Nuo vakar ziuriu ''Однажды в Одессе (Жизнь Мишки Япончика)'' /2011/
Трейлер
Fragmentas is pirslybu. Japonciko sesuo ir mama.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=896612
Trumpai.
Apie 20a. Robina Huda. Svarina turtinguosius ir padeda vargsams. Siekia tureti mieste autoriteta. Myli mergina is turtinguju seimos.
Palyginti neturiu su kuo, nes filmas isskirtinis. Turi savo zavesio.
Grazi Odesa...
iki2val nakties žiūrėjau "Tolko o lubvi",pradžioj galvojau nesąmonė nepatiks,bet su mezginiu rankoj taip įsitraukiau,gal kiek per daug ištemptas,bet patiko
ir dar ne mažą sąrašą peržiūrėjau iš jūsų jau matytų ir rekomenduotų
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 27, 10:34)
iki2val nakties žiūrėjau "Tolko o lubvi"
Sita ir as esu nusiziurejusi pasiziureti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 27, 10:34)
iki2val nakties žiūrėjau "Tolko o lubvi",pradžioj galvojau nesąmonė nepatiks,bet su mezginiu rankoj taip įsitraukiau,gal kiek per daug ištemptas,bet patiko
pradžia ir man nelabai, bet pasui visai nieko, pažiūrėjau iki galo
siunčiuos į švilpuką čepajų : mačius pirmą seriją, bet neužkabino. dabar kaip žydas dėl kompanijos, visos giriat, bandysiu žiūrėt
QUOTE(Visgi @ 2013 01 27, 11:22)
Nuo vakar ziuriu ''Однажды в Одессе (Жизнь Мишки Япончика)'' /2011/
Grazi Odesa...
Grazi Odesa...
Pagal istorija is google tai Japonscikas veliau butu priklauses Katovskio grupei.
O musu nesuzavejo. Bandem su vyru ziureti, grozis groziu, bet scenarijus silpnas. Katovskis kur kas stipriau
Pabaigiau ziureti odnoliuby,geras ,dabar net nezinau ka ziureti,gal pradesiu "strasti po Chapaju"
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 27, 10:58)
Kol kas man zavus savo 'kitoniskumu', o ar suzaves mane, bus aisku po viskam
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 27, 11:05)
dabar net nezinau ka ziureti,gal pradesiu "strasti po Chapaju"
Geras pasirinkimas
O aš vakar po Angelo dar Andreiką pažiūrėjau.Jau nuo seniai kompe buvo,tai atėjo eilė..Tai žinokit,man dar labiau patiko,nei angelas.
http://kinozal.tv/de....php?id=1037355
Vaikų namuose susidraugauja berniukas ir pora metų vyresnė mergaitė.Užauga. Merginą išprievartauja,o vaikinas,norėdamas paauklėti draugės skriaudėją,netščia jį nužudo.Sėda kalėjiman.Mergina pastoja.Ją pasiima sena mamos draugė. Ten ji gyvena su avo sūneliu,padeda tetai namuose.Toji teta pasiekia,kad mergina ištekėtų už jos "neputiovo" sūnaus.Nelabai turėdama iš ko rinktis,ji sutinka.Vyrelis niekur nedirba,bet dar sugeba prasilošti.Kad atidėtų skolos mokėjima,jauna moteris nueina prašyt pas mafiozį,kuriam vyras skolingas. Jie iš pradžių nieko nesutaria,bet paskui mafiozis paskambina vyrui ir pasako,kad galėtų nubraukti skolą,bet tam kaina-naktis su jo gražiąja žmona. Tas vėplys duoda suprast žmonai,kad nuo jos dabar priklauso,ar jie bus skolingi..Ji nueina.. Daugiau nepasakosiu,bet pabaiga mane ir nustebino,nes maniau,kad bus kiek kitaip,bet pasibaigė iš esmės gerai ir gražiai,nor s vienas gerietis vis tiek liko atstumtas,bet mama žiūrėjo vaiko norų.. Rekomenduoju
Vakar atsigulus,paskaičiavau,kad diena buvo "derlinga"-mat daug peržiūrėjau:2,5 Čepajaus serijos,4 Angelo,4 Andreikos ir dar pusantros serijos Взрослая жизнь девчёнки Полины Суботиной Jau seniai taip buvo
http://kinozal.tv/de....php?id=1037355
Vaikų namuose susidraugauja berniukas ir pora metų vyresnė mergaitė.Užauga. Merginą išprievartauja,o vaikinas,norėdamas paauklėti draugės skriaudėją,netščia jį nužudo.Sėda kalėjiman.Mergina pastoja.Ją pasiima sena mamos draugė. Ten ji gyvena su avo sūneliu,padeda tetai namuose.Toji teta pasiekia,kad mergina ištekėtų už jos "neputiovo" sūnaus.Nelabai turėdama iš ko rinktis,ji sutinka.Vyrelis niekur nedirba,bet dar sugeba prasilošti.Kad atidėtų skolos mokėjima,jauna moteris nueina prašyt pas mafiozį,kuriam vyras skolingas. Jie iš pradžių nieko nesutaria,bet paskui mafiozis paskambina vyrui ir pasako,kad galėtų nubraukti skolą,bet tam kaina-naktis su jo gražiąja žmona. Tas vėplys duoda suprast žmonai,kad nuo jos dabar priklauso,ar jie bus skolingi..Ji nueina.. Daugiau nepasakosiu,bet pabaiga mane ir nustebino,nes maniau,kad bus kiek kitaip,bet pasibaigė iš esmės gerai ir gražiai,nor s vienas gerietis vis tiek liko atstumtas,bet mama žiūrėjo vaiko norų.. Rekomenduoju
Vakar atsigulus,paskaičiavau,kad diena buvo "derlinga"-mat daug peržiūrėjau:2,5 Čepajaus serijos,4 Angelo,4 Andreikos ir dar pusantros serijos Взрослая жизнь девчёнки Полины Суботиной Jau seniai taip buvo
QUOTE(Julsita @ 2013 01 27, 11:11)
O aš vakar žinokit po Angelo dar Andreiką pažiūrėjau.Jau nuo seniai kompe buvo,
Pas mane tas Andreika irgi seniai jau kompe guli, net nepamenu kiek laiko. Jau sakiau vakar trinsiu lauk, bet kad cia taip laiku pataiket man su juo, tai persigalvojau, netrinsiu o vis delto paziuresiu kada
Sveikutes,
,,Andreika" patiko, tik pabaiga.....
,,Andreika" patiko, tik pabaiga.....
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 26, 17:52)
Mergaitės, spasaitie pomogaitie
Kinozale paspaudus "Skačatj razdaču" atsidarydavo lentelė su visomis serijomis. Varnelėmis pažymėtas galima siųstis. Kažką paspaudžiau, kad šita lentelė nebepasirodo. Ką daryt?
Kinozale paspaudus "Skačatj razdaču" atsidarydavo lentelė su visomis serijomis. Varnelėmis pažymėtas galima siųstis. Kažką paspaudžiau, kad šita lentelė nebepasirodo. Ką daryt?
Nu aš kai iš torentų siūsdavausi tai man tas reikalas su serijų pasirinkimu irgi patiko, o dabar nėra jo aps mane...Taigis nžn kaip čia padėti. Hmmm, reik vaiko pakalsuti, jis gi pas mane kaip ne kaip, būsimasis kompiuteristas
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 26, 17:56)
1 Ane? Nu įkalbėjai. Mane tai iš pradžių labai kokybė užkniso
2.
QUOTE(sapniukass @ 2013 01 26, 18:35)
vakar iki paryciu ziurejau ,,brat za brata", snd jau norejau klaust apie tesini ir supratau....kad jis zus
SP, as tai nekietasirde, mane daznai filmai sugraudina
SP, as tai nekietasirde, mane daznai filmai sugraudina
1. Aha. Nu pabaiga tai žinai visai netikėta tokai, bet pažiūrėt iki galo reikai.....
2. Aš irgi
QUOTE(Visgi @ 2013 01 26, 18:57)
'liekamieji reiskiniai'. Po jo, man nieks netinka ir neitinka. Tikiuosi greito 'pagijimo' as.
Остановка по требованию- pirmaji filma dar galima ziureti, bet jau kam antras buvo sukurtas tai tikrai nesuprantu. Beprasmiska ir tiek. Vnz be reikalo.
Остановка по требованию- pirmaji filma dar galima ziureti, bet jau kam antras buvo sukurtas tai tikrai nesuprantu. Beprasmiska ir tiek. Vnz be reikalo.
1. Liekamiejji reiškiniai pas mane dažnas reikalas. Paskui kol užkabina kas nors kito.
2. MAnau kad taip, nors dar ir pirmo nepabaigiau
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 27, 07:48)
O as vakar, kol "Lektor" nepaziurejau, tol miegoti nejau Tikrai blogiuko tame zmoguje neitariau
Nu mat, sakiau Ir aš neįtariau
Aš kelinta diena su sinusitu kamuojuos Nosis kaip bulvė, skauda
QUOTE(sapniukass @ 2013 01 27, 11:34)
Taip,aš ir maniau,kad kitokia bus,bet ar ji bloga? Gaila man to vaikinuko,bet gaila buvo ir mafiozo,kai jie išeidinėjo-vis gi mylėjo juos abudu..Ir mama pasiaukojo dėl vaiko..O,turbūt,visai abejinga irgi nebuvo..Man tai nieko ir pabaiga
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 27, 12:11)
Ooooooooooooooi,kaip nesmagu..Prieš Naujus MB šitą "džiaugsmą" turėjo.Tai Sinupretu ir antibiotikais išgydėm..
Aš pradėjau žiūrėt Samarą.Čia šiaip sau atsiliepimai buvo,jau ir norėjau trint,bet gerai,kad neištryniau.Man visai lengvai jis žiūrisi O jau ir daktariško reikalo pasiilgus buvau
Radau šiandien fb ,tai parodau ir jums Ar ne geras sprendimas?