Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

Oi kaip man patinka maži rūbeliai wub.gif o jau modeliukai, spalvų derinukai nerealūs thumbup.gif

Mano trijų vakarų prie TV rezultatas 8 mėnesių mergytei wub.gif
user posted image

Siūlai Alize bahar, 102 gr rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 13, 12:03)
Oi kaip man patinka maži rūbeliai  wub.gif o jau modeliukai, spalvų derinukai nerealūs  thumbup.gif

Mano trijų vakarų prie TV rezultatas 8 mėnesių mergytei  wub.gif
user posted image

Siūlai Alize bahar, 102 gr  rolleyes.gif

LABAI GRAZU, gal galima schemuke ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmali @ 2013 03 11, 17:49)
Sveiki
Pasirodysiu savo darbeli, tik va su dydziu nepataikiau, bet modeliuku likau patenkinta, teks megzti didesni. Tai gal kam ideja pravers
user posted image

atsiprašau, kad cituoju su nuotrauka blush2.gif

nu bet kaip jūs padarėte tas rankovių apačias, taip subanguotas blush2.gif jeckau kaip gražuuu blush2.gif
Atsakyti
http://public.fotki....mutes-skrynele/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazutee: 13 kovo 2013 - 16:57
QUOTE(white_angel @ 2013 03 13, 10:50)
sveikos, stai pasirodau ir savo darbeli  ax.gif

Labai linksmas ir dailus darbelis thumbup.gif

QUOTE(Tomienė @ 2013 03 13, 13:03)

Mano trijų vakarų prie TV rezultatas 8 mėnesių mergytei  wub.gif

Ir sitas Jusu darbelis labai labai wub.gif wub.gif wub.gif Prisidedu prie schemutes prasymu, labai idomus rastelis ax.gif
Atsakyti
Tomiene - tobula, o jau spalva wub.gif

Puošiu savo berniuką pavasario šventėm ax.gif
user posted image
Atsakyti
Bertute thumbup.gif labai gražu
Atsakyti
Schemutė bigsmile.gif
user posted image

O aš va ieškau kokio megztuko šešiamečiui bernužėliui g.gif idėjų nulis blush2.gif mažiukui buvo gerai: ką numegsi - tą aprengsi, o dbr jau ne viskas tinka doh.gif sako numegzk ir man, tik tokį, kad vaikai nesijuoktų unsure.gif net susimąsčiau, kad negi ir darželyje patyčios tokios yra? g.gif reikės su auklėtojom kalbėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 14, 12:13)

O aš va ieškau kokio megztuko šešiamečiui bernužėliui g.gif idėjų nulis  blush2.gif mažiukui buvo gerai: ką numegsi - tą aprengsi, o dbr jau ne viskas tinka  doh.gif sako numegzk ir man, tik tokį, kad vaikai nesijuoktų  unsure.gif net susimąsčiau, kad negi ir darželyje patyčios tokios yra?  g.gif reikės su auklėtojom kalbėt unsure.gif

pas mus kazkaip dar neuzgirdau nei is dukros, nei sunaus, gal del to kad pacios aukletojos mamas vadina auskarankem ir vis pabrezia kad vis kas nors ispuostas ranku darbais rolleyes.gif aisku is 20 vaiku ne visi vaiksto su mamos mezginiais, bet kas neria, siuna ar mezga tai tikrai vaikai matau kad mielai nesioja ax.gif
Atsakyti
aš nan, ar jam čia tas rankų darbas užkliuvo, ar tiesiog darželyje vaikai žiauresni pasidarė unsure.gif aiškinsimės unsure.gif
Manau darželinukui giliai dzin turi būti, rankom megztas ar pirktas megztukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 14, 14:00)
aš nan, ar jam čia tas rankų darbas užkliuvo, ar tiesiog darželyje vaikai žiauresni pasidarė  unsure.gif aiškinsimės unsure.gif
Manau darželinukui giliai dzin turi būti, rankom megztas ar pirktas megztukas  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 14, 13:00)
Manau darželinukui giliai dzin turi būti, rankom megztas ar pirktas megztukas  blush2.gif

Taigi gražiai, tvarkingai mezgi. Tikrai neatrodys vaikas pigiai, kad ir kokį modeliuką išsirinksit wink.gif
Atsakyti