Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

mergaitės, noriu patarimo. ar suknelę dar kažkur reiktų apnerti karoliukais, kaip ant tos juostelės galvytei, ar kičas gausis?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Manau,kad karoliuku gana.As dar nunerciau mazesne analogiska gelyte prie suknytes,su karoliukais irgi,nes dabar lyg kazko truksta.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 03 21, 10:54)
Manau,kad karoliuku gana.As dar nunerciau mazesne analogiska gelyte prie suknytes,su karoliukais irgi,nes dabar lyg kazko truksta.

pagalvojau tą patį, einu narplioti dar vieną kvietką smile.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 03 21, 09:49)
visdėlto nuėmiau visas apdailas blush2.gif

As tokiom mazylems is viso vengciau megzti tokio silueto sukneles,nes mazos mergaites(dauguma) stovi i prieki atkise pilvuka ir tokia tiesi suknele pabrezia ta pilvuka ax.gif ir nors mergyte labai grazi,bet suknele kazkaip to grozio nepabrezia ax.gif
Ir petneseles,matyti,kad krenta....
Graziausia nuo krutines platejantis siluetas mirksiukas.gif

Jus tikra saunuole,kad mezgat ir nebijot kritikos,ir tikiu,kad dar daug graziu darbeliu savo dukrytei pagaminsit mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 21, 09:43)
mergaitės, noriu patarimo. ar suknelę dar kažkur reiktų apnerti karoliukais, kaip ant tos juostelės galvytei, ar kičas gausis?

kokio amziaus cia mergytei? Uzsegimas nugarytej yra? ax.gif

Labai grazi suknelyte wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 03 21, 11:16)
kokio amziaus cia mergytei? Uzsegimas nugarytej yra? ax.gif 

Labai grazi suknelyte wub.gif  4u.gif

čia pusmetinukei maždaug smile.gif užsegimas ant petuko, tik kadangi sagučių dar neturiu, fotografuodama gražiai užkišau. ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 21, 10:30)
čia pusmetinukei maždaug smile.gif užsegimas ant petuko, tik kadangi sagučių dar neturiu, fotografuodama gražiai užkišau. ačiū  blush2.gif

o is foto atrodo kad daug vyresnei mergaitei. Ieskausi schemos kaip ten ta virsuttine dali nerti. Man reik dukrytei kriksto suknele nerti ir noriu butent tokio virsaus, tik kad nezinau kur rast tokia schema kad tiktu mergaitei virs 2 m blush2.gif Radau viena megztinuka bet ten neparasyta kokio amziaus, tai nezinau kiek ten reikia pyneles kilpu. Teks bandyt ardyt doh.gif
Atsakyti
MRSA,Jus niekur ir nerasit tikslios schemos,nes juk dydis-siulu storis-nerimo laisvumas skirtingi.Cia tik bandymo keliu galima rasti tinkama dydi.O dar dukryte prie sono turit,tai bet kada neriant galesit pamatuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 03 21, 11:54)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 03 21, 11:18)
MRSA,Jus niekur ir nerasit tikslios schemos,nes juk dydis-siulu storis-nerimo laisvumas skirtingi.Cia tik bandymo keliu galima rasti tinkama dydi.O dar dukryte prie sono turit,tai bet kada neriant galesit pamatuoti smile.gif

nejau nera kazkokio brezinuko, kur nurodyta kiek cm priekiui kiek nugarai ir kiek rankovytems. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 03 20, 17:01)
prašau kritikos, nes iš šono geriau matosi blush2.gif
suknytė iš priekio
user posted image

Man tokio amžiau mergytei kaip tik gražiau su gėlėmis ir kaip rasa32 rašė, nuo juosmenuko sijonukas gražiau nei apačioje "kvalbonai" drinks_cheers.gif man atrodo gražiau žiūrėtųsi jei labiau banguotas būtų... wub.gif dabar toks nei lygus, nei .... mirksiukas.gif bet vien už kantrybę ir ryžtą krūva 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Žemuogienės žalioji nuostabi bus su papildoma gėlyte thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
prabus mano panelė manekenė, nupaveiksluosiu kaip pakeičiau ir bandysiu nugara nupaveiksluoti.

ačiū labai už kritika, tokiai žaliai kaip aš labai reikia 4u.gif

nu einu palutka megzti blush2.gif
Atsakyti