Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 24, 10:43)
Ir dar - su artimaisiais reikai kalbėtis, o ne išdidžiia tylėti ar kažką nutylėti, slėpti.....

labai sutinku ir pritariu siai nuomonei thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 24, 09:41)
labas rytas 4u.gif
rekomenduoju!
user posted image
paziurejau, lb patiko wub.gif nors ir 12 seriju, bet ir idomus, ir aplamai.
Trumpai_2 moterys ta pacia diena pagimdo_viena mergyte, kita_berniuka. Ir kiekviena seima skirtingai gyvena. Mergaite skesta turtuose, meileje ir lepinama, o berniuko seima_kiek skurdesnio gyvenimo zmones. Mergaite auga sveika, berniukas sergantis. Vienu zodziu, 2 skirtingi gyvenimai. Veliau sie 2 vaikai, jau suauge, susitinka gyvenime....
daugiau cia ax.gif
http://files.stepash...012-satrip.html

labuka,

bandau sita ziureti ax.gif
Atsakyti
http://kinozal.tv/de...s.php?id=997290
user posted image

peržiūrėjau. toks kaip ir visi panašaus siužeto.
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 24, 13:54)
labuka,

bandau sita ziureti  ax.gif

va, visai kitaip nei su kapitonu biggrin.gif uzkabino, ziuresiu bigsmile.gif jauciu, kad cia bus razinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 24 sausio 2013 - 14:11
QUOTE(sttropez @ 2013 01 24, 14:09)
va, visai kitaip nei su kapitonu  biggrin.gif uzkabino, ziuresiu  bigsmile.gif jauciu, kad cia bus razinka  ax.gif

Ir didelė, skani razinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 23, 22:44)
''Интерны'' 8 сезон /2013/

thumbup.gif aciu 4u.gif

surinkau visus nematytus,siunciu,tiki kada visus paziureti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 01 24, 14:57)

aciu, siunciuos. nes jau nepamenu, maciau, ar ne? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Priminkit man, kazkuri buvot imetus nuoroda apie kazkokias stoteles....Остановка......ar kazkaip panasiai bigsmile.gif

Aciu, radau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 24 sausio 2013 - 19:03
Siunčiuosi 4u.gif
Ящик Пандоры
user posted image

Atsakyti
Kaip tylu...A žiūrit visos filmus? Aš ir žiūrėjau va tik atėjau užstatyt ,kad diską įrašyt,bo jau peržiūrėjau .Pusė Čepajaus įveikta. Jaučiu,kad ryt bus kita pusė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 24, 21:51)
Kaip tylu...A žiūrit visos filmus? Aš ir žiūrėjau va tik atėjau užstatyt ,kad diską įrašyt,bo jau peržiūrėjau .Pusė Čepajaus įveikta. Jaučiu,kad ryt bus kita pusė  smile.gif

ziuriu OДHOЛЮБЫ ax.gif nu taip skaniai ziurisi, taip maloniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 24, 21:51)
Kaip tylu...A žiūrit visos filmus? Aš ir žiūrėjau va tik atėjau užstatyt ,kad diską įrašyt,bo jau peržiūrėjau .Pusė Čepajaus įveikta. Jaučiu,kad ryt bus kita pusė  smile.gif

Aš dirbau. Baigiau ką tik. Indija, budizmas, valdovų dinastijos blink.gif blink.gif blink.gif Fu......
Dabar galvoju ką žėti: Яшчик Пандоры ar Чемпион из подворотни. Abu po 4 serijas. Pirmam vaidina abu Pevcovai, tėvas ir sūnus verysad.gif verysad.gif

QUOTE(sttropez @ 2013 01 24, 22:03)
ziuriu OДHOЛЮБЫ  ax.gif nu taip skaniai ziurisi, taip maloniai  wub.gif

Pavydžiu tau, kad dar nematei. Aš norėčiau būti nemačius ir žiūrėti tongue.gif
Atsakyti