QUOTE(Vilioja @ 2013 01 28, 13:25)
Parašytų:Vilioja, žiūrėk tą ir tą, aš kaip tikra pionierka vykdau
Tai ką man reikia žiūrėt po Čepajaus?????
Tai ką man reikia žiūrėt po Čepajaus?????
Vilioja, ziurek "Lektor" jei nematei(galiu kreiptis "tu"?)
Man pasiseke, nes po Cepajaus Katovski ziurejau, tai tas pats laikmetis, palaipsniui nuo Cepajaus pagijau.
QUOTE(arden @ 2013 01 28, 13:28)
pabaigiau ir aš Čiapajų nesitiėjau, kad juos aip katukus visus išguldys. labiausiai tai tatjanos gaila
Man tai per kvaila mirtis jos buvo: pykst laukuose savuju... Kazkaip tikejausi, kad susitiks su broliu, kad kazkokia drama tarp ju bus, o nieko, rezisierius atsikrate kaip nereikalingo balasto.
QUOTE(Julsita @ 2013 01 28, 14:18)
Oi,jau 4 serijos įdėta
Vadinasi, pasiziurejau visas idetas.
QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 14:29)
As visgi turbut paziuresiu siandien Internu naujo sezono 2-ra serija, tsakant prasiblaskymui, nes nuo labo ryto esu tokia pikta, tokia pikta, kad paimčiau ir užmuščiau
Taip ir isivaizduoju Visgi toc toc tokia
Papildyta:
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 28, 14:43)
Ir man aktualu: tai ką žiūrėti po Čiapajaus? Nors dabar žiūrėsiu gal tik po savaitės, bet vis tiek
O 1941 matet? Jei ne-ziurekit Nesvarbu, kad apie kara, bet to karo ir musio nedaug rodo, daugiau rodo meiles trikampi, oi, ne keturkampi Kas man patiko-o gi prieskario kaimas Senstu, matyt, man tokie filmai, kur kaime gyvenimas verda-patinka.
Vaikinas myli mergina, deja, buvo priverstas vesti visai nemylima to pacio kaimo moteri. Vede ja karo isvakarese, pirmaja vestuvine nakti praleido pas meiluze, o stai jau ryte i kaime izenge vokieciai... Visi jauni kaimo vyrai spejo issilakstyti i miskus, liko tik seniai ir moterys su vaikais. Ir stai jaunas vokieciu leitenantas isimyli ta rusaite meiluze, del jos pasiruoses net Vokietija isduoti...