Ne pigume esmė o kad vaikas apie patyčias prakalbo ir dar taip netikėtai
O į temą, tai ieškau modeliuko berniukiško
tiesą sakant, man tai dzin, ką daržely, pradinėj ar dabar - mokykloj, kiti kalba. Kalbuosi su savo vaiku ir savo vaikui aiškinu. Be to, auginu mergaitę, tai nuo mažumės kalbamės apie drabužių (tarkim, spalvų) derinimą, komplektavimą ar kaip turint kelis sijonukus, marškinukus, megztukus susikomplektuoti n derinių, keičiant vienus su kitais. Dabar nuėjusios apsipirkt, laisvai galiu prekybcentry paleisti ir ji pati puikiai viską išsirenka/susirenka.
Kas dėl megztuko šešiamečiui, jie lygiai tokie pat, kaip ir vyriški, tik mažo dydžio. Jei vaikui tėtis yra autoritetas, tai turėtų patikti tėčio dėvimų spalvos, modeliai. Klausti pačio vaiko reikia.
Kas dėl megztuko šešiamečiui, jie lygiai tokie pat, kaip ir vyriški, tik mažo dydžio. Jei vaikui tėtis yra autoritetas, tai turėtų patikti tėčio dėvimų spalvos, modeliai. Klausti pačio vaiko reikia.
Tėtis kaip konservatorius, megztiniai juodi kito neįkiši pas jį iš vis keturios spalvos: juoda, balta, mėlyna ir pilka
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 14, 13:13)
Schemutė
O aš va ieškau kokio megztuko šešiamečiui bernužėliui idėjų nulis mažiukui buvo gerai: ką numegsi - tą aprengsi, o dbr jau ne viskas tinka sako numegzk ir man, tik tokį, kad vaikai nesijuoktų net susimąsčiau, kad negi ir darželyje patyčios tokios yra? reikės su auklėtojom kalbėt
O aš va ieškau kokio megztuko šešiamečiui bernužėliui idėjų nulis mažiukui buvo gerai: ką numegsi - tą aprengsi, o dbr jau ne viskas tinka sako numegzk ir man, tik tokį, kad vaikai nesijuoktų net susimąsčiau, kad negi ir darželyje patyčios tokios yra? reikės su auklėtojom kalbėt
vajezau, net siurpai nuejo per nugara....negi darzelinukai jau ir tie tokie sugede? Labai tikiuosi, kad tik gal aplinkos itakos [aveiktas vaikas taip pasake, gi per tlika per visur apie tas vaiku patycias, gal jam kas uzstrige? Nors siiap kokie 6meciai tai mano tecio masina geresne, o mano mama grazesne.. ir .t.t o jei seimoj yra pabreziami brangiu daiktu pirkimo faktai ir t.t. tai ne rko noret darze is tokiu pampliuku, juk vaikai musu veidrodis...
QUOTE(panelė J @ 2013 03 15, 08:28)
vajezau, net siurpai nuejo per nugara....negi darzelinukai jau ir tie tokie sugede? Labai tikiuosi, kad tik gal aplinkos itakos [aveiktas vaikas taip pasake, gi per tlika per visur apie tas vaiku patycias, gal jam kas uzstrige? Nors siiap kokie 6meciai tai mano tecio masina geresne, o mano mama grazesne.. ir .t.t o jei seimoj yra pabreziami brangiu daiktu pirkimo faktai ir t.t. tai ne rko noret darze is tokiu pampliuku, juk vaikai musu veidrodis...
butent labai nuo tevu irgi priklauso daug, aisku ir aukletojos nemaza vaidmeni cia vaidina, o jeigu dar nekreipia demesio ....
Labas rytas, va ziuriu i Tomienes atsiusta schemute ir klausimas iskilo, ka reiskia schemoje zenklai rodykle i virsu , rodykle i apacia ?
QUOTE(Gelita @ 2013 03 15, 00:48)
paprasta, bet kaip gražuuu
QUOTE(Virgale @ 2013 03 15, 10:25)
Labas rytas, va ziuriu i Tomienes atsiusta schemute ir klausimas iskilo, ka reiskia schemoje zenklai rodykle i virsu , rodykle i apacia ?
rodyklė į apačią - dvi kartu sumegzt į kairę
Rodyklė į viršų - tris kartu sumegzt, o vidurinę per viršų perkelt
Su skaičiuku 2 - dvi kartu sumegzt į dešinę
Ohoho kokių grožybių čia pridėjote .
Labai ačiū, pritaikysiu tikrai ką nors savo paaugliukui
Labai ačiū, pritaikysiu tikrai ką nors savo paaugliukui