Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 17, 14:02)
Koks Galkinas? blink.gif
Apie ka Tas Kotovskij? g.gif

http://kinozal.tv/de...s.php?id=596174 Apie ką dar negaliu papasakot-pusę pirmos serijos teperžiūrėjau,bet iš komentarų (paskaičiau ne daug) pagalvojau,kad gal tas Katovskis buvęs ala mūsų Tadas Blinda..Bet tiksliai tikrai nežinau,gal čia riebiai nusišnekėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 17 sausio 2013 - 14:08
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 17, 14:43)
Nebėra Galkino gyvųjų tarpe  verysad.gif

a, cia kurio galkino nera? g.gif
kur per sou laidas veda? kur su pugaciova gyveno? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 17, 15:23)
a, cia kurio galkino nera? g.gif
kur per sou laidas veda? kur su pugaciova gyveno? blink.gif

Jau issiaiskinau, kad ne sitas biggrin.gif Su Pugaciova gyvenantis sveikas ir gyvas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 17, 15:30)
Su Pugaciova gyvenantis sveikas ir gyvas drinks_cheers.gif

aciu D, tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 17, 15:05)
http://kinozal.tv/de...s.php?id=596174 Apie ką dar negaliu papasakot-pusę pirmos serijos teperžiūrėjau,bet iš komentarų (paskaičiau ne daug) pagalvojau,kad gal tas Katovskis buvęs ala mūsų Tadas Blinda..Bet tiksliai tikrai nežinau,gal čia riebiai nusišnekėjau  blush2.gif

Galima pavadinti ir Tadu Blindu. Trumpai tai apie žmogų: tikrą draugą, kuris laikosi duoto žodžio. Daugiau nieko nerašysiu, bus neįdomu žiūrėti. Permečiau biografiją jo. Pirmiausia, tai užstrigo ūgis, kad tik 176 cm. Man pasirodė jis toks didelis, tvirtas:)
Atsakyti
paziurejau_4 seriju filma_NIKAKIH DRUGIH ZELANYJ_keistokas, bet ziurejau vien del pagrindinio aktoriaus - fotografa vaidina ir kai kurie veido bruozai primine a.a. R.Janaviciu verysad.gif
Atsakyti
aš irgi ramiai su Galkinu negaliu žiūrėt filmų sad.gif vis sukas mintyse: nu kodėl toks jaunas? sad.gif

tokias paklodes kaip pas Julsitą aš naudoju čiužiniui su čiužinuku sujungt, o ant jos gerą tiesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 17, 00:27)
Sveikutes, padariau poros dienu pertraukele, pradejau ziureti sita
aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, labai patiko, baigineju 1 serija, super  thumbup.gif  4u.gif  wub.gif

Bet su sūnaus ir tėvo panašumas bigsmile.gif
Ačiū, kad užrodėt, o tai jau buvau savo bliaukų (taip mano vyras vadina mano filmus) pasiilgus wub.gif
Gal jau ir kitos serijos yra, einu ieškot
Atsakyti
Pabaigiau ziureti Zaiceva. Nu durniu durne ta Zaicycha, net susinervavau bash.gif Toki vyra, kaip Roma, pravare, ne, nu negaliu, mergos, nervas jama gun_bandana.gif

Dar noriu pasidalinti man patikusiu komedijiniu serialu "Kuxnia". Pasakysiu taip: kurejai tie, kurie kure "Svetofor", o stilius-"Internu" thumbup.gif Su diedu sedim ir zvengiam, kol kas patinka nerealiai: vel paliesta specialybe, siuo atveju-vireju. Vel sefas-antras Bykovas, vriednas diedas, o visi kiti virejai ziopliai, bet su humoro jausmu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na peržiūrėjau jau 3 serijas Katovskio,dabar tik prisėdau įsirašyt į diską kitų..Nu ką..Pradžia patiko labiau.Dabar,kai jau prasidėjo politika,biskį nervina,bet vis tiek pagrindas tai eina apie draugystę ir žiūrėdama patiriu geras emocijas.. O šiaip tai tikrai man primena Tadą Blindą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 17, 19:39)

Dar noriu pasidalinti man patikusiu komedijiniu serialu "Kuxnia". Pasakysiu taip: kurejai tie, kurie kure "Svetofor", o stilius-"Internu" thumbup.gif Su diedu sedim ir zvengiam, kol kas patinka nerealiai: vel paliesta specialybe, siuo atveju-vireju. Vel sefas-antras Bykovas, vriednas diedas, o visi kiti virejai ziopliai, bet su humoro jausmu drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Geras geras..Laukiu naujo sezono net labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 17, 20:40)
Na peržiūrėjau jau 3 serijas Katovskio,dabar tik prisėdau įsirašyt į diską kitų..Nu ką..Pradžia patiko labiau.Dabar,kai jau prasidėjo politika,biskį nervina,bet vis tiek pagrindas tai eina apie draugystę ir žiūrėdama patiriu geras emocijas.. O šiaip tai tikrai man primena Tadą Blindą  smile.gif

Paziurejus kokias 3/4 serijas ir man atrode, kad pradzia patiko labiau, bet visumoj filmas nerealus. Praejo laiko po ziurejimo, bet as vis dar virskinu ji.
Atsakyti

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 17, 12:15)
Laba,
Kaip tavo ligoniukės?

aciu,jau geriau,bet jauciu savaitgali teks cia praleisti unsure.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 17, 12:52)
Gali būt-peliuko medžiagos  lotuliukas.gif
Na ir PABAIGIAU Дикий ir kaip gaila,kad dar nėra 4-o sezono,bo pabaiga suparino,bet jei Krištolinė sakė,kad filmuoja,reiškia  жуть будет.Krištoline,gal išskaitei kur kada bus tas tęsinys?

Paziurek,idomu buvo paziureti smile.gif is cia ir suzinojau.
http://www.youtube.c...h?v=Z-I5XA7kiSE
Atsakyti