QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 11:54)
sutampa su MMG čia per pirmą baltijos ar sutampa su tikruoju rusišku kanalu
QUOTE(sttropez @ 2013 01 28, 00:06)
''Я его слепила'' /2012/...
aciu, as ir i savo sklepuka isikeliau
QUOTE(Jigsaw @ 2013 01 28, 11:08)
iki 2 nakties ta angela ziurejau...Siandien miego trukumas jauciasi...
va, va_ka daro tie rusu filmai su zmonemis
QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 12:33)
''Ночные ласточки (Ночные ведьмы)'' /2013/
''Гром'' /2012/
Pirmaji- 21.05val
Antraji 19.30val
''Гром'' /2012/
Pirmaji- 21.05val
Antraji 19.30val
dekui uz info jei nepamirsiu, paziuret reikes ir jei vaikai teliko nebus okupave
labas rytas visoms
QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 09:11)
. Ten ne mano zodziai, Viliojos (as 'skoniu' netikrinu, man nera svarbu kas koki zanra megsta/nemegsta, man patinka, kad musu temos 'plataus profilio') Vilioja, kaip senbuve, truputi taip pasmaikstauja. Ar teip Vilioja? (jauciu zmogui tuoj ausys nuo karscio uzsiraitys, kad sitiek kartu miniu varda be reikalo)
Teip teip
Ale tikrai, kaip tik lesu grikius per pietų pertrauką, vos neužspringau
Apie skonius/neskonius... Nemoku paaiškint.... kadangi man nesuprantami tempai per dieną po serialą, o ir ne vieną, pažiūrėt, temą ir seku tam, kad atsirinkt, ką žiūrėt. Bet taip ir nespėjau dar išsirinkt temoj mano kelrodės O norėčiau. Parašytų:Vilioja, žiūrėk tą ir tą, aš kaip tikra pionierka vykdau Vėl juokauju, supraskit
Kažkam nepatiko Ciganki ir po 2 serijų metė. Aš irgi buvau po 2 numetus, bet vėl įsijungiau ir pabaigiau.Ne šedevras, bet žiūrėt galima.
Vakar visas pusdienis praėjo su Čepajevu. Gal 9 balus ir duočiau iš 10. Bet gal čia man toks laikotarpis biškį persisotinimo filmais. Brangusis turbūt pabaigė, o aš priešpaskutinėj serijoj lūžau. Šiandien pabaigsiu. Žiūrėjom per namų kiną, tai vietom krūpčiojau nuo sproginėjimų
Tai ką man reikia žiūrėt po Čepajaus?????
pabaigiau ir aš Čiapajų nesitiėjau, kad juos aip katukus visus išguldys. labiausiai tai tatjanos gaila
dabar jau kraunas 1941, pasui tęsinys labai laiku čia Visgi užrodė
dar gal ir per teliką vakare užsikabliuosiu, kas čia žino
dabar jau kraunas 1941, pasui tęsinys labai laiku čia Visgi užrodė
dar gal ir per teliką vakare užsikabliuosiu, kas čia žino
QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 11:33)
Tai ka moteros, siandien vakare per Первый канал ziuresim seriala su Татьяна Арнтгольц ''Ночные ласточки (Ночные ведьмы)'' /2013/
Трейлер - военная драма
Премьера - военная драма
http://novycinema.ru...vedmy-2013.html
Idomu kiek sis filmas nutoles, o gal ir nenutoles, nuo savo pirmtakio В небе "Ночные ведьмы" /1981/
Трейлер - военная драма
Премьера - военная драма
http://novycinema.ru...vedmy-2013.html
Idomu kiek sis filmas nutoles, o gal ir nenutoles, nuo savo pirmtakio В небе "Ночные ведьмы" /1981/
aciuuuuuuuuuuuuuu
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 28, 12:52)
O tai ko ji neišėjo iš skalbyklos, kai jis kvietė pasikalbėt?
nieko būtų nepakeitę. baisus laikas buvo, vieni kitus skundė, kenkė
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 28, 12:05)
Ar gali taip buti, kad tik pro truputi kelia jas?
Labai net gali buti. Man su vienu filmu taip buvo, jau taip skupai kele tas serijas, kad as jau maniau pamirsiu ka ten pirmose serijose maciau, arba galvoju gal patys pamirso kad jas ikelt turi
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 28, 12:05)
Klausykit, o "Grazdanka nacalnica" kiek seriju yra? Ar gali taip buti, kad tik pro truputi kelia jas?
Tęsinio,kiek supratau,bus 14,bet įdėta,bent jau kinozale,vakar buvo dvi.Prieš kelias dienas akį užmečiau į komentarus,tai,jei gerai supratau,tai jį tik savaitgaliais rodys,tai ilga giesmelė bus,kol visas sudės.Todėl ir sakiau,kad geriau jau aš palauksiu visų,nes nemėgstu žiūrėt po seriją
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 01 28, 13:17)
Tęsinio,kiek supratau,bus 14,bet įdėta,bent jau kinozale,vakar buvo dvi.Prieš kelias dienas akį užmečiau į komentarus,tai,jei gerai supratau,tai jį tik savaitgaliais rodys,tai ilga giesmelė bus,kol visas sudės.Todėl ir sakiau,kad geriau jau aš palauksiu visų,nes nemėgstu žiūrėt po seriją
Oi,jau 4 serijos įdėta
As visgi turbut paziuresiu siandien Internu naujo sezono 2-ra serija, tsakant prasiblaskymui, nes nuo labo ryto esu tokia pikta, tokia pikta, kad paimčiau ir užmuščiau
Sudina nuotaika kazkokia
Kinozalas pirmesnis
http://kinozal.tv/de....php?id=1053741
Sudina nuotaika kazkokia
QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 11:54)
Pasirodo, per Россия 1 kanala, siandien vakare dar vienas serialas startuos, su Антон Макарский ''Гром'' /2012/
Трейлер
Премьера
Трейлер
Премьера
Kinozalas pirmesnis
http://kinozal.tv/de....php?id=1053741
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 28, 13:25)
Tai ką man reikia žiūrėt po Čepajaus?????
Ir man aktualu: tai ką žiūrėti po Čiapajaus? Nors dabar žiūrėsiu gal tik po savaitės, bet vis tiek