Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

QUOTE(jurgičiukas @ 2013 03 20, 10:24)
Dukrytės liemenės smile.gif

su sraige ir pelėdom thumbup.gif

QUOTE(Roga @ 2013 03 20, 17:01)
prašau kritikos, nes iš šono geriau matosi blush2.gif

jei jau taip visiškai atvirai, ant modeliuko gerokai gražiau atrodo 4u.gif prie petnešėlės kaip ir norėtųsi papuošimo .. petnešėles šiek tiek toliau nuo petukų galbūt reikėjo daryt g.gif kažkaip krentančios dabar atrodo smile.gif gale jūs suveržusi raištelius? nes dabar vaizdas, kad per krūtinę aptempta, o petnešos laivos ax.gif aš tai apskritai būčiau mezgusi tik šiek tiek tiesiai ties krūtine, o paskui visą dalį tokią, kaip jūs rožine spalva tik apačioj padarėt ax.gif

QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 21, 11:43)
mergaitės, noriu patarimo. ar suknelę dar kažkur reiktų apnerti karoliukais, kaip ant tos juostelės galvytei, ar kičas gausis?

sutinku su rasa32 drinks_cheers.gif
p.s. kaip man patiko nert šiuo raštu, kur juostelė galvytei smile.gif prinėriau juostelių , kepurės irgi tuo pačių raštu , manija kažkokia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 21 kovo 2013 - 15:01
QUOTE(MRSA @ 2013 03 21, 12:37)
nejau nera kazkokio brezinuko, kur nurodyta kiek cm priekiui kiek nugarai ir kiek rankovytems.  g.gif

gal cia pades reglanas vaseliu

Roga - dar kilo mintis, o jei ant petneseliu "kvarbatkiukus" rozinius danert g.gif

Zemuogiene man jau viskas grazu nebedeciau karoliuku, nes rastukas gan smulkus.
Atsakyti
ačiū visoms labai labai 4u.gif

iš nugaros
user posted image

iš priekio pasirodo jei nesuveržiu krenta jai tada petnešėlės, gal priekį kuom dar apnerti ką manote g.gif
Bertute ar taip biggrin.gif
user posted image

jautu padovanosiu lieknai gražiai paneliai blush2.gif
o saviškei nauja numegsiu, nes nerti nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 21 kovo 2013 - 15:36
Roga su kvarbatkiukais thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 03 21, 16:37)

va čia tai grožis thumbup.gif

man panašiai jautu reikia numegzti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bertute @ 2013 03 21, 16:36)
Roga su kvarbatkiukais  thumbup.gif

biggrin.gif
o ką su priekiu daryti g.gif ar taip palikti, ką manai g.gif
Atsakyti
Roqa,o jusu petneseles prisiutos,ar primegztos? Jei prisiutos,tai paprasciausiai nugaros pusej atardykit ir prisiukit siauriau,prie pat to suvarstymo,tada ir priekyje nebekris.
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2013 03 21, 16:42)
Roqa,o jusu petneseles prisiutos,ar primegztos? Jei prisiutos,tai paprasciausiai nugaros pusej atardykit ir prisiukit siauriau,prie pat to suvarstymo,tada ir priekyje nebekris.

aha nugoroje prisiūtos bigsmile.gif nu bandysiu, padedu į šona, paiilsinu smegenis ir bandysiu kurti dar biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 21, 14:53)
sutinku su rasa32  drinks_cheers.gif
p.s. kaip man patiko nert šiuo raštu, kur juostelė galvytei smile.gif prinėriau juostelių , kepurės irgi tuo pačių raštu , manija kažkokia  biggrin.gif

bet kiek laiko užima doh.gif suknelę nunėriau per kelis vakarus, o tą galvos juostelę kiek niurkiau doh.gif taip jau lėtai einasi ta gumytė.
Atsakyti
Bandžiau ir aš kažką sukurpti anūkei ax.gif Nežinau ar su dydžiu pataikiau.Irgi panašus į Roga fasonas-pažemintas liemeniu.Klostes ištempus turbūt vos ne dvigubas saulės kliošas būtų.Siūlai Baltika,100gr 500m doh.gif , pradžioj buvo įdėja megzti mašina, bet, numezgus nugarą iki klosčių, užmačiau kitokį fasoną, tad toliau mezgiau virbalais blush2.gif Siūlai rankom megzti per ploni doh.gif sunaudojau 155gr, mezgiau smulkiai, žemai 3 metų mergaitei.Sarafano ilgis 52 cm maždaug g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 03 21, 16:33)

apnertos petnešėlės liuks atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zemgulė @ 2013 03 21, 16:37)

labai dailu wub.gif
Atsakyti
Gal mamytes galetu pasidalinti sio megztuko schema arba pasakyti kur galima butu ja rasti 4u.gif buciau be galo dekinga, nes jau taip norim wub.gif

user posted image

Atsakyti