Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

Aha, man irgi patiko, dar visai neblogas "Ангел в сердце" 2013, 4 серии, manau irgi esat mačiusios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 25, 19:12)
Aha, man irgi patiko, dar visai neblogas "Ангел в сердце" 2013, 4 серии, manau irgi esat mačiusios.  4u.gif

Čia kokį Angelą daguma žiūrėjo ir patiko,tai gal šitą.Aš tai nežiūrėjau dar smile.gif
Atsakyti
Na nežinau koki žiūrėjo kitos merginos, čia 2013 metų naujas, visai nieko, rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 25, 19:19)
Na nežinau koki žiūrėjo kitos merginos, čia 2013 metų naujas, visai nieko, rekomenduoju biggrin.gif

Sita ziurejom. Speju, kad ir jus sita turit omeny biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 25, 11:15)
KAip šalta blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas mus kaime ryte, 9 val.ryte lauko termometras rode - 13, taip laikos iki dabar 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 11:59)
Sitas veikejas piktybiskai kenkia
user posted image

patinka jis man ir kaip ne keista, as ji visad maisau su Igodiu Lifanovu_man jie kazkuo panasus cool.gif
user posted image

QUOTE(Vilioja @ 2013 01 25, 15:05)
Klausykit, esat matę filmą, kad šitas aktoriu vaidintų teigiamą personažą? Aš kolkas -ne...

nemacius, kad jis vaidintu gerieti..

QUOTE(sttropez @ 2013 01 25, 15:31)
jei dar yra kurios jo nemate, rekomenduoju, gal ir aktorius patikti prades  biggrin.gif
p.s. yra du sezonai  rolleyes.gif

buvau atsisiuntus. paziurejau pirma sezona, bet kazkaip neuzkabino, tai net neziurejau 2 sezono ax.gif

QUOTE(instaliacijaaa @ 2013 01 25, 17:52)
ko nieks nerekomendavo Бригада ?

rekomenduota buvo ankstesnese temose n kartu 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 18:09)
Mano vyriausioji apsirgo...

sveikatos merginai 4u.gif 4u.gif laikykites 4u.gif sian per zinias isgirdau, kad Kaune pries kelias dienas 12 mete numire....nuo gripo ir susidariusiu komplikaciju...o viskas prasidejo nuo aukstos temperaturos..tevai i medikus nesikreipe..o kai kreipesi, jau buvo per velu...siaubas kazkoks blink.gif

laba vakara visoms smile.gif sian juodai uzsiemus_ryt atvaziuos vaiku krikstateviai su seima (mano brolis su seima) pasveikint manes su praejusiu ir mano dukreles su irgi jau praejusiu 3 - uoju gimtadieniu, tai gaminaus si bei ta, kad tureciau, ka ant stalo pasidet

Vilioja, buk gera, imesk Ciganki nuoroda 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Jetau jetau daugiau apie ji kai jaunas buvo nieko pasakyt negaliu wub.gif wub.gif

Vakar netycia teko paziuret ,vyras su garantija ,nu siaip neziuriu komediju ,bet kai jau ziuret nebuvo ka paziurejau wub.gif Patiko toks lengvas thumbup.gif

http://kinozal.tv/de....php?id=1019652

Собачья работа jau idetos 8 serijos ,turejau tik 4 irgi labai toks nieko thumbup.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1049111

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 25 sausio 2013 - 19:55
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 25, 19:44)

Vilioja, buk gera, imesk Ciganki nuoroda 4u.gif

http://kinozal.tv/de...s.php?id=393087
Atsakyti
O galit trumpai aprasyti, apie ka ta "Brigada"? Tik nerasykit-apie gyvenima, apie meile-nu neinformatyvu blush2.gif Siuo metu nenoriu "saudau-gaudau", norisi kazkokio turtingo filmo, ne vien seiletekio ar kokio saudau gaudau blush2.gif Ar jo principas kaip "Brat za bratom"? Ar kaip "Viktorija"? Nu supratot, ko klausiu 4u.gif Eisiu ziureti dabar "Lektor", bet norisi po ranka tureti ir nauja filma, i kuri kibciau savaitgali.

Sim@, dukruzele su gimtadieniu, kad ir paveluotai 4u.gif O ar pasveiko mazoji?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 25, 19:10)
O galit trumpai aprasyti, apie ka ta "Brigada"? Tik nerasykit-apie gyvenima, apie meile-nu neinformatyvu blush2.gif Siuo metu nenoriu "saudau-gaudau", norisi kazkokio turtingo filmo, ne vien seiletekio ar kokio saudau gaudau blush2.gif Ar jo principas kaip "Brat za bratom"? Ar kaip "Viktorija"? Nu supratot, ko klausiu 4u.gif Eisiu ziureti dabar "Lektor", bet norisi po ranka tureti ir nauja filma, i kuri kibciau savaitgali.

Sim@, dukruzele su gimtadieniu, kad ir paveluotai 4u.gif O ar pasveiko mazoji?

Tai paziurek sita suniskas darbas ,man patiko ir meiles ir nelaimiu ir shuniuku fainu wub.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo asmenine patirtim (cia kas turi vaikus ir tai kas liecia apie sergancius vaikus ir kam tai aktualu).
Pazistamu mergaite susirgo. Temperatuta pakilo, aukstoka, bet pakenciama. Gydytoja beklausant nei plauciuose bei bronchuose nieko negirdi. Paleidzia gydytis i namus. Vaikui namuos pakyla temperatuta iki 41 ir atsiduria Santariskiuose. Ten padaro nuotrauka- plauciu uzdegimas. Palieka ligoninej gydymui.
Dabar musu situacija.
Su mano jaunesniuoju, tuoj bus 2 savaites, kaip serga.
Temperatura buvo sokus iki 38.8. Ilgai laikesi. Padaro kraujo tyrimus- visi kraujo rodikliai kurie turi buti normos lygyje- pakite iki 2-ju kartu virs normos ribu. Gydytoja vaika paklauso, nieko negirdi nei bronchuose nei plauciuose. Tad israso vaistu ir gydomes namuos.
Ok. Temperatura 'apkrenta', bet kosulys, sloga lieka. Vaziuojam pas gydytojus vel (paskirtu laiku). Paprasau padaryti nuotrauka (florograma). Gydytoja miela sutinka. Bet mums pries einant jos darytis, gydytoja vel vaika paklauso ir nieko vel nei plauciuose nei bronchuose negirdi. Tuomet ji geranoriskai priduria, kad gydytoju praktikoj pasitaiko, jog klauso ir nieko, o padaro nuotrauka ir parodo.
Mums tai pasitvirtino. Tik geriau nei tai mergaitei. Nuotrauka mums parode bronchita o ne plauciu uzdegima aciuD.
Noriu pasakyti stai ka. Kartais liga (apgaulinga) pasimato tik nuotraukoje. Dziaugiuosi, kad laiku paprasiau padaryti ta nuotrauka, nes suprantu, kad kartais ir gydytojai ne visagaliai
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 20:34)
Pasidalinsiu savo asmenine patirtim (cia kas turi vaikus ir tai kas liecia apie sergancius vaikus ir kam tai aktualu). 
[

Ačiū,Visgi.. Nu nerimo sėkla jau man dabar išdygo unsure.gif
Atsakyti
Rekomenduoju serialus Метод Лавровой, 2 sezonai,

Метод Фрейда

Detektyvai, labai originalūs
Atsakyti