Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(ErikaN @ 2013 01 17, 19:43)
Paziurejus kokias 3/4 serijas ir man atrode, kad pradzia patiko labiau, bet visumoj filmas nerealus. Praejo laiko po ziurejimo, bet as vis dar virskinu ji.

Kažkas panašaus ,jaučiu,ir man bus smile.gif Viskas gerai.Va planavau pažiūrėt 4-tą seriją ir jau eit ruoštis į lovėnus,ale pažiūrėjau į laikrodį ir surizikavau dar vieną seriją . Ir baigėsi taip,kad jis iš kalėjimo pabėga..Nu labai jau norėtųsi žinot,kaip ten jam eisis toliau,bet jau mažius piktas,o ryt pirmoj dienos pusėj ir nepavyks pažiūrėt,tai dabar gausiu spirgėt iki ryt popietės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 17, 00:01)
Mane irgi 'itrauke' beziurint, tai lauksim kitu likusiu 2-ju seriju mirksiukas.gif Grazu, kai vaidina tevas ir sunus tame paciame filme. Maciau juos abu ir scenoje bedainuojancius per TV.
Tik pati filma beziurint, kartais persmelkia liudnumas, mat sis jaunas aktorius (to vyresnio aktoriaus sunus) 2012 rugsejo men zuvo, iskrito netycia per balkona bevakarojant klasioku susitikime....
Tevams turetu buti itin sunku ziureti si filma verysad.gif

QUOTE(Amiala @ 2013 01 17, 19:30)
Bet su sūnaus ir tėvo panašumas bigsmile.gif
Ačiū, kad užrodėt, o tai jau buvau savo bliaukų (taip mano vyras vadina mano filmus) pasiilgus wub.gif
Gal jau ir kitos serijos yra, einu ieškot

tai ten tas jaunuolis juodukas ir veliau atseit po 20 metu, jo tevas vaidina? rolleyes.gif sakau, is kur toki panasu aktoriu gavo rolleyes.gif
gaila tikrai, kad kartais likimas zmonems taip liudnai susiklosto...

o as ir nezinjau, kad yra dar tik 2 serijos. vakar jas paziurejau, siandien, galvoju, pabaigsiu. taip jau romantiskai nusiteikiau lotuliukas.gif pasidariau kavos, pasidejau saldainuku, dabar galvoju turesiu gera laika ieskau ieskau 3 serijos...ogi nerandu...o pasirodo, kaip supratau, tik siais metais filmuos???? Amiala, o gal radai jau???????????? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

oj, mergiukai!!!!!!!!! radau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

va
http://allserials.tv...ce-1-sezon.html

begu darytis kavos ir saldainiu yess.gif yess.gif yess.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 17 sausio 2013 - 22:13
QUOTE(sttropez @ 2013 01 17, 23:08)
begu darytis kavos ir saldainiu  yess.gif  yess.gif  yess.gif

g.gif g.gif ne per velu?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 17, 22:16)
g.gif  g.gif ne per velu?

mano laisvalaikis dar siandien anksti prasidejo biggrin.gif
beibiai suguldyti, dabar bus geras laikas su geru filmu.
o kada daugiau per diena isgerti KARSTOS kavos, kai du su soskem aplink visa diena trinasi ? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 17 sausio 2013 - 22:20
QUOTE(sttropez @ 2013 01 17, 23:20)
mano laisvalaikis dar siandien anksti prasidejo  biggrin.gif
beibiai suguldyti, dabar bus geras laikas su geru filmu.
o kada daugiau per diena isgerti KARSTOS kavos, kai du su soskem aplink visa diena trinasi ?  mirksiukas.gif  biggrin.gif

supratau 4u.gif
skanios kavos ir gero filmo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 17, 22:28)
supratau 4u.gif
skanios kavos ir gero filmo 4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, ...mano mergina guli su 39,2 temperatūros. doh.gif Tai čia kai ji nuo gruodžio 10 sugėrė 3 antibiotikus, kurių paskutinė tablėtė buvo vakar......Nu nebegaliu jau..... blink.gif doh.gif

O į temą - pažiūrėjom su mb Priisk 1 dalį tongue.gif Įkalbėjau nebijoti Žaliaakio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 18, 00:28)
Klausykit, ...mano mergina guli su 39,2 temperatūros. doh.gif Tai čia kai ji nuo gruodžio 10 sugėrė 3 antibiotikus, kurių paskutinė tablėtė buvo vakar......Nu nebegaliu jau..... blink.gif  doh.gif

O į temą - pažiūrėjom su mb Priisk 1 dalį tongue.gif  Įkalbėjau nebijoti Žaliaakio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu joooo blink.gif Vakar su tais gripais per teliką nieko gero nežadėjo doh.gif Va šiandien mano Simona ir išėjo paskutinė sveika iš ketvertuko,su kuriuo ji draugauja:dvi mergaitės jau vakar lyg neatėjo,nes temperatūra aukšta,šiandien ir trečia parašė,kad 39,5. O mano ožka ir išėjo apsirengus,kaip eidavo prie +10 tik,kad paltą užsivilko doh.gif Nu va susipykom iš pat ryto ir sėdžiu dabar kaip širšė doh.gif
O man vakar nesisekė su filmais (kad tik tokios bėdos būtų) : Katovskis pasibaigė taip,kad uch kaip norėjosi žiūrėt,kas bus toliau,o va miegamajam Mužčina vo mnie ir tokia pat istorija doh.gif Ir dar būčiau galėjus žiūrėt,bet diskas pasibaigė-neisi gi po 24 valandos jungt kompo ir rašyt naujų serijų tongue.gif Tai gavau paskui dar ilgai pasivartyt-nemoku užmigt aš jau be filmo.O šiandien mano mažiulis 6,30 pabudo,kartu ir aš.Jis dar atsijungė,o mamkai jau psio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 18, 00:28)
Klausykit, ...mano mergina guli su 39,2 temperatūros. doh.gif Tai čia kai ji nuo gruodžio 10 sugėrė 3 antibiotikus, kurių paskutinė tablėtė buvo vakar......Nu nebegaliu jau..... blink.gif  doh.gif

unsure.gif sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 18, 01:28)
Klausykit, ...mano mergina guli su 39,2 temperatūros. doh.gif

sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

labas rytas mirksiukas.gif
pasikepiau karstu sumustiniu, pasidariau kavos ir einu ziuret_ANGEL V SERDCE ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 18, 01:28)

O į temą - pažiūrėjom su mb Priisk 1 dalį tongue.gif  Įkalbėjau nebijoti Žaliaakio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oi koks pažįstamas jausmas. Mano vaikai pernai su anginom krisdavo vienas paskui kita, maniau kad išprotėsiu. Šiemet ačiū dievui (spjaudaus ir barškinu) ramiai gyvenam, negalim sirgt, nes dukra tai dvyliktokė. Vuro sesers va dvi maziukes kai pradėjo sirgti prieš kalėdas, tai dar neišsikapstė, guli ligoninėj abidvi nusivėmusios su aukštom temperatūrom. žodžiu, baisu verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pasiskaicius apie ligas, susidaro toks jausmas, kad tos ligos tuoj plisti prades per interneta ir listi per monitoriu doh.gif Visiems sergantiems linkiu greiciau pasveikti. Sau irgi to paties pasilinkesiu.

Vakar paziurejau sita. Toks mielas, vnz patiko.
Tik gal nelabai vykusiai buvo pasirinkta ta jaunute aktore i taip vadinamos dukros vaidmeni. Na toks vaikiskas veidukas... Pagrindinis herojus - solidus, brandus vyriskis, o ji salia atrodo kaip 16mete. Sita vieta neitikino manes. Bandziau as ten i ja ziureti kaip i moteri, bet man nepavyko nors tu ka. Vistiek pries akis maciau paaugle, vaika.

Ketinu siandien paziureti tai, ka jau esat mate
''Бригада: Наследник'' /2012/
Vyras ziurejo. Jam irgi patiko. Tai taip man 'uzrekomendavo', kad susigundziau ir as paveizeti biggrin.gif
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1035889
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 18 sausio 2013 - 10:52