Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

QUOTE(3grazke @ 2013 02 18, 15:14)
*nepanasu kad likuciai 
**atnesu ir as savo paskutini kuklu darbeli... blush2.gif  sitam megstukui pakeliui dar ir kelnytes i draugija bus ax.gif
...

* butu daugiau siulu buve, butu tunika buvusi hihihi.gif
** kaip miela smile.gif o jau modelis koks patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
oj mergytės kokios js auksarankės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2013 02 18, 13:28)
Ziauriai grazu, as pagal toki modeliuka irgi vis mezgu bet truputi susimakalavau, kaip ta kapisona megzti??

as baigineju toki megztinuka. O tu pagal schemute mezgi? Schemuciu temoj yra aprasymas gal pagelbetu bigsmile.gif 4u.gif

Zaviuosi jus darbais, nu visos tokios talentingos, akys raibsta nuo jusu darbeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2013 02 18, 13:16)
Šalikas - katytė - pantera smile.gif

Nezinau, ar patogus kaip salikas, bet siaip darbelis labai grazus smile.gif

QUOTE(Ligvita @ 2013 02 18, 13:52)
Pagaliau megztinis savam vaikui biggrin.gif

Labai grazus, paprastas, sviesus ir berniukiskas smile.gif

QUOTE(Bertute @ 2013 02 18, 14:56)
Kaip suprantu žiema trauktis dar nesiruošia, tai spesim ir mes pasipuost  mirksiukas.gif Iš siulu likuciu mezginukas, dabar reglana nuo viršaus įsimylėjau  bigsmile.gif

Labai mielas darbelis, ypac meskiukai thumbup.gif o as reglano nuo virsaus vis dar privengiu... smile.gif
Atsakyti
neralūs grožiai wub.gif pradėjau dukrai suknytę megzti, bet visai nelieka laiko blush2.gif
Atsakyti
Pasirodom 4u.gif
Mano pirmas darbelis, iki šiol esu mezgusi tik kojines blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2013 02 18, 19:10)
Pasirodom  4u.gif
Mano pirmas darbelis, iki šiol esu mezgusi tik kojines  blush2.gif

Koks nuostabus kūrinys!!! bigsmile.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(Atisa @ 2013 02 18, 19:10)
Pasirodom  4u.gif
Mano pirmas darbelis, iki šiol esu mezgusi tik kojines  blush2.gif ]

grazu 4u.gif
gal galit papasakot kaip boreliuka mezget blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2013 02 18, 18:10)
Pasirodom  4u.gif
Mano pirmas darbelis, iki šiol esu mezgusi tik kojines  blush2.gif

Super thumbup.gif be galo grazus megztinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2013 02 18, 20:10)

user posted image

Ačiū, mergaitės, už įvertinimus:4u:
Mezgiau pirmą kartą kažką didesnio, nei kojinės, bet labai džiaugiuosi, kad pavyko geriau, nei tikėjausi smile.gif

O megztuko schemutė super paprasta:

1. Pirmiausia numezgam ilgą šaliką ( ilgis turi būti toks, kad mergaitei ištiesus rankutes į šonus būtų kiek ilgiau, nei riešas). Tai bus megztuko rankovės ir dalis nugaros
2. Numezgus šaliką, susiuvam jo galus iki pažastukų (labai arti nesusiūkit, kad neveržtų po to)
3. O dabar aplink surenkam akis ir mezgam ratu. Mezgam kas 5 cm. vis pridėdamos akių (aš mezgiau taip: 1) iš pradžių mezgiau 2 geros, 2 blogos.... 2)Pamezgus apie 5 cm: 4 geros(pridedam po 1g iš šonų, kur buvo 2g), 2 blogos, 4 geros, 2blogos) 3) Pamezgus dar 5 cm.: 4 g, 4b, 4g, 4b... 4) Dar po 5 cm: 6g, 4b, 6g, 4b.. ir t.t.)
4. Ratu mezgat tol, kol numezgat reikiamą megztuko ilgį.
5. Nuleidžiat visas akis ir viskas. Iš šios dalies gaunasi nugarytė, šonai ir apykaklė
6. Aš dar prisiuvau apykaklę keliose vietose, kad neatsilenktų, mergaitei žaidžiant ax.gif

Tikiuosi, ką nors supratot blink.gif
Iš tiesų tai taip paprasta, tik nemoku paprastai paaiškinti smile.gif Tiesiog numezgat salika, susiunat jį galuose iki pazastuku, o likusioj dalyhe surenkat akis ir mezgat ratu, kas 5 cm platindamos , kad apykaklė atsilenktų, o nesigautų maisas smile.gif
Atsakyti
aciu, smile.gif viska labai ir gerai paprastai paaiskinot mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Atisa,labai labai grazu wub.gif wub.gif

Gal iseitu nufotkinti megztuka is priekio atlenkus apykakle? ax.gif Labai idomus.
Atsakyti