Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Vilioja @ 2013 01 28, 13:25)
Parašytų:Vilioja, žiūrėk tą ir tą, aš kaip tikra pionierka vykdau pioneer.gif 
Tai ką man reikia žiūrėt po Čepajaus????? bigsmile.gif  bigsmile.gif

Vilioja, ziurek "Lektor" pioneer.gif jei nematei(galiu kreiptis "tu"?)
Man pasiseke, nes po Cepajaus Katovski ziurejau, tai tas pats laikmetis, palaipsniui nuo Cepajaus pagijau.
QUOTE(arden @ 2013 01 28, 13:28)
pabaigiau ir aš Čiapajų smile.gif nesitiėjau, kad juos aip katukus visus išguldys. labiausiai tai tatjanos gaila sad.gif

Man tai per kvaila mirtis jos buvo: pykst laukuose savuju... Kazkaip tikejausi, kad susitiks su broliu, kad kazkokia drama tarp ju bus, o nieko, rezisierius atsikrate kaip nereikalingo balasto.
QUOTE(Julsita @ 2013 01 28, 14:18)
Oi,jau 4 serijos įdėta

Vadinasi, pasiziurejau visas idetas.

QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 14:29)
As visgi turbut paziuresiu siandien Internu naujo sezono 2-ra serija, tsakant prasiblaskymui, nes nuo labo ryto esu tokia pikta, tokia pikta, kad paimčiau ir užmuščiau cool.gif
user posted image

lotuliukas.gif Taip ir isivaizduoju Visgi toc toc tokia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 28, 14:43)
Ir man aktualu: tai ką žiūrėti po Čiapajaus? biggrin.gif  Nors dabar žiūrėsiu gal tik po savaitės, bet vis tiek  4u.gif

O 1941 matet? Jei ne-ziurekit 4u.gif Nesvarbu, kad apie kara, bet to karo ir musio nedaug rodo, daugiau rodo meiles trikampi, oi, ne keturkampi biggrin.gif Kas man patiko-o gi prieskario kaimas wub.gif Senstu, matyt, man tokie filmai, kur kaime gyvenimas verda-patinka.
Vaikinas myli mergina, deja, buvo priverstas vesti visai nemylima to pacio kaimo moteri. Vede ja karo isvakarese, pirmaja vestuvine nakti praleido pas meiluze, o stai jau ryte i kaime izenge vokieciai... Visi jauni kaimo vyrai spejo issilakstyti i miskus, liko tik seniai ir moterys su vaikais. Ir stai jaunas vokieciu leitenantas isimyli ta rusaite meiluze, del jos pasiruoses net Vokietija isduoti...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 28, 14:01)

Man tai per kvaila mirtis jos buvo: pykst laukuose savuju... Kazkaip tikejausi, kad susitiks su broliu, kad kazkokia drama tarp ju bus, o nieko, rezisierius atsikrate kaip nereikalingo balasto.

Aha,aš ir to tikėjausi,ypač kai brolis pasakė,kad užmuš ją.Paskui maniau,kad ras nušautą laukuose ir atgims broliški jausmai..Bet,deja,nieko
Atsakyti
lotuliukas.gif Taip ir isivaizduoju Visgi toc toc tokia lotuliukas.gif

Retai pikta bunu, bet siandien butent tokia busena toc toc cool.gif
Atsakyti
as palieku Jus, vaikai sumigo pietu miegui, o as iseinu pas Veronika 4u.gif
Atsakyti
Jau kinozale yra http://kinozal.tv/de....php?id=1053757
QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 11:33)
Tai ka moteros, siandien vakare per Первый канал ziuresim seriala su Татьяна Арнтгольц ''Ночные ласточки (Ночные ведьмы)'' /2013/
Трейлер - военная драма
Премьера - военная драма

http://novycinema.ru...vedmy-2013.html
user posted image
Idomu kiek sis filmas nutoles, o gal ir nenutoles, nuo savo pirmtakio В небе "Ночные ведьмы" /1981/
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 11:33)
Tai ka moteros, siandien vakare per Первый канал ziuresim seriala su Татьяна Арнтгольц ''Ночные ласточки (Ночные ведьмы)'' /2013/

QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 11:54)
Na ir dosnus mums sis pirmadienis smile.gif
Pirmaji- 21.05val
Antraji 19.30val

aciu 4u.gif ir dar imkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif nuotaikai pakelti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 15:15)
Jau kinozale yra [url=http://kinozal.tv/details.php

4u.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Kas man patiko-o gi prieskario kaimas wub.gif

Nepakartojamas, o dar tas gvazdikas ar bijunas (turbut) uz ausies biggrin.gif Nuo sio filmo man ir patiko sis aktorius Александр Пашков
user posted image

Negalvojau, kad kas dar nemates sio filmo lyg siol, bet jei kas tik megsta ir patinka tokio pobudzio filmai, tai tik pirmyn!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 28 sausio 2013 - 14:25
QUOTE(arden @ 2013 01 28, 13:00)
nieko būtų nepakeitę. baisus laikas buvo, vieni kitus skundė, kenkė

Nu nors pasimylėję lyšną kartą butų blush2.gif

QUOTE(ErikaN @ 2013 01 28, 13:43)
Ir man aktualu: tai ką žiūrėti po Čiapajaus? biggrin.gif  Nors dabar žiūrėsiu gal tik po savaitės, bet vis tiek  4u.gif

Man patiko Ostrov nienužnych liudeij, jei nemačius. Bet nuomonių buvo visokių, ir žiūrėt jį reikia atidžiai, kol supranti, kas yra kas, kodėl pakliuvo į tą situaciją.

Vilioja, ziurek "Lektor" pioneer.gif jei nematei(galiu kreiptis "tu"?)
Man pasiseke, nes po Cepajaus Katovski ziurejau, tai tas pats laikmetis, palaipsniui nuo Cepajaus pagijau.

Gal Kotovskį ir žiūrėsiu. Vakar žiūrint Čepajevą, mb sako"o, Kotovskis". Net vožtelėjau, iš kur jis jį žino. Pasirodo - Japončike, kurį jis vienas žiūrėjo smile.gif
Paskui jau galėsiu ir Lektorių....
( virtualiam bendravime tiktai "tu")
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 28, 15:23)
Man patiko Ostrov nienužnych liudeij, jei nemačius.

Tikrai labai geras filmas, tokie filmai padaro ispudi ilgam drinks_cheers.gif Manau, kad musu temoje buvo daugiau patinkanciu, nei kad nepatinkanciu.
Atsakyti

Nu tik nepaskaityk, tik nepaskaityk nuo labo ryto, jau va kiek visko prirašėt doh.gif Ir kibirkštys, žiū, jau laksto tongue.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 28, 09:04)
Einu ziureti "Grazdankos nacialnicos", mat namie sedziu-sergu.

Sveikit, aš irgi prie jūsų prisidedu, sinusitas, bjaurybė, smaginasi mano nosyje/galvoje wacko.gif bash.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 28, 10:04)
Man su Voroninais taip,tik jis niekam nepatinka,o man net labai  smile.gif

Aš prie tų. Nu nepatiko, kiek bandžiau....

QUOTE(Jigsaw @ 2013 01 28, 10:08)
Labuka,as iki 2 nakties ta angela ziurejau,iki pat galo kazkaip tikejausi,kad tie klasiokai sueis...bet,yra kaip yra.

Nu o man atrodo kad būtų ne kas jei būtų susiėję...Juk jau su dukra permiegojo, būtų dar ir su motina blink.gif O dukra kaip tada? Stogas nuvažiavęs jai būtų.....

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 28, 12:05)
Klausykit, o "Grazdanka nacalnica" kiek seriju yra? unsure.gif Ar gali taip buti, kad tik pro truputi kelia jas?

QUOTE(Vilioja @ 2013 01 28, 12:25)
Ale tikrai, kaip tik lesu grikius per pietų pertrauką, vos neužspringau mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Tai ką man reikia žiūrėt po Čepajaus????? bigsmile.gif  bigsmile.gif

1. Nu dėkui die, kad nepaspringot yess.gif
2. Daugumą čia iš mūsų dažnokai šitas klausimas kamuoja g.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 13:13)
Labai net gali buti. Man su vienu filmu taip buvo, jau taip skupai kele tas serijas, kad as jau maniau pamirsiu ka ten pirmose serijose maciau

Nu jie lėtai kelia, kai filmas tik pasirodo ekranuose. Gi taip ir su Brat za brata2 man buvo,nervų tampyma sper dieną tik po 2 serijas...O laukti kol sukels visas buvo ne mano jėgoms. Tai ir kankinausi taip, po 2 tik doh.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 13:29)
esu tokia pikta, tokia pikta, kad paimčiau ir užmuščiau cool.gif
user posted image
Sudina nuotaika kazkokia wink.gif

Visgi, brangioji, nebūkit pikta, pralinksmėkit
Загрустила. Пришла подруга и сказала - Не грусти, сейчас спою.
И ведь споила зараза.

user posted image

Atsakyti
O 1941 matet? Jei ne-ziurekit 4u.gif

žiūriu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti