Oi kaip man patinka maži rūbeliai o jau modeliukai, spalvų derinukai nerealūs
Mano trijų vakarų prie TV rezultatas 8 mėnesių mergytei
Siūlai Alize bahar, 102 gr
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 13, 12:03)
Oi kaip man patinka maži rūbeliai o jau modeliukai, spalvų derinukai nerealūs
LABAI GRAZU, gal galima schemuke ?
QUOTE(vilmali @ 2013 03 11, 17:49)
Sveiki
Pasirodysiu savo darbeli, tik va su dydziu nepataikiau, bet modeliuku likau patenkinta, teks megzti didesni. Tai gal kam ideja pravers
Pasirodysiu savo darbeli, tik va su dydziu nepataikiau, bet modeliuku likau patenkinta, teks megzti didesni. Tai gal kam ideja pravers
atsiprašau, kad cituoju su nuotrauka
nu bet kaip jūs padarėte tas rankovių apačias, taip subanguotas jeckau kaip gražuuu
QUOTE(white_angel @ 2013 03 13, 10:50)
sveikos, stai pasirodau ir savo darbeli
Labai linksmas ir dailus darbelis
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 13, 13:03)
Ir sitas Jusu darbelis labai labai Prisidedu prie schemutes prasymu, labai idomus rastelis
Bertute labai gražu
Schemutė
O aš va ieškau kokio megztuko šešiamečiui bernužėliui idėjų nulis mažiukui buvo gerai: ką numegsi - tą aprengsi, o dbr jau ne viskas tinka sako numegzk ir man, tik tokį, kad vaikai nesijuoktų net susimąsčiau, kad negi ir darželyje patyčios tokios yra? reikės su auklėtojom kalbėt
O aš va ieškau kokio megztuko šešiamečiui bernužėliui idėjų nulis mažiukui buvo gerai: ką numegsi - tą aprengsi, o dbr jau ne viskas tinka sako numegzk ir man, tik tokį, kad vaikai nesijuoktų net susimąsčiau, kad negi ir darželyje patyčios tokios yra? reikės su auklėtojom kalbėt
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 14, 12:13)
pas mus kazkaip dar neuzgirdau nei is dukros, nei sunaus, gal del to kad pacios aukletojos mamas vadina auskarankem ir vis pabrezia kad vis kas nors ispuostas ranku darbais aisku is 20 vaiku ne visi vaiksto su mamos mezginiais, bet kas neria, siuna ar mezga tai tikrai vaikai matau kad mielai nesioja
aš nan, ar jam čia tas rankų darbas užkliuvo, ar tiesiog darželyje vaikai žiauresni pasidarė aiškinsimės
Manau darželinukui giliai dzin turi būti, rankom megztas ar pirktas megztukas
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 14, 14:00)
aš nan, ar jam čia tas rankų darbas užkliuvo, ar tiesiog darželyje vaikai žiauresni pasidarė aiškinsimės
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 14, 13:00)
Taigi gražiai, tvarkingai mezgi. Tikrai neatrodys vaikas pigiai, kad ir kokį modeliuką išsirinksit