Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(sttropez @ 2013 01 25, 14:31)
yra yra toks filmas, kur jis teigiamas smile.gif

Man jis ir ten nepatiko schmoll.gif Nepasakyciau, kad jis man ten jau toks baisiai teigiamas pasirode g.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 14:33)
Ot tai parašiau  blush2.gif  Turėjo būt "bravos"  blush2.gif

Nu vistiek nieko nesupratau, bet aciu uz pastangas paaiskinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 14:16)
Форпост
Nu man tai siela dainuoja,bežiūrint

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 25, 14:39)
jau siunciu smile.gif

Kaip as sakau- man ten kaip kokia hipnoze (geraja prasme). Viskas paprasta, bet...nepaprastai.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 14:44)

Nu vistiek nieko nesupratau, bet aciu uz pastangas paaiskinti biggrin.gif

Ot tai tarmiškai varau,ar ne? Nu lietuviškai turėtų būt "greitos" tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 14:44)

Kaip as sakau- man ten kaip kokia hipnoze (geraja prasme). Viskas paprasta, bet...nepaprastai.

Aš jau ir nužlimbiau truputuką,kai neįgalus vaikiukas sveikino "batiušką" su gimtadieniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 14:54)
Ot tai tarmiškai varau,ar ne? Nu lietuviškai turėtų būt "greitos"  tongue.gif

o kokia cia tarme, dabar idomu pasidare? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 25, 14:05)
Dabar žiūriu Ciganki,

Ar idomus sis filmas?

QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 14:54)
Ot tai tarmiškai varau,ar ne? Nu lietuviškai turėtų būt "greitos"  tongue.gif

Nu jo, is trecio karto vos ne vos pagaliau supratau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 25, 14:58)
o kokia cia tarme, dabar idomu pasidare?  g.gif

O ką aš žinau g.gif Prienuose nuo vaikystės šitą žodį girdėjau,atitekėjau Alytun-vartoja žmonės ir tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 25, 14:31)
yra yra toks filmas, kur jis teigiamas smile.gif

Ania? doh.gif Aš gi mačius šitą filmą, bet jo neįsidėmėjau. Visos akys buvo ant Djačejkos padėtos.
Vat kad bjaurius personažus vaidina esu bent keliuose pastebėjus. Nors šiaip kaip žmogus ekrane jis man nėra atstumiantis.
Atsakyti
ko nieks nerekomendavo Бригада ? maniau cia saudo ir gaudo rusai, bet tikrai buvo idomus, norejau po Бригада: Наследник suzinoti priesistore ir ka kol kas vienas geriausiu (ka maciau) is rusu sukurtu serialu ne melodramu biggrin.gif
Atsakyti
Pradejau ziureti "rodstvennyj obmen",paziurejau dvi serijas,dabar vaikai okupavo telika,ziures "moja prekrasnaja niania" biggrin.gif ,tikiosi siandien iveiksiu,juk tik 8 serijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 25 sausio 2013 - 17:01
QUOTE(instaliacijaaa @ 2013 01 25, 16:52)
ko nieks nerekomendavo Бригада ? maniau cia saudo ir gaudo rusai, bet tikrai buvo idomus, norejau po Бригада: Наследник suzinoti priesistore

Temose rekomenduojamas ir minimas buvo ne karta.
As tesini maciau, o stai priesistore dar ne.
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2013 01 25, 16:52)
ko nieks nerekomendavo Бригада ? maniau cia saudo ir gaudo rusai, bet tikrai buvo idomus, norejau po Бригада: Наследник suzinoti priesistore ir ka kol kas vienas geriausiu (ka maciau) is rusu sukurtu serialu ne melodramu biggrin.gif

Kiek atsimenu,Sim@ rekomendavo

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 25, 17:00)
Pradejau ziureti "rodstvennyj obmen",paziurejau dvi serijas,dabar vaikai okupavo telika,ziures "moja prekrasnaja niania" biggrin.gif ,tikiosi siandien iveiksiu,juk tik 8 serijos smile.gif

Pas mane šitas eilėj laukia smile.gif
Aš šiandien Čiapajevą tikėjausi pabaigt,bet matau,kad nespėsiu,nes va dar tik pradėjau žiūrėt 7-tą seriją.Tvarkiausi namus doh.gif Bet dabar be sąžinės graužimo žiūrėsiu ax.gif
Mano vyriausioji apsirgo,išrašė daktarė vaistų nuo gripo,ale čiudnai(jei kas nesupratot,tai keistai smile.gif ) man čia kažkaip:jau gal ketvirta diena temperatūra 37,2-37,4,skauda galvą,akys ašaroja,laužia kaulus. Temperatūra aukščiau nekyla ir išvis nieks nesikeisčia-stovim vietoj g.gif
Atsakyti
Sveiki,
matėt serialą, per 1 baltijos kanalą rodė, 8 serijos, Виктория 2012
Man visai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 25, 18:17)
Sveiki,
matėt serialą, per 1 baltijos kanalą rodė, 8 serijos, Виктория 2012
Man visai patiko  4u.gif

Matėm ir tikrai visom patiko mirksiukas.gif
Atsakyti