Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

Ne pigume esmė mirksiukas.gif o kad vaikas apie patyčias prakalbo unsure.gif ir dar taip netikėtai unsure.gif

O į temą, tai ieškau modeliuko berniukiško rolleyes.gif
Atsakyti
tiesą sakant, man tai dzin, ką daržely, pradinėj ar dabar - mokykloj, kiti kalba. Kalbuosi su savo vaiku ir savo vaikui aiškinu. Be to, auginu mergaitę, tai nuo mažumės kalbamės apie drabužių (tarkim, spalvų) derinimą, komplektavimą ar kaip turint kelis sijonukus, marškinukus, megztukus susikomplektuoti n derinių, keičiant vienus su kitais. Dabar nuėjusios apsipirkt, laisvai galiu prekybcentry paleisti ir ji pati puikiai viską išsirenka/susirenka.

Kas dėl megztuko šešiamečiui, jie lygiai tokie pat, kaip ir vyriški, tik mažo dydžio. Jei vaikui tėtis yra autoritetas, tai turėtų patikti tėčio dėvimų spalvos, modeliai. Klausti pačio vaiko reikia.
Atsakyti
Tėtis kaip konservatorius, megztiniai juodi doh.gif kito neįkiši schmoll.gif pas jį iš vis keturios spalvos: juoda, balta, mėlyna ir pilka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 14, 18:43)
...
O į temą, tai ieškau modeliuko berniukiško  rolleyes.gif

man dabar tas favoritas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dovanėlė mažai mergytei blush2.gif

user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 14, 13:13)
Schemutė bigsmile.gif
user posted image

O aš va ieškau kokio megztuko šešiamečiui bernužėliui g.gif idėjų nulis  blush2.gif mažiukui buvo gerai: ką numegsi - tą aprengsi, o dbr jau ne viskas tinka  doh.gif sako numegzk ir man, tik tokį, kad vaikai nesijuoktų  unsure.gif net susimąsčiau, kad negi ir darželyje patyčios tokios yra?  g.gif reikės su auklėtojom kalbėt unsure.gif

vajezau, net siurpai nuejo per nugara....negi darzelinukai jau ir tie tokie sugede? Labai tikiuosi, kad tik gal aplinkos itakos [aveiktas vaikas taip pasake, gi per tlika per visur apie tas vaiku patycias, gal jam kas uzstrige? Nors siiap kokie 6meciai tai doh.gif mano tecio masina geresne, o mano mama grazesne.. ir .t.t o jei seimoj yra pabreziami brangiu daiktu pirkimo faktai ir t.t. tai ne rko noret darze is tokiu pampliuku, juk vaikai musu veidrodis...
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2013 03 15, 08:28)
vajezau, net siurpai nuejo per nugara....negi darzelinukai jau ir tie tokie sugede? Labai tikiuosi, kad tik gal aplinkos itakos [aveiktas vaikas taip pasake, gi per tlika per visur apie tas vaiku patycias, gal jam kas uzstrige? Nors siiap kokie 6meciai tai  doh.gif mano tecio masina geresne, o mano mama grazesne..  ir .t.t o jei seimoj yra pabreziami brangiu daiktu pirkimo faktai ir t.t. tai ne rko noret darze is tokiu pampliuku, juk vaikai musu veidrodis...

butent drinks_cheers.gif labai nuo tevu irgi priklauso daug, aisku ir aukletojos nemaza vaidmeni cia vaidina, o jeigu dar nekreipia demesio ....
Atsakyti

Labas rytas, va ziuriu i Tomienes atsiusta schemute ir klausimas iskilo, ka reiskia schemoje zenklai rodykle i virsu , rodykle i apacia g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 03 15, 00:48)
Dovanėlė mažai mergytei blush2.gif

paprasta, bet kaip gražuuu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2013 03 15, 10:25)
Labas rytas, va ziuriu i Tomienes atsiusta schemute ir klausimas iskilo, ka reiskia schemoje zenklai rodykle i virsu , rodykle i apacia g.gif  ?

rodyklė į apačią - dvi kartu sumegzt į kairę
Rodyklė į viršų - tris kartu sumegzt, o vidurinę per viršų perkelt
Su skaičiuku 2 - dvi kartu sumegzt į dešinę
Atsakyti
mano liemene mano bernuzeliui
user posted image

o cia va kiek radau ideju berniukams tik belieka issirinkti sirdziai miela:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ohoho kokių grožybių čia pridėjote bigsmile.gif .
Labai ačiū, pritaikysiu tikrai ką nors savo paaugliukui thumbup.gif
Atsakyti