Rodausi ir as su dviem kukliais darbeliai mylimai dukrytei
QUOTE(Mazulytee @ 2013 03 16, 02:07)
Rodausi ir as su dviem kukliais darbeliai mylimai dukrytei
megztukėlis, lyg pavasario žalsvumas, labai dailus
o liemenei man trūksta apdailos (ir sagutės ne į tą pusę )
[quote=Gelita,2013 03 15, 00:48]
Dovanėlė mažai mergytei
Kaip visada, žavu
Dovanėlė mažai mergytei
Kaip visada, žavu
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 16, 07:57)
megztukėlis, lyg pavasario žalsvumas, labai dailus
Aciu
Is pradziu irgi buvau mascius apie apdaila , bet aprengus dukryte man joje nieko nebetruksta , gal kad siulai mirgu /marga tai nieko ir nebedejau jokiu aplikaciju kita karta jau zinosiu , cia mano antras gyvenime megztas rubelis
Man bent keturių eilučių apmezgimo trūksta pvz violetinės spalvos, ar ružavos, kaip sagučių
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 16, 17:24)
Man bent keturių eilučių apmezgimo trūksta pvz violetinės spalvos, ar ružavos, kaip sagučių
Del skonio nesigincijama
Niekas nesiginčyja kiekviena žiūri savo akimis, ir turi savitą skonį bei išreiškia pastabas nuo savo pusės.
Yra tokių, kurie mėgsta mezginius be apdailos, jiem tai gražu, originalu, atrodo nenuvalkiota ir išskirtinio
O pvz. man reikia tos apdailos, aš nemėgstu ryškių akcentų, nubėgusių kelių akių mezginyje, skutų ir pan. jie man netrukdo ant kito asmens, bet aš pati taip neapsirengčiau
Yra tokių, kurie mėgsta mezginius be apdailos, jiem tai gražu, originalu, atrodo nenuvalkiota ir išskirtinio
O pvz. man reikia tos apdailos, aš nemėgstu ryškių akcentų, nubėgusių kelių akių mezginyje, skutų ir pan. jie man netrukdo ant kito asmens, bet aš pati taip neapsirengčiau
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 16, 17:24)
Man bent keturių eilučių apmezgimo trūksta : pvz violetinės spalvos, ar ružavos, kaip sagučių
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 17, 09:16)
....O pvz. man reikia tos apdailos, aš nemėgstu ryškių akcentų, nubėgusių kelių akių mezginyje, skutų ir pan. jie man netrukdo ant kito asmens, bet aš pati taip neapsirengčiau
Tomiene, pati sau prieštarauji - nemėgsti ryškių akcentų, bet siūlai apnerti ryškiai
Juk liemenės nedėvės ant nuogo kūno, apvilks po ja ką nors ryškesnio ir atrodys
ryškus akcentas nebūtinai ryški spalva pasiūlytos spalvos dominuoja megztuke, jos ne iš dangaus
va jei žaliam pasiūlyčiau, tai jau būtų ryškus akcentas
va jei žaliam pasiūlyčiau, tai jau būtų ryškus akcentas
QUOTE(Zemgulė @ 2013 03 10, 16:29)
vasara jau ne uz kalnu
labai gražus komplektukas
net akimirkai kvėpavimą sustabdžiau, nes pagalvojau, jog mano darbas prieš du metus maždaug įdėjus buvau į forumą savo darbelį. Ir siūlų spalva tokia pati, gal dėl to suklaidino iš pirmo žvilgsnio
maišot mergaitės kas yra apdaila. juk ne aplikacijos. tai jau puošyba.
pritariu tomienei, trūksta kraštelių, apykaklės ypač apmezgimo. jei gulint sagučių užsegimą tempia tai aprengus turėtų tempt dar labiau. apdaila tai turėtų išspręst. darbeliai tikrai labai gražūs, nevulgarūs ir kruopštūs
jei užbaigt iki galo būtų tobula. pykti nereikia, tiesiog pateikiam konstruktyvią kritiką
pritariu tomienei, trūksta kraštelių, apykaklės ypač apmezgimo. jei gulint sagučių užsegimą tempia tai aprengus turėtų tempt dar labiau. apdaila tai turėtų išspręst. darbeliai tikrai labai gražūs, nevulgarūs ir kruopštūs
jei užbaigt iki galo būtų tobula. pykti nereikia, tiesiog pateikiam konstruktyvią kritiką