Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

Uch,mergaitės,pabaigiau Čepajų..Nužliumbiau doziukę ir užsistačiau toliau Angelą tą visų nugirtąjį.. Bet bože boženka,kaip gaila man jo..Tikiuosi,kad tikrai vis gi išliko gyvas,kaip tok Senos pažįstamos skaitytoj versijoj ...
Atsakyti
Labas 4u.gif
Pabaigiau rodtsvennyj obmeno siandien pradesiu "odnoliuby" smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Nu ka, namai sutvarkyti, vistokas kepa, vyrai Latvijoj stintauja, dukra uzsiemus savo reikalais, zodziu vienas namuose, neskaitant anglu buldogo, as darau ka noriu lotuliukas.gif Pradedu ziureti Cepaju, bet jeigu reiks verkt kaip Julsitai tai ne kas g.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau Медовая любовь man patiko bigsmile.gif
Toks "filmas gerietis", labai tinkamas vakarui su vyno taure po šiltu pledu.

Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 26, 13:54)
Pradedu ziureti Cepaju, bet jeigu reiks verkt kaip Julsitai tai ne kas  g.gif

Netgi labai kas-pamatysit mirksiukas.gif
O aš to Angelo jau antrą seriją žiūriu,bet ..nežinau nežinau..Kol kas man neypatingai.. Gal,kad po Čiapajevo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 26, 08:05)
Ir online pradejau vakar ziureti "Lektor"

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 26, 10:37)
Paziurejau dvi serijas-REKOMENDUOJU thumbup.gif Visai kitoks, nei kad sia savaite ziurejau filmus. (vaidina Pevcovas, ale kai nuskustas, tai visas toks sviezias, grazus, ne taip, kaip "Moi kapitan" biggrin.gif ), Nu liuks filmas, as jau visus ten itarineju, bet galo neatsuku, pats filmas tuom ir zavus

Xe xe.....Nu sakiau kad neblogas, ir Pevcovas toks, prie grieko wub.gif Nzn ar jau paziurejai iki galo, bet pskutine serija tai tokia itampa blink.gif As irgi itarinejau, bet gavosi taip, kad ne manyt taip nemaniau......O del nuskutimo jau pasikartosiu - man tokai triju dienu barzda kaip Kapitane tai wub.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 26, 13:38)
Labas 4u.gif
Pabaigiau rodtsvennyj obmeno siandien pradesiu "odnoliuby" smile.gif

Nu ir kaip pirmasis? Ar verta toliau ziureti???

QUOTE(ErikaN @ 2013 01 26, 13:54)
Laba diena  4u.gif Nu ka, namai sutvarkyti, vistokas kepa, vyrai Latvijoj stintauja, dukra uzsiemus savo reikalais, zodziu vienas namuose, neskaitant anglu buldogo, as darau ka noriu  lotuliukas.gif Pradedu ziureti Cepaju, bet jeigu reiks verkt kaip Julsitai tai ne kas  g.gif

Nu buna buna...As kai ziurejau Brat za brata2, tai jau zinojau kuo baigsis...tai paskutines serijos nuo puses neziurejau verysad.gif Ale paskui po kazkiek dienu vistiek neistveriau, paziurejau. Nu ir pasigraudinau taip nuo dusios.... cray.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 26, 15:22)
Netgi labai kas-pamatysit  mirksiukas.gif
O aš to Angelo jau antrą seriją žiūriu,bet ..nežinau nežinau..Kol kas man neypatingai.. Gal,kad po Čiapajevo  g.gif

Nu man irgi nebuvo labai jau ypatinga g.gif Man labiau Moi kapitan patiko smile.gif

Vakar ziurejau Ostanovka po trebovaniju (atrodo taip). Nu siaip ne taip 3 serija sistempiau. Kazka sten ne taip g.gif Nu kokai gali buti meile.....ji gi atvira forma is jo tyciojosi ir zemino....nezinau...kazkaip man labai nesmagu buvo i tai ziureti....Kazin ar toliau ziursiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 26, 17:35)

Ostanovka po trebovaniju...Kazin ar toliau ziursiu g.gif

Nu va... oš siunčiuos g.gif

Mergaitės, spasaitie pomogaitie ax.gif mirksiukas.gif
Kinozale paspaudus "Skačatj razdaču" atsidarydavo lentelė su visomis serijomis. Varnelėmis pažymėtas galima siųstis. Kažką paspaudžiau, kad šita lentelė nebepasirodo. Ką daryt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 26, 17:35)
Nu ir kaip pirmasis? Ar verta toliau ziureti???

manau kad verta drinks_cheers.gif nesigailiu kad paziurejau smile.gif

ziuriu penkta serija Odnoliuby,patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 26, 14:54)
Pradedu ziureti Cepaju, bet jeigu reiks verkt kaip Julsitai tai ne kas  g.gif

As visai neverkiau tongue.gif Nors filmas patiko. Esu tokia kietasirde, neverkiu jokiam filme schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 26, 16:52)
Nu va... oš siunčiuos g.gif

Mergaitės, spasaitie pomogaitie ax.gif  mirksiukas.gif
Kinozale paspaudus "Skačatj razdaču" atsidarydavo lentelė su visomis serijomis. Varnelėmis pažymėtas galima siųstis. Kažką paspaudžiau, kad šita lentelė nebepasirodo. Ką daryt? verysad.gif

As del to kad atsirinkt serijas bit torent atsisiunciau per torenta taip nejo .... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes,
vakar iki paryciu ziurejau ,,brat za brata", snd jau norejau klaust apie tesini ir supratau....kad jis zus doh.gif truputi palauksiu, nu taip giriat ,,Cepaju", jauciu ir as gundysiuos ziuret ax.gif
SP, as tai nekietasirde, mane daznai filmai sugraudina blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Vilioja, bent jau as nezinau kaip tamstai padet. Man taip nera buve.

Chapajevas ir mane sugraudino.

Julsita, gali buti, kad po Chapajevo liko kol kas tokie 'liekamieji reiskiniai'. Po jo, man nieks netinka ir neitinka. Tikiuosi greito 'pagijimo' as.

Остановка по требованию- pirmaji filma dar galima ziureti, bet jau kam antras buvo sukurtas tai tikrai nesuprantu. Beprasmiska ir tiek. Vnz be reikalo.

Paziurejau ''Связь времён'' /2010/
ролик фильма
http://kinozal.tv/de...s.php?id=981063
user posted image
Daug nesiplesiu.
Vienu metu rodo kelias kartas skirtingu laiku- karo metu ir po karo.
Karo metas.
Del tam tikru aplinkybiu rusu leitenantas ir vokieciu leitenatas drauge priversti slapstytis nuo savu. Cerkves badiushka juos paslepia savo cerkves rusyje. Ten juos globoja ir jais rupinasi, cerkveje taip pat priglausta ir gyvenanti jauna moteris su kudikiu ant ranku...
Po karo.
Priverstas tam tikru aplinkybiu, vokiecio leitenanto anukas susiranda ir susitinka su rusu leitenanto anuke...
Atsakyti