Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

Klausykit, o "Grazdanka nacalnica" kiek seriju yra? unsure.gif Ar gali taip buti, kad tik pro truputi kelia jas?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 11:54)
Na ir dosnus mums sis pirmadienis smile.gif
Pirmaji- 21.05val
Antraji 19.30val

sutampa su MMG biggrin.gif čia per pirmą baltijos ar sutampa su tikruoju rusišku kanalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 28, 00:06)
''Я его слепила'' /2012/...

aciu, as ir i savo sklepuka isikeliau ax.gif

QUOTE(Jigsaw @ 2013 01 28, 11:08)
iki 2 nakties ta angela ziurejau...Siandien miego trukumas jauciasi...

va, va_ka daro tie rusu filmai su zmonemis blink.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 12:33)
''Ночные ласточки (Ночные ведьмы)'' /2013/
''Гром'' /2012/
Pirmaji- 21.05val
Antraji 19.30val

dekui uz info 4u.gif jei nepamirsiu, paziuret reikes ax.gif ir jei vaikai teliko nebus okupave tongue.gif

labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 09:11)
. Ten ne mano zodziai, Viliojos (as 'skoniu' netikrinu, man nera svarbu kas koki zanra megsta/nemegsta, man patinka, kad musu temos 'plataus profilio') biggrin.gif Vilioja, kaip senbuve, truputi taip pasmaikstauja. Ar teip Vilioja? (jauciu zmogui tuoj ausys nuo karscio uzsiraitys, kad sitiek kartu miniu varda be reikalo) biggrin.gif

Teip teip biggrin.gif
Ale tikrai, kaip tik lesu grikius per pietų pertrauką, vos neužspringau mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Apie skonius/neskonius... Nemoku paaiškint.... kadangi man nesuprantami tempai per dieną po serialą, o ir ne vieną, pažiūrėt, temą ir seku tam, kad atsirinkt, ką žiūrėt. Bet taip ir nespėjau dar išsirinkt temoj mano kelrodės mirksiukas.gif lotuliukas.gif O norėčiau. Parašytų:Vilioja, žiūrėk tą ir tą, aš kaip tikra pionierka vykdau pioneer.gif Vėl juokauju, supraskit mirksiukas.gif

Kažkam nepatiko Ciganki ir po 2 serijų metė. Aš irgi buvau po 2 numetus, bet vėl įsijungiau ir pabaigiau.Ne šedevras, bet žiūrėt galima.

Vakar visas pusdienis praėjo su Čepajevu. Gal 9 balus ir duočiau iš 10. Bet gal čia man toks laikotarpis biškį persisotinimo filmais. Brangusis turbūt pabaigė, o aš priešpaskutinėj serijoj lūžau. Šiandien pabaigsiu. Žiūrėjom per namų kiną, tai vietom krūpčiojau nuo sproginėjimų biggrin.gif

Tai ką man reikia žiūrėt po Čepajaus????? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
pabaigiau ir aš Čiapajų smile.gif nesitiėjau, kad juos aip katukus visus išguldys. labiausiai tai tatjanos gaila sad.gif

dabar jau kraunas 1941, pasui tęsinys smile.gif labai laiku čia Visgi užrodė biggrin.gif
dar gal ir per teliką vakare užsikabliuosiu, kas čia žino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 01 28, 12:28)
labiausiai tai tatjanos gaila sad.gif

O tai ko ji neišėjo iš skalbyklos, kai jis kvietė pasikalbėt?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 11:33)
Tai ka moteros, siandien vakare per Первый канал ziuresim seriala su Татьяна Арнтгольц ''Ночные ласточки (Ночные ведьмы)'' /2013/
Трейлер - военная драма
Премьера - военная драма

http://novycinema.ru...vedmy-2013.html
user posted image
Idomu kiek sis filmas nutoles, o gal ir nenutoles, nuo savo pirmtakio В небе "Ночные ведьмы" /1981/

aciuuuuuuuuuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 28, 12:52)
O tai ko ji neišėjo iš skalbyklos, kai jis kvietė pasikalbėt?

nieko būtų nepakeitę. baisus laikas buvo, vieni kitus skundė, kenkė
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 28, 12:05)
Ar gali taip buti, kad tik pro truputi kelia jas?

Labai net gali buti. Man su vienu filmu taip buvo, jau taip skupai kele tas serijas, kad as jau maniau pamirsiu ka ten pirmose serijose maciau, arba galvoju gal patys pamirso kad jas ikelt turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 28, 12:05)
Klausykit, o "Grazdanka nacalnica" kiek seriju yra? unsure.gif Ar gali taip buti, kad tik pro truputi kelia jas?

Tęsinio,kiek supratau,bus 14,bet įdėta,bent jau kinozale,vakar buvo dvi.Prieš kelias dienas akį užmečiau į komentarus,tai,jei gerai supratau,tai jį tik savaitgaliais rodys,tai ilga giesmelė bus,kol visas sudės.Todėl ir sakiau,kad geriau jau aš palauksiu visų,nes nemėgstu žiūrėt po seriją schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 01 28, 13:17)
Tęsinio,kiek supratau,bus 14,bet įdėta,bent jau kinozale,vakar buvo dvi.Prieš kelias dienas akį užmečiau į komentarus,tai,jei gerai supratau,tai jį tik savaitgaliais rodys,tai ilga giesmelė bus,kol visas sudės.Todėl ir sakiau,kad geriau jau aš palauksiu visų,nes nemėgstu žiūrėt po seriją  schmoll.gif

Oi,jau 4 serijos įdėta
Atsakyti
As visgi turbut paziuresiu siandien Internu naujo sezono 2-ra serija, tsakant prasiblaskymui, nes nuo labo ryto esu tokia pikta, tokia pikta, kad paimčiau ir užmuščiau cool.gif
user posted image
Sudina nuotaika kazkokia wink.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 28, 11:54)
Pasirodo, per Россия 1 kanala, siandien vakare dar vienas serialas startuos, su Антон Макарский ''Гром'' /2012/
Трейлер
Премьера
user posted image

Kinozalas pirmesnis smile.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1053741
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 28 sausio 2013 - 13:31
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 28, 13:25)
Tai ką man reikia žiūrėt po Čepajaus????? bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ir man aktualu: tai ką žiūrėti po Čiapajaus? biggrin.gif Nors dabar žiūrėsiu gal tik po savaitės, bet vis tiek 4u.gif
Atsakyti