Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 14:51)
Taip.
141 jau naujo sezono.

Mes vakar jau pasiziurejau 141 ir 142 serijas thumbup.gif Ale kaip jie ir neissisemia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 25, 13:52)
Mes vakar jau pasiziurejau 141 ir 142 serijas thumbup.gif Ale kaip jie ir neissisemia thumbup.gif

Beziurint ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif As dziaugiuosi, kad anas amerikonas Filas grizo. Na man tas jo akcentas ir veido mimikos- pasaka. Jis man biski i kazkuo i papuga panasus. O jau tos Liudos bajeriukai ir veido mimika- neapsakoma moteriske biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 25, 13:52)

O Varia yr? Kažkur skaičiau, kad lygtais nebebus jos...

Klausykit, esat matę filmą, kad šitas aktoriu vaidintų teigiamą personažą? Aš kolkas -ne. Dabar žiūri Ciganki, nu ir vėl brudas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 25, 14:05)
O  Varia yr? Kažkur skaičiau, kad lygtais nebebus jos...
Klausykit, esat matę filmą, kad šitas aktoriu vaidintų teigiamą personažą? Aš kolkas -ne. Dabar žiūri Ciganki, nu ir vėl brudas.

Yra yra (bent jau kol kas).
Jetau koks man sitas nesimpotnas, iki negalejimo apsakyti doh.gif Nemaciau su juo teigiamo. Kad ir butu super plius teigiamas vaidmuo, vistiek man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 14:01)
As dziaugiuosi, kad anas amerikonas Filas grizo. Na man tas jo akcentas ir veido mimikos- pasaka. Jis man biski i kazkuo i papuga panasus. O jau tos Liudos bajeriukai ir veido mimika- neapsakoma moteriske biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

as tai palauksiu visu seriju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 14:08)
Jetau koks man sitas nesimpotnas, iki negalejimo apsakyti doh.gif Nemaciau su juo teigiamo. Kad ir butu super plius teigiamas vaidmuo, vistiek man schmoll.gif

man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti

Aš ir nemačius.Kažkada rašiau,kad man atrodo,kad jam ant kaktos užrašyta "falšyvas".Nors gal taip atrodo,kad tik tpkiuose vaidmenyse mačius,o jis gal visai geras žmogus .Va neseniai žiūrėjau dokumentinį apie Viciną.Ir ką:visą gtvenimą atvaidinęs tokį gerietį pijokėlį,realiai alkoholio negėrė visai,net alaus,užsiiminėjo joga
Navos jūs su tais Internais.Aš tai palauksiu,kol sudės visą sezoną ax.gif
O dabar kaip tik žiūriu Visgi rekomenduotą Форпост . Aš ir labai labai siūlau susigundyti,jei nesugundė Visgi. Nu man tai siela dainuoja,bežiūrint wub.gif http://kinozal.tv/de...s.php?id=241036 Dar radau kitų metų,bet kažin ar ne klaida g.gif http://kinozal.tv/de...s.php?id=600796
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 14:16)

Navos jūs su tais Internais. Aš tai palauksiu,kol sudės visą sezoną

Ka reiskia sis zodis? Prasom isverst man smile.gif
As naujo sezono neapsikentus paziurejau tik pirmaja serija, ir stop. Ziuriu, kad ten viskas normaliai, t.y. visi tie patys, nieks nepasikeite (na tik gal ne visi grizo). Ir dabar ramiai lauksiu kol visas sudes.
Atsakyti
.Aš tai palauksiu,kol sudės visą sezoną  ax.gif

Ir aš. dar palauksiu, kol sudės visą antrą sezoną Vosmidesiatyje
Atsakyti
user posted image

Yra yra (bent jau kol kas).

yra yra toks filmas, kur jis teigiamas smile.gif

su mano megstamiausia Taniuska sitam filme:

user posted image

po sito filmo as ja ir isimylejau lotuliukas.gif

jei dar yra kurios jo nemate, rekomenduoju, gal ir aktorius patikti prades biggrin.gif

p.s. yra du sezonai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 25 sausio 2013 - 14:36
Klausykit, esat matę filmą, kad šitas aktoriu vaidintų teigiamą personažą? Aš kolkas -ne. user posted image

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 25, 14:10)

Aš ir nemačius.Kažkada rašiau,kad  man atrodo,kad jam ant kaktos užrašyta "falšyvas".Nors gal taip atrodo,kad tik tpkiuose vaidmenyse mačius,o jis gal visai geras žmogus .

Nu galiu tik pritarti. Fui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 14:28)
Ka reiskia sis zodis? Prasom isverst man smile.gif
.

Ot tai parašiau blush2.gif Turėjo būt "bravos" blush2.gif
Atsakyti
O dabar kaip tik žiūriu Visgi rekomenduotą Форпост . Aš ir labai labai siūlau susigundyti,jei nesugundė Visgi. Nu man tai siela dainuoja,bežiūrint  wub.gif  http://kinozal.tv/de...s.php?id=241036  Dar radau kitų metų,bet kažin ar ne klaida  g.gif http://kinozal.tv/de...s.php?id=600796

jau siunciu smile.gif
vyras isvaziavo,tai galiu ziureti filmus ramiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 25 sausio 2013 - 14:40