Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 01 23, 16:22)
Man pvz šiai kategorijao priklausytų user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ir dar galėčiau tęsti r tęsti smile.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 23, 19:05)
Nu gal dar priskirčiau ir
user posted image
Ale pas šitą akys dar liūdnesnės nei pas Žaliaakį...Kaip pas šunį.....Ir irgi žalios bigsmile.gif

Prisiminiau dar
user posted image

Papildyta:
Hmmm g.gif Apsižiūrėjau, kad visi mano "mylimukai' turi vieną bendrą bruožą - itin liūdnas akis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 24, 23:55)
Pavydžiu tau, kad dar nematei. Aš norėčiau būti nemačius ir žiūrėti tongue.gif

As ziuriu. Kol kas nekabina, bet dar tik pirma serija pabaigiau. g.gif
Atsakyti
Visgi,žiūriu jau įdėta visos serijos Всё началось в Харбине .Sakėt,kad žiūrit.Kaip jis? Verta siųstis?
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 24, 20:26)

as irgi. aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 25, 01:01)
Hmmm g.gif Apsižiūrėjau, kad visi mano "mylimukai' turi vieną bendrą bruožą - itin liūdnas akis g.gif

tai, kad aplamai rusu aktoriai vyrai mazai, kurie su sypsena veide...

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
KAip šalta blink.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 24, 19:26)

Pažiūrėjau vakar. Nelabai įspūdingas, iš pradžių net sunku buvo susigaudyti kas prie ko. DAug makalynės. Bet labai sunku buvo žiūrėti į tėvą ir sūnų, rašiau kad abu Pevcovai vaidina. Ir vaidino irgi tėvą ir sūnų verysad.gif Na, kad nebūtų tos nelaimės, tai visai kitaip žiūrėtųsi, ale dabar tai labai liūna. Vargšai tėvai verysad.gif
Ir dar toks velniškas panašumas doh.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 08:52)
Visgi,žiūriu jau įdėta visos serijos Всё началось в Харбине .Sakėt,kad žiūrit.Kaip jis? Verta siųstis?

Siandien baigiau ziureti. Man nepatiko. Nemanau, kad verta siustis. Niurus, sunkiai ziurisi.

Sitas veikejas piktybiskai kenkia
user posted image

ir gyvenima apsunkina sitai trijulei
user posted imageuser posted imageuser posted image
Mat visi trys pamilo viena ir ta pacia mergina (nepaisant to, filme tai pateikta be jokios kibirksteles, cinkelio).

Bent jau man, sis filmas net neidomus pasirode, bet ziurejau iki galo tikedamasi, kad vis delto gal jau i pabaiga pakeisiu savo nuomone, bet deja...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 10:59)

Bent jau man, sis filmas net neidomus pasirode, bet ziurejau iki galo tikedamasi, kad vis delto gal jau i pabaiga pakeisiu savo nuomone, bet deja...

Ačiū už nuomonę,tai ir aš net nerizikuosiu,nes jau labai norėjau siųstis...
O aš vakar "užsiroviau" dokumentiniuose ant nesamonės.Pavadinimo neprisimenu,bet paskaičiau,kad apie daktarus.O apie juos man patinka tiek vaidybiniai,tiek dokumentiniai.Parsisiunčiau visas 23 serijas,įsirašiau,pradėjau žiūrėt,o ten toks briedas,kaip pas mus dabar vakarais per teliką rodo, tikros istorijos,bet suvaidintos aktorių,ar greičiau dramos būrelių mėgėjų doh.gif Fe..Ištryniau velniop
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 25, 05:39)
As ziuriu. Kol kas nekabina, bet dar tik pirma serija pabaigiau. g.gif

kaip skirtingai buna biggrin.gif mane uzkabino nuo pirmu sekundziu, iskart supratau, kad ziuresiu, maciau 5 serijas, nebuvo kur net prasukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 11:19)
O aš vakar "užsiroviau" dokumentiniuose ant nesamonės...
Fe..Ištryniau velniop

Oojeeeii, na ir ablomas biggrin.gif Tadu paklausykit Vinipuko patarimo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 25, 10:59)
Siandien baigiau ziureti. Man nepatiko. Nemanau, kad verta siustis. Niurus, sunkiai ziurisi.

Sitas veikejas piktybiskai kenkia
user posted image

ir gyvenima apsunkina sitai trijulei
user posted imageuser posted imageuser posted image
Mat visi trys pamilo viena ir ta pacia mergina (nepaisant to, filme tai pateikta be jokios kibirksteles, cinkelio).

Nu kaip fainai apibūdinai viską thumbup.gif Trumpai ir aiškiai thumbup.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 11:19)
Ačiū už nuomonę,tai ir aš net nerizikuosiu,nes jau labai norėjau siųstis...
O aš vakar "užsiroviau" dokumentiniuose ant nesamonės.Pavadinimo neprisimenu,bet paskaičiau,kad apie daktarus.O apie juos man patinka tiek vaidybiniai,tiek dokumentiniai.Parsisiunčiau visas 23 serijas,įsirašiau,pradėjau žiūrėt,o ten toks briedas,kaip pas mus dabar vakarais per teliką rodo, tikros istorijos,bet suvaidintos aktorių,ar greičiau dramos būrelių mėgėjų  doh.gif  Fe..Ištryniau velniop

Aga, būna, prisisiunti, atrodo bus thumbup.gif o paskui trini lauk doh.gif

QUOTE(sttropez @ 2013 01 25, 11:23)
kaip skirtingai buna  biggrin.gif mane uzkabino nuo pirmu sekundziu, iskart supratau, kad ziuresiu, maciau 5 serijas, nebuvo kur net prasukti  doh.gif

Nu mat, kaip visoms skirtingai. Ale taip ir turi būti smile.gif
Atsakyti
Sakykit kelinta internu busvo paskutine serija? g.gif 140? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2013 01 25, 13:36)
Sakykit kelinta internu busvo paskutine serija?  g.gif 140?  g.gif  blush2.gif

Taip.
141 jau naujo sezono.
Atsakyti