Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

Sveikutes, padariau poros dienu pertraukele, pradejau ziureti sita

QUOTE(Visgi @ 2013 01 16, 16:48)

''Ангел в сердце'' /2013/

aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, labai patiko, baigineju 1 serija, super thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

Ramsiukai kokie thumbup.gif wub.gif tiksliau du ramsiai ir ramsiukas wub.gif

baigiau kotovskį šiandien, ryt planuoju bandyt žiūrėt
http://kinozal.tv/de...s.php?id=957328
user posted image

gal kas matėt? gal net neverta pradėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 16, 23:27)
aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, labai patiko, baigineju 1 serija, super  thumbup.gif  4u.gif  wub.gif

Mane irgi 'itrauke' beziurint, tai lauksim kitu likusiu 2-ju seriju mirksiukas.gif Grazu, kai vaidina tevas ir sunus tame paciame filme. Maciau juos abu ir scenoje bedainuojancius per TV.
Tik pati filma beziurint, kartais persmelkia liudnumas, mat sis jaunas aktorius (to vyresnio aktoriaus sunus) 2012 rugsejo men zuvo, iskrito netycia per balkona bevakarojant klasioku susitikime....
Tevams turetu buti itin sunku ziureti si filma verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 17 sausio 2013 - 00:03
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 16, 22:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu vat,kokį jauną vyrą man pripaišėt tongue.gif

As iskart supratau, kad cia sunus tongue.gif Nu juk aklas gali nepastebeti, kad smakras dar neapsiplunksniaves lotuliukas.gif Maniskis 17 taip atrodo, uz tai as tokia gudri nail.gif
Grazus "zverynas", ir palinketi noreciau, kad pasiduotu dresiravimui 4u.gif Su savo 17 as dabar vargstu doh.gif

Pradejau ziureti "Turisty" 2 sezona, kol kas nekabina schmoll.gif Ir pirmo sezono "Turisty" zvengiau nuosirdziai kokias 12 seriju, paskui issiseme, perlenke lazda.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 17, 07:18)
As iskart supratau, kad cia sunus tongue.gif Nu juk aklas gali nepastebeti, kad smakras dar neapsiplunksniaves lotuliukas.gif Maniskis 17 taip atrodo, uz tai as tokia gudri nail.gif 
Grazus "zverynas", ir palinketi noreciau, kad pasiduotu dresiravimui 4u.gif Su savo 17 as dabar vargstu doh.gif

lotuliukas.gif
Ačiū. Dresuojam, kaip gaunasi doh.gif

Vakar vakare pradėjau Formula stichii. 3 serijos vidury atšliauzė mb (aš žiūriu savo kamurkėj, kompiuterinėje taip vadinamoje), pradėjo ramstyti sieną. sakau atsinešk taburetę. Ne, jis mat nežiūrės. PAskui atsirado ir taburetė, ir alus, ir žuvis. lotuliukas.gif
Apie filmą - iki kokios 5 serijos kenrtėjau, nu neužkabino nors tu ką.... doh.gif DAr sakau, o kaži ar moterų tam filme išvis nebus, bo iki 5 serijos jų ir nebuvo blink.gif Ale kai atsirado, dar neįdomiau pasidarė g.gif Tai taip kaip dūra kentėjau iki 3 nakties doh.gif Vienžu, žiūrėti baigsiu, bet kolkas tai ne super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 17, 07:18)
]Su savo 17 as dabar vargstu doh.gif [/color]

Pradejau ziureti "Turisty" 2 sezona, kol kas nekabina schmoll.gif Ir pirmo sezono "Turisty" zvengiau nuosirdziai kokias 12 seriju, paskui issiseme, perlenke lazda.

Aš su savo beveik 17-mete sakyčiau jau atvargau thumbup.gif Kažkaip dažniausiai jau į žmogų panaši,nors retkarčiais špagas dar pakryžiuojam blush2.gif Bet laukia dar du kavalieriai,vienas iš jų jau visai arti tų paaugliškų "smagumų" doh.gif
O dėl Turistų,man ir antra dalis prastesnė,bet peržiūrėjau (nors turbūt jau rašiau g.gif )
O čia va pasirodau savo mažiausiąjį (dukra nufotkino prieš 10min)
user posted image
P.S.Į paklodę nekreipkit dėmesio.Kiek ji mum su B nervų prigadinus.B ją stringais vadina. Čia taip būna,kai ant akcijos užkimbi..O aš 3 papirkau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 17 sausio 2013 - 09:59
QUOTE(Julsita @ 2013 01 17, 10:54)

Tevu lova okupaves biggrin.gif
Paklodziu ismatavimus jau zinau, pasimokiau irgi drinks_cheers.gif Jei lova musu 1.60, tai perku paklode 1.80X2.00, tai dabar gerai, nebera stringu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 17, 09:54)
Aš su savo beveik 17-mete sakyčiau jau atvargau  thumbup.gif  Kažkaip dažniausiai jau į žmogų panaši,nors retkarčiais špagas dar pakryžiuojam  blush2.gif Bet laukia dar du kavalieriai,vienas iš jų jau visai arti tų paaugliškų "smagumų"  doh.gif
O čia va pasirodau savo mažiausiąjį (dukra nufotkino prieš 10min)

P.S.Į paklodę nekreipkit dėmesio.Kiek ji mum su B nervų prigadinus.B ją stringais vadina. Čia taip būna,kai ant akcijos užkimbi..O aš 3 papirkau  doh.gif [/color]

Dėl paauglystės. Aš su savo vyresniuju irgi jau atvargau tą periodą. Buvo baisu blink.gif . Dabar jau kita speriodas atėjo. Irgi visko būna.O su dukra jau atėjo.... doh.gif
wub.gif Miegojimo poza labai gerai žinoma lotuliukas.gif
O tokius "stringus" ir mes turėjom. Ant jų (kaip iš "Ivanas Vasiljevičius keičia profesiją")- Tfu na vas. Tfu na vas jieščio raz blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 17, 10:33)
Tevu lova okupaves biggrin.gif
Paklodziu ismatavimus jau zinau, pasimokiau irgi drinks_cheers.gif Jei lova musu 1.60, tai perku paklode 1.80X2.00, tai dabar gerai, nebera stringu biggrin.gif

Jau okupavęs taip,kad tėvelis šį sykį grįžęs dvi iš trijų naktų miegojo svetainėj doh.gif
O mūsų lova ir 160,o šita paklodė 180 ir vis tiek..Jau kai š..s,tai ir Afrikoj š...s Ji frotinė ir kažkokia baisiai kibi.Kai sutvarkyta,tai počiužiniu dar kaži kur palenda,o va bemiegant kažkaip atrodo,kad kaip lipukas prie pižamos prilimpa ir vartantis jau traukiasi traukiasi.Ryte iš šonų va tokie stringai,o viduryj raukšlė sukuista doh.gif Nu žinau,kad daugiau Jyske paklodžių pirkt negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 17, 09:49)
Jau okupavęs taip,kad tėvelis šį sykį grįžęs  dvi iš trijų naktų miegojo svetainėj  doh.gif 
O mūsų lova ir 160,o šita paklodė 180 ir vis tiek..Jau kai š..s,tai ir Afrikoj š...s Ji frotinė ir kažkokia baisiai kibi.Kai sutvarkyta,tai počiužiniu dar kaži kur palenda,o va bemiegant kažkaip atrodo,kad kaip lipukas prie pižamos prilimpa ir vartantis jau traukiasi traukiasi.Ryte iš šonų va tokie stringai,o viduryj raukšlė sukuista  doh.gif Nu žinau,kad daugiau Jyske paklodžių pirkt negalima  schmoll.gif

biggrin.gif zinomi vaizdai tryse ismiegot sunku biggrin.gif

Uz tai ir nusipirkom lova 2 ant 2 thumbup.gif telpam dabar visi ...

Zaicevos isleista dar dvi serijos thumbup.gif ji nescia wub.gif nuo makso wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 17, 09:54)
B ją stringais vadina. Čia taip būna,kai ant akcijos užkimbi..O aš 3 papirkau  doh.gif

lotuliukas.gif gerai sugalvojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 17 sausio 2013 - 11:53
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 17, 11:52)
lotuliukas.gif gerai sugalvojo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Laba diena 4u.gif

Laba,
Kaip tavo ligoniukės?
Atsakyti