Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

QUOTE(MRSA @ 2013 02 25, 00:16)
suknute kokia fainuole bigsmile.gif Pavydziu kas moka ratu megzti ar cia ne ratu g.gif Labai jau grazuole manekenka wub.gif

Net nemaniau, kad suknelė tiek pagyrų sulauks.. smile.gif Atrodo tokia paprastutė...
Megzta ratu, kitaip ir nebemezgu.. Gi paprasta. Paiimi valinį virbalą, arba penkis trumpus ir mezgi ratu smile.gif Tik su raštais tada biškutį man sunkiau ...
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2013 02 24, 22:08)
Ačiū merginos... 4u.gif Megztukas megztas reglanu nuo viršaus ir tik rankovės su nugara , iki pažastų. tada numezgiau pynių juostą ir prisiuvau aplinkui.. Paprasta.. O ir atrodo visai neblogai smile.gif

kai man reglanas dar misija nelabai imanoma tai tik tada pasigrozesiu jusu darbeliais, o megzti rasiu gal ka lengviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2013 02 25, 07:36)
Net nemaniau, kad suknelė tiek pagyrų sulauks.. smile.gif Atrodo tokia paprastutė...
Megzta ratu, kitaip ir nebemezgu.. Gi paprasta. Paiimi valinį virbalą, arba penkis trumpus ir mezgi ratu smile.gif Tik su raštais tada biškutį man sunkiau ...

va cia ir beda kad turiu as ta virbala ant laido bet vos kelis kartus i rankas buvau paemus, nu nesigauna man su juo megzti, gal cia kokiu pamokeliu pasiieskot g.gif

Paprasta bet dailiai numegzta jusu suknute todel ir aikciojam bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
niu va, pabaigiau dar viena sarafana smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JuchikasD @ 2013 02 26, 08:59)

labai mielas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
bumbasi,JuchikasD,labai mieli sarafanai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2013 02 24, 21:28)
Laba. Pareinu su komplektuku, kuris bus iškomplektuotas biggrin.gif Netinka megztukas deja prie suknelės...

vau kaip grazu wub.gif

QUOTE(JuchikasD @ 2013 02 26, 10:59)

labai miela wub.gif
Atsakyti
vis kuriu ir kuriu, bet ik reglano nedaeinu blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

ant mano manekenės biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 27, 12:32)

as krastelius ne taip placiai apmegzciau, tada nesiraito, islaiko vienodus tarpus tarp saguciu ir pan. buvo galima kabinti i kas antra aki, ar kitokiu rasteliu. na yra daug variantu, visu neisvardinsiu niekaip 4u.gif

o siaip dailus megztinukas, tik pats pateikimas, velgi, isskalbus, islyginus, butu dar graziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2013 02 27, 16:01)
as krastelius ne taip placiai apmegzciau, tada nesiraito, islaiko vienodus tarpus tarp saguciu ir pan. buvo galima kabinti i kas antra aki, ar kitokiu rasteliu. na yra daug variantu, visu neisvardinsiu niekaip  4u.gif

o siaip dailus megztinukas, tik pats pateikimas, velgi, isskalbus, islyginus, butu dar graziau  4u.gif

ačiū už kritika, dar tik mokausi, tai kritika labai gerai, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Roga thumbup.gif o mergaite tavo jau kokia grazute, paskutinej foto taip ziuri tokiom akytem wub.gif

Aš vis mezgu ir lankstau spintoj is vietos i vieta blush2.gif , nes manoji tai ziuriu nelabai mano megztu megsta g.gif zo numezgu, pasigiriu ir baigta doh.gif biggrin.gif Nu cia man tokia terapija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 02 27, 17:06)
Roga  thumbup.gif o mergaite tavo jau kokia grazute, paskutinej foto taip ziuri tokiom akytem  wub.gif

Aš vis mezgu ir lankstau spintoj is vietos i vieta  blush2.gif , nes manoji tai ziuriu nelabai mano megztu megsta  g.gif zo numezgu, pasigiriu ir baigta  doh.gif  biggrin.gif Nu cia man tokia terapija  bigsmile.gif

ačiū ačiū blush2.gif

man ir terapija megzti, daug ko nežinau, mokinuosi ir tai teikia man pasitenkinima blush2.gif
Atsakyti