Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 27, 23:47)

wub.gif wub.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 28, 06:46)

Sttropez, o gal jums patinka filmai apie vampyrus? biggrin.gif

Mano dukra Vampyrų fanė doh.gif torrent programą,kai atsidarau tai ir matau arba mano rusiški,arba The Vampier Diary (ar kažkaip panašiai). Kai gulėjau ligoninėj,paprašiau,kad atneštų kelias knygas-ir vampyriukai,vaiduokliukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 28, 09:51)
wub.gif  wub.gif

Mano dukra Vampyrų fanė  doh.gif  torrent programą,kai atsidarau tai ir matau arba mano rusiški,arba The Vampier Diary (ar kažkaip panašiai). Kai gulėjau ligoninėj,paprašiau,kad atneštų kelias knygas-ir vampyriukai,vaiduokliukai  doh.gif

Tai paaugliai kas kita irnesakyk.gif Mano bernai irgi visokias tas nesamones ziuri biggrin.gif
Einu ziureti "Grazdankos nacialnicos", mat namie sedziu-sergu.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 28, 08:51)
Mano dukra Vampyrų fanė  doh.gif  torrent programą,kai atsidarau tai ir matau arba mano rusiški,arba The Vampier Diary (ar kažkaip panašiai). Kai gulėjau ligoninėj,paprašiau,kad atneštų kelias knygas-ir vampyriukai,vaiduokliukai  doh.gif

pas mus tas pats,visos knygos,vapyrai,paranormalūs ir ttt,filmai irgi doh.gif
Atsakyti
Labas rytas

Ziurint ta filma apie Odesos savimyla 'robina huda', man asocijuojasi su tokia metafora kaip Ali Baba ir 40 plesiku.

Visada idomu pasiskaityti apie ta zmogu internete ir pasiziureti, kaip ta zmogu pristato rezisieriai, o ypac siu laiku. drinks_cheers.gif

Kazkada kazkuri(man rodos Visgi, bet jei klystu, tai atsiprasau) parase, kad su situo Cepajevu patikrins mano skoni biggrin.gif Na va, daugelis patikrinot biggrin.gif

Patinka internete pasiskaityti tik po. Pries nepatinka schmoll.gif nes tada filmas is anksto man butu kaip atversta knyga (nemegstu is anksto per daug atskleistu detaliu).

Atsiprasymas priimtas. Ten ne mano zodziai, Viliojos (as 'skoniu' netikrinu, man nera svarbu kas koki zanra megsta/nemegsta, man patinka, kad musu temos 'plataus profilio') biggrin.gif Vilioja, kaip senbuve, truputi taip pasmaikstauja. Ar teip Vilioja? (jauciu zmogui tuoj ausys nuo karscio uzsiraitys, kad sitiek kartu miniu varda be reikalo) biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pabaigiau as vakar Ciapaju wub.gif bet ryte vos isgirdau zadintuva biggrin.gif

Siandie (jeigu turesiu laiko) planuoju paziureti Forpost g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 28 sausio 2013 - 09:18
QUOTE(sttropez @ 2013 01 27, 22:27)

biggrin.gif as turbut buciau is tu "sunkesniu" mokiniu, kurie nepasiduoda auklejimui  biggrin.gif

smile.gif Na pabandėt,pamatėt,kad čia ne jūsų filmas ir psio..Ir dar,ko gero,žiūrėdama galvojot"ir kaip jom ten taip patinka?" smile.gif Būna smile.gif Man su Voroninais taip,tik jis niekam nepatinka,o man net labai smile.gif
Atsakyti
Labuka,as iki 2 nakties ta angela ziurejau,iki pat galo kazkaip tikejausi,kad tie klasiokai sueis...bet,yra kaip yra.
O Andreika tai tikrai geresnis uz Angela.
Siandien miego trukumas jauciasi,nesidirba visai.
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2013 01 28, 10:08)
Labuka,as iki 2 nakties ta angela ziurejau,iki pat galo kazkaip tikejausi,kad tie klasiokai sueis...bet,yra kaip yra.
O Andreika tai tikrai geresnis uz Angela.
Siandien miego trukumas jauciasi,nesidirba visai.

4u.gif Teks kavukės daugiau 'įkalt' tongue.gif
Atsakyti
Sttropez, o gal jums patinka filmai apie vampyrus? biggrin.gif

ne schmoll.gif nebe tas amzius biggrin.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 28, 10:04)
smile.gif  Na pabandėt,pamatėt,kad čia ne jūsų filmas ir psio..Ir dar,ko gero,žiūrėdama galvojot"ir kaip jom ten taip patinka?"  smile.gif  Būna smile.gif Man su Voroninais taip,tik jis niekam nepatinka,o man net labai  smile.gif

ne, negalvojau, kodel kazkam patinka. tiesiog pasiklioviau savo nuojauta ax.gif gal praejus kazkuriam laikui vel bandysiu paziureti, gal kitom akim jau matysiu...you never know biggrin.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Tai ka moteros, siandien vakare per Первый канал ziuresim seriala su Татьяна Арнтгольц ''Ночные ласточки (Ночные ведьмы)'' /2013/
Трейлер - военная драма
Премьера - военная драма

http://novycinema.ru...vedmy-2013.html
user posted image
Idomu kiek sis filmas nutoles, o gal ir nenutoles, nuo savo pirmtakio В небе "Ночные ведьмы" /1981/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 28 sausio 2013 - 11:58
kelintą val rodys? bigsmile.gif
Atsakyti
Pasirodo, per Россия 1 kanala, siandien vakare dar vienas serialas startuos, su Антон Макарский ''Гром'' /2012/
Трейлер
Премьера

http://tushkan.net/n...2013-01-25-7709
user posted image

Na ir dosnus mums sis pirmadienis smile.gif

QUOTE(arden @ 2013 01 28, 11:52)
kelintą val rodys?  bigsmile.gif

Pirmaji- 21.05val
Antraji 19.30val
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 28 sausio 2013 - 11:59