Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

Rodausi ir as su dviem kukliais darbeliai mylimai dukrytei 4u.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2013 03 16, 02:07)
Rodausi ir as su dviem kukliais darbeliai mylimai dukrytei 

megztukėlis, lyg pavasario žalsvumas, labai dailus wub.gif
o liemenei man trūksta apdailos ax.gif (ir sagutės ne į tą pusę topsecret.gif )
Atsakyti
[quote=Gelita,2013 03 15, 00:48]
Dovanėlė mažai mergytei blush2.gif
Kaip visada, žavu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 16, 07:57)
megztukėlis, lyg pavasario žalsvumas, labai dailus  wub.gif
o liemenei man trūksta apdailos ax.gif (ir sagutės ne į tą pusę  topsecret.gif )

Aciu 4u.gif
Is pradziu irgi buvau mascius apie apdaila , bet aprengus dukryte man joje nieko nebetruksta , gal kad siulai mirgu /marga tai nieko ir nebedejau jokiu aplikaciju unsure.gif kita karta jau zinosiu , cia mano antras gyvenime megztas rubelis tongue.gif
Atsakyti
Man bent keturių eilučių apmezgimo trūksta blush2.gif pvz violetinės spalvos, ar ružavos, kaip sagučių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 16, 17:24)
Man bent keturių eilučių apmezgimo trūksta  blush2.gif pvz violetinės spalvos, ar ružavos, kaip sagučių  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif Del skonio nesigincijama 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Niekas nesiginčyja mirksiukas.gif kiekviena žiūri savo akimis, ir turi savitą skonį bei išreiškia pastabas nuo savo pusės.
Yra tokių, kurie mėgsta mezginius be apdailos, jiem tai gražu, originalu, atrodo nenuvalkiota ir išskirtinio mirksiukas.gif
O pvz. man reikia tos apdailos, aš nemėgstu ryškių akcentų, nubėgusių kelių akių mezginyje, skutų ir pan. schmoll.gif jie man netrukdo ant kito asmens, bet aš pati taip neapsirengčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 16, 17:24)
Man bent keturių eilučių apmezgimo trūksta : pvz violetinės spalvos, ar ružavos, kaip sagučių 

QUOTE(Tomienė @ 2013 03 17, 09:16)
....O pvz. man reikia tos apdailos, aš nemėgstu ryškių akcentų, nubėgusių kelių akių mezginyje, skutų ir pan. schmoll.gif jie man netrukdo ant kito asmens, bet aš pati taip neapsirengčiau  rolleyes.gif

Tomiene, pati sau prieštarauji - nemėgsti ryškių akcentų, bet siūlai apnerti ryškiai hihihi.gif
Juk liemenės nedėvės ant nuogo kūno, apvilks po ja ką nors ryškesnio ir atrodys thumbup.gif
Atsakyti
ryškus akcentas nebūtinai ryški spalva mirksiukas.gif pasiūlytos spalvos dominuoja megztuke, jos ne iš dangaus mirksiukas.gif
va jei žaliam pasiūlyčiau, tai jau būtų ryškus akcentas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 03 10, 16:29)
vasara jau ne uz kalnu  biggrin.gif

labai gražus komplektukas thumbup.gif
net akimirkai kvėpavimą sustabdžiau, nes pagalvojau, jog mano darbas biggrin.gif prieš du metus maždaug įdėjus buvau į forumą savo darbelį. Ir siūlų spalva tokia pati, gal dėl to suklaidino iš pirmo žvilgsnio smile.gif
Atsakyti
maišot mergaitės kas yra apdaila. juk ne aplikacijos. tai jau puošyba.
pritariu tomienei, trūksta kraštelių, apykaklės ypač apmezgimo. jei gulint sagučių užsegimą tempia tai aprengus turėtų tempt dar labiau. apdaila tai turėtų išspręst. darbeliai tikrai labai gražūs, nevulgarūs ir kruopštūs thumbup.gif
jei užbaigt iki galo būtų tobula. pykti nereikia, tiesiog pateikiam konstruktyvią kritiką
Atsakyti