Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(iowa @ 2013 01 26, 18:34)
As del to kad atsirinkt serijas bit torent atsisiunciau per torenta taip nejo .... schmoll.gif

Aš per µTorrent siunčiuos. Dar šiandien pasižymėjau 1 seriją Čepajaus, paskui norėjau pasirinkt, išmetė kažkokią lentelę... verysad.gif
Dabar dar kažką prispaudžiau, visiškai nelleidžia siųstis. Ajajai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 26, 19:57)
Paziurejau ''Связь времён'' /2010/

aciu uz rekomendacija 4u.gif idomus pgl pasakojima ax.gif siunciuos i archyva 4u.gif

laba vakara 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 26, 19:13)

Dabar dar kažką prispaudžiau, visiškai nelleidžia siųstis. Ajajai doh.gif  verysad.gif

Nueikit pasizvalgyti i Pasirinktys-Nustatymai. Gal ten kas ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 26, 17:35)

Nu man irgi nebuvo labai jau ypatinga g.gif Man labiau Moi kapitan patiko smile.gif

Aš parašiau,o jau kai pradėjau toliau žiūrėt,užkabino thumbup.gif Žodžiu,kai prasidėjo Pevcovo ir jo ekssužadėtinės dukters meilė,jau viskas čiki buvo thumbup.gif Ir dabar,jei reiktų lygint nežinau,ar pasakyčiau,kuris labiau patiko g.gif Gal abudu ax.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 01 26, 17:52)

Mergaitės, spasaitie pomogaitie ax.gif  mirksiukas.gif

O jei pabandyt ištrint ir vėl parsisiųst torrent programą g.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 26, 17:59)
As visai neverkiau tongue.gif Nors filmas patiko. Esu tokia kietasirde, neverkiu jokiam filme schmoll.gif

Oi,aš tai labai dažnai žliumbiu blush2.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 26, 18:57)

Paziurejau ''Связь времён'' /2010/

Skamba tai labai viliojančiai,bet kaži ar susigaudyčiau tokiam filme su mezginiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 26, 19:28)

O jei pabandyt ištrint ir vėl parsisiųst torrent programą  g.gif 

Taip ir padariau. Bet bebandydama siųstis, pabandžiau visus man leidžiamus 8 filmus( nors ir nesisiunčiaum bet visus mano maigymus/bandymas kinozalas suskaičiavo), ir dabar nebegaliu išbandyt. Žodžiu.... Aij, rytas už vakarą protingesnis smile.gif Žiūrėt turiu ką....
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 26, 19:28)
Skamba tai labai viliojančiai,bet kaži ar susigaudyčiau tokiam filme su mezginiu  g.gif

Negaliu buti tikra, nes Жанр: военный фильм, драма, мистика
Man labiausiai patiko karo laikotarpi ziureti, o po karo, del manes galejo ir nebuti (nors gal tame ir yra visas zavumas, nezinau nezinau...) smile.gif
Atsakyti
Perziurejau 6 Cepajevo serijas thumbup.gif Vaje vaje kokie baisus laikai buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 26, 19:48)
Negaliu buti tikra, nes Жанр: военный фильм, драма, мистика
Man labiausiai patiko karo laikotarpi ziureti, o po karo, del manes galejo ir nebuti (nors gal tame ir yra visas zavumas, nezinau nezinau...) smile.gif

Oi,tai jau ne-man vien mistika žanre kryžių uždeda unsure.gif
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 26, 22:10)
Perziurejau 6 Cepajevo serijas  thumbup.gif Vaje vaje kokie baisus laikai buvo  g.gif

Liko pačios pačiausios serijos...
Atsakyti
O as vakar, kol "Lektor" nepaziurejau, tol miegoti nejau biggrin.gif Tikrai blogiuko tame zmoguje neitariau schmoll.gif
Atsakyti
mergaitės, o "ФОРПОСТ" ar šitą aš susiradau g.gif :

http://kinozal.tv/de...s.php?id=600796
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 01 27, 08:53)
mergaitės, o "ФОРПОСТ"  ar šitą aš susiradau g.gif :
http://kinozal.tv/de...s.php?id=600796

Sita smile.gif
Atsakyti
dėkui, Visgi 4u.gif
Atsakyti