Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 21:34)
Pasidalinsiu savo asmenine patirtim (cia kas turi vaikus ir tai kas liecia apie sergancius vaikus ir kam tai aktualu). 
Pazistamu mergaite susirgo. Temperatuta pakilo, aukstoka, bet pakenciama. Gydytoja beklausant nei plauciuose bei bronchuose nieko negirdi. Paleidzia gydytis i namus. Vaikui namuos pakyla temperatuta iki 41 ir atsiduria Santariskiuose. Ten padaro nuotrauka- plauciu uzdegimas. Palieka ligoninej gydymui.
Dabar musu situacija.
Su mano jaunesniuoju, tuoj bus 2 savaites, kaip serga.
Temperatura buvo sokus iki 38.8. Ilgai laikesi. Padaro kraujo tyrimus- visi kraujo rodikliai kurie turi buti normos lygyje- pakite iki 2-ju kartu virs normos ribu. Gydytoja vaika paklauso, nieko negirdi nei bronchuose nei plauciuose. Tad israso vaistu ir gydomes namuos.
Ok. Temperatura 'apkrenta', bet kosulys, sloga lieka. Vaziuojam pas gydytojus vel (paskirtu laiku). Paprasau padaryti nuotrauka (florograma). Gydytoja miela sutinka. Bet mums pries einant jos darytis, gydytoja vel vaika paklauso ir nieko vel nei plauciuose nei bronchuose negirdi. Tuomet ji geranoriskai priduria, kad gydytoju praktikoj pasitaiko, jog klauso ir nieko, o padaro nuotrauka ir parodo.
Mums tai pasitvirtino. Tik geriau nei tai mergaitei. Nuotrauka mums parode bronchita o ne plauciu uzdegima aciuD.
Noriu pasakyti stai ka. Kartais liga (apgaulinga) pasimato tik nuotraukoje. Dziaugiuosi, kad laiku paprasiau padaryti ta nuotrauka, nes suprantu, kad kartais ir gydytojai ne visagaliai

Kartojuos turbut, saugokit savo vaikucius 4u.gif
Atsakyti
ligoniukams sveikatytes unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(vaya @ 2013 01 25, 21:33)
Rekomenduoju serialus Метод Лавровой, 2 sezonai,

man jis patinka drinks_cheers.gif laukiu kol ides visas serijas antro sezono smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 25 sausio 2013 - 22:02
QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 20:34)
Pasidalinsiu savo asmenine patirtim (cia kas turi vaikus ir tai kas liecia apie sergancius vaikus ir kam tai aktualu). 

isidejau giliai i galvos kompiuteri sita info g.gif

Atsakyti
Labai patiko serialas Красавица (сериал 2012) ,zaviuosi sia aktore Анастасия Микульчина, wub.gif
http://smotri-filmu....iya-satrip.html
Taip pat labai patiko su sia aktore serialas Сонька - золотая ручка wub.gif
http://smotrim-seria...aya-ruchka.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 25 sausio 2013 - 22:29
QUOTE(dzestina @ 2013 01 25, 22:26)
Labai patiko serialas  Красавица (сериал 2012) ,zaviuosi sia aktore Анастасия Микульчина, wub.gif
http://smotri-filmu....iya-satrip.html

abu matyti, pirmasis visai patiko, o vat antrojo neatsimenu apie ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 25, 17:00)
Pradejau ziureti "rodstvennyj obmen",paziurejau dvi serijas,

Aš pradėjau bet nebaigiau, pasilikau kitam kartui.

QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 25, 19:12)
Aha, man irgi patiko, dar visai neblogas "Ангел в сердце" 2013, 4 серии, manau irgi esat mačiusios.  4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 19:15)
Čia kokį Angelą daguma žiūrėjo ir patiko,tai gal šitą.Aš tai nežiūrėjau dar smile.gif

Julsita, nežiūrėjai? Man atrodė kad žiūrėjai g.gif

Angelas tai 2012 metų...

QUOTE(iowa @ 2013 01 25, 19:45)
user posted image
Jetau jetau daugiau apie ji kai jaunas buvo nieko pasakyt negaliu  wub.gif  wub.gif

tongue.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 25, 20:10)
Eisiu ziureti dabar "Lektor", bet norisi po ranka tureti ir nauja filma, i kuri kibciau savaitgali.

Lauksiu komentarų ir įspūdžių

QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 20:34)

Yra ir mum taip buvę...Kosėjo ištisai, naktim iki vėmimo, kai prisiprašiau nuotraukos parodė bronchitą.

QUOTE(dzestina @ 2013 01 25, 22:26)

Apie tą girdėjau, ir mb man rodos žiūrėjo, bet komentarų nežinau.

Žiūrėsiu Остановка по требованию smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 01 25, 20:45)

labai grazi sypsena, o ir akys neliudnos 4u.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 01 25, 21:02)

dekui 4u.gif kazkada siunciaus, tai mete klaida torentuose. gal sikart bus viskas thumbup.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 25, 21:10)
Sim@, dukruzele su gimtadieniu, kad ir paveluotai 4u.gif O ar pasveiko mazoji?

aciu uz rupesti_jau apsveikom, nors dar vakar buvo vakare uzkilus temperatura iki 37,8 blink.gif bet..praejo. Vakar buvom pas gyd., tai patare dar kokia savaite namie pabut. Bent jau kol salciai pasibaigs, nes darzeliuose daug serganciu vaiku...

aciu uz info 4u.gif teko girdet panasu.. bet baisiau vakar per zinias isgirdau, kad Kaune mire 12 mete mergaite nuo gripo...Kai pagalvoji, absurdas kazkoks, bet..kai mergaite apsirgo, uzkilus aukstai temperaturai, tevai nesikreipe i medikus, o kai kreipesi..buvo per velu... baisu..

QUOTE(ErikaN @ 2013 01 25, 22:48)
Kartojuos turbut, saugokit savo vaikucius  4u.gif

4u.gif 4u.gif

QUOTE(dzestina @ 2013 01 25, 23:26)
Красавица (сериал 2012) ,Сонька - золотая ручка

abu maciau, abu labai patiko 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 25, 21:10)
Sim@, dukruzele su gimtadieniu, kad ir paveluotai 4u.gif

aciu uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

As su situo esu irgi susidurusi, tad visada vaikui prasau rentgeno drinks_cheers.gif Mano praktikoj buvo visai kitoks atvejis: antras sunus maziukas buvo, gal virs metuku, lauke vasara, karsta. Pradejo mano vaikas stipriai prakaituoti, nu atsigula miegoti, tai slapias kaip marka, net beda per plaukucius. unsure.gif Eme nebevalgyti nieko, ilgai ir ramiai miegodavo. Viska nurasiau vasarai, karsciui drinks_cheers.gif Vaziavom pas daktare skiepams eiliniams. Ji paklause, gerkle isziurejo, kaip ir sveikas, eme israsyti dokumentus skiepui, ale kol rase, paklause, ar neturim jokiu skundu. Sakau, viskas gerai, tik labai prakaituojam ir nieko nevalgom. Daktare sukluso, numete parketi ir pastume ta nukreipima, o pati parase kita-rentgenui. Net nustebau, vaikui juk nei temperaturos, nei slogos, nei kosulio-kam tie spinduliai? unsure.gif Bet pasidarem ir...atsakymas pribloske-letinis plauciu uzdegimas doh.gif Va taip buna. Dabar kai vaikai ima prakaituoti, tikrai nenurasau nei vitamino D trukumui, nei hormonams-prasausi pradzioj rentgeno.
Ir is viso zinau, kad plauciu uzdegimas-neisklausomas, ji aptinka tik su rentgenu arba buna dar pakite kraujo rodikliai.

Pabandziau ziureti vakar "Ciganki", prasikankinau dvi serijas, meciau. Kas nepatiko: labai istestas, cigones vaidina paprastos rusu aktores, viena ju vaidino "Soldatuose" med.sesute, "Turisty"-gide, tai kai ja matau jau kelinta karta filmuose sioj savaitei-eme nusibosti, palikti rezisieriaus lepsiusai: vaidina pokari, bet kai cigones atsiseda Maskvoje ant upes krantines ir dainuoja, ziuredamos i toli, tai toli matosi masinu srautai, dar gi Maskvos kamstis nufilmuotas lotuliukas.gif Pokario zmoniu rubai tikrai ne siuolaikiniai "Dolce gabane" schmoll.gif Ir siaip filmas toks "falsyvas", dirbtinis. Gerai, kad nesisiunciau, o pasiziurejau online.

Ir online pradejau vakar ziureti "Lektor", filmo pirma serija ipusejau, kai eme ir serveris uzluzo doh.gif Prasikeikiau ir nuejau miegoti, palikau siustis. Jei pusryciaudama nenusivilsiu tolimesne eiga, tai dziaugsiuosi gera rekomendacija, savaitgalis nebus veltui praejes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 25, 23:15)

Julsita, nežiūrėjai? Man atrodė kad žiūrėjai g.gif

Ne-bandžiau atsilaikyt,kad tuštinčiau sandėliuką,ale jau neatsilaikiau-vakar parsisiunčiau tongue.gif
Man ir savaitgalis prasideda:duona jau kepa,reik užminkyt tešlą "pyrožkam" su kažkuo,reik išplaut laiptinę na ir tada jau galėsiu sau leist užbaigt Čepajevą.Bet bijau,kad kai jam eilė ateis,jau reiks kept pyragėlius doh.gif Ir taip visada-negaunu pradėt žiūrėt be popietės tongue.gif

Oi prigąsdinot,merginos,su ta patirtim savo. Mano panelė nesveiksta visai,bet jai neseniai daryta plaučių nuotrauka(prieš kokius 2 mėn.,gal net tiek nebus),tai kažin ar darytų vėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 10:59)
Siandien baigiau ziureti. Man nepatiko. Nemanau, kad verta siustis. Niurus, sunkiai ziurisi.

kadangi pastebėjau, kad kartais nuomonės išsiskiria, tai žiūrėjau ir aš. vakar kol pabaigiau. nu man patiko labai. nenusaldintas, taip įtraukė, kad sėdėjau kol pabigiau tongue.gif
QUOTE(sttropez @ 2013 01 25, 14:31)
jei dar yra kurios jo nemate, rekomenduoju, gal ir aktorius patikti prades  biggrin.gif

ačiū 4u.gif
QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 14:59)
Ar idomus sis filmas?

man nepatiko schmoll.gif peržiūrėjau, bet jokio įspūdžio absoliučiai.

QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 17:09)
Mano vyriausioji apsirgo,išrašė daktarė vaistų nuo gripo,ale čiudnai(jei kas nesupratot,tai keistai smile.gif ) man čia kažkaip:jau gal ketvirta diena temperatūra 37,2-37,4,skauda galvą,akys ašaroja,laužia kaulus. Temperatūra aukščiau nekyla ir išvis nieks nesikeisčia-stovim vietoj  g.gif

sveikatėlės merginai 4u.gif

labas rytas 4u.gif

šiandien ryt pertrauka nuo filmų, nuo pirmadienio vėl startuosiu. vyras vėl savaitę į mokymus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 26, 09:05)
Ir online pradejau vakar ziureti "Lektor", filmo pirma serija ipusejau, kai eme ir serveris uzluzo doh.gif Prasikeikiau ir nuejau miegoti, palikau siustis. Jei pusryciaudama nenusivilsiu tolimesne eiga, tai dziaugsiuosi gera rekomendacija, savaitgalis nebus veltui praejes thumbup.gif

Paziurejau dvi serijas-REKOMENDUOJU thumbup.gif Visai kitoks, nei kad sia savaite ziurejau filmus. Pamaina kitokio stiliaus-labai i nauda drinks_cheers.gif Trumpai:
CRU(nezinau, kaip tiksliai Rusijos saugumo tarnyba vadinasi) dirbo vienas zmogus(vaidina Pevcovas, ale kai nuskustas, tai visas toks sviezias, grazus, ne taip, kaip "Moi kapitan" biggrin.gif ), stebejes diletantus. Diletantai-tai eiliniai zmones gatveje, pries ju valia itraukti i slapta operacija. Jie gyvena savo gyvenimus, net nezinodami, kad tampa kokiu slaptu informaciju perdavejais. Kad jiems niekas nenutiktu, juos ir seka tie agentai is CRU. Ir stai tas zmogus, isejes savo noru is agentu darbo ir pradejes normalia destytojavimo karjera universitete, pasijaucia, kad yra kazkokios saugumo tarnybos diletantas. Na o tada visos idomybes ir prasideda, nes jis turi neissiskirti is aplinkos, kad nesuuostu tie, kurie ji pasirinko, tuo paciu nori issiaiskinti, kokia informacija per ji bando perduoti. Nu liuks filmas, as jau visus ten itarineju, bet galo neatsuku, pats filmas tuom ir zavus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 25, 14:31)
user posted image

po sito filmo as ja ir isimylejau  lotuliukas.gif

jei dar yra kurios jo nemate, rekomenduoju, gal ir aktorius patikti prades  biggrin.gif

p.s. yra du sezonai  rolleyes.gif

Ne viena asara nuriedejo ziurint si seriala cry.gif Aktore labai grazi ,pilna zavesio,uzsispyrimo wub.gif cry.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 24, 09:41)
labas rytas 4u.gif
rekomenduoju!
user posted image
paziurejau, lb patiko wub.gif nors ir 12 seriju, bet ir idomus, ir aplamai.
Trumpai_2 moterys ta pacia diena pagimdo_viena mergyte, kita_berniuka. Ir kiekviena seima skirtingai gyvena. Mergaite skesta turtuose, meileje ir lepinama, o berniuko seima_kiek skurdesnio gyvenimo zmones. Mergaite auga sveika, berniukas sergantis. Vienu zodziu, 2 skirtingi gyvenimai. Veliau sie 2 vaikai, jau suauge, susitinka gyvenime....
daugiau cia ax.gif
http://files.stepash...012-satrip.html

siandien pradesiu ziureti tongue.gif
Atsakyti