Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

perziurejau...busiu nepopuliari, bet man schmoll.gif sau taip tyliai priskiriu prie filmu apie nieka ph34r.gif na, taip, apie meile, buvo keli nuotykiai:gaisras, avys, banditai...atrodo lipdytas filmas is gabaliuku, asis - lengvai nuspejama meiles istorija. aisku, Pevcovas kaip visada wub.gif tik kazkoks "pavarges", ar cia del vaidmens ar siaip...

kaip sakoma, nepykit, dovanokit, man toki ispudi paliko...

p.s. o muzika tikrai grazi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 23, 23:33)
Atgaiva dūšiai  wub.gif  cray.gif
Михаил Боярский - Зеленоглазое такси

Labai labai man patinka šita daina smile.gif Net ašarą kažkodėl spaudžia...

Visi tik miršta ir miršta viens po kito, gerai kad jis dar gyvas verysad.gif

wub.gif grazu, stipru, labai labai...taip rusiskai nuosirdu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 23 sausio 2013 - 23:57
QUOTE(sttropez @ 2013 01 23, 23:54)
perziurejau...busiu nepopuliari, bet man  schmoll.gif sau taip tyliai priskiriu prie filmu apie nieka 

p.s. o muzika tikrai grazi smile.gif
Papildyta:
wub.gif grazu, stipru, labai labai...taip rusiskai nuosirdu wub.gif

1. Yra tiesos drinks_cheers.gif
2. Muzika tai wub.gif
3. Kazin, jeigu ne ats specifinis Bojarskio balsas, kaip sita daina skambetu? g.gif
Atsakyti
Paziurejau vakar visai maloniai "Moi kapitan". Filmas tikrai nuspejamas, bet kai neturejau, ka ziureti, tai tiko ir tas drinks_cheers.gif Pagrindini heroju buciau gerai nupraususi ir nuskutusi, bet visumoj patiko drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 01 23, 22:30)
Man jis jau prie tų kingkonginių,bet vistiek gerulis  wub.gif
Nu žinot,mergaitės,peržiūrėjau aš jau antrą Čepajaus seriją ir,ją žiūrėdama,pradėjau galvot,kad gal aš jau keisiu nuomonę...Tiksliau jau nesibaidysiu aš to laikmečio filmų..  Nu visai gerai žiūrisi..Šitas man dar fainesnis,nei Katovskis. Ir va pabaigiau kaip tik tokioj vietoj ( Čepajevas,grįžęs iš karo,žmoną su kitu užtinka) ,kad taip cekava sužinot,kaip bus toliau,o va jau reik vyniotis meškeres miegamukan  doh.gif

Na va, nereikia bijoti tu senoviniu filmu, net jei apie sovietu sajunga butu jie kuriami mirksiukas.gif Viskas dabar pateikiama kitaip, nei kad mums buvo ikalta tarybiniais metais, tai visai idomu buna ziureti drinks_cheers.gif
Su bobom Cepajevui tai nesiseks...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 23, 21:59)

Nu matai, kaip sakoma, nespjauk į šulinį

drinks_cheers.gif Jau kaip aš moku prisispjaudyt,tai ne tas žodis doh.gif Net savo būsimąjį pirmą sykį pamačius,taip riebiai prisispjaudžiau,kad ohoho,o dabar va vasarą jau bus 18 metų,kaip iš to šulinio geriu..ir visai skaniai tongue.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 23, 22:31)

Ne į temą, bet kaip ir į temą:
Этот сложный русский язык:
Задело - за дело. И дико мне - иди ко мне. Покалечилась - пока лечилась. Мы женаты - мы же на ты. Ты жеребенок - ты же ребенок. Несуразные вещи- несу разные вещи. Ему же надо будет- ему жена добудет. Надо ждать - надо ж дать.

thumbup.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 23, 22:44)
''Интерны'' 8 сезон /2013/

Ooooo,liuks..Univero naujas serijas deda,Internai ir jau nauji-žiūrėt bus ką thumbup.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 01 23, 22:46)
Pagal ūgį tai nuo manęs tau koks pusmetris atlieka biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 24, 08:21)

Na va, nereikia bijoti tu senoviniu filmu, net jei apie sovietu sajunga butu jie kuriami mirksiukas.gif Viskas dabar pateikiama kitaip, nei kad mums buvo ikalta tarybiniais metais, tai visai idomu buna ziureti drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Net gaila,kad nesiseks-toks ir vertas grieko blush2.gif Na,visur turbūt sektis negali
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 24, 08:21)
Paziurejau vakar visai maloniai "Moi kapitan". Pagrindini heroju buciau gerai nupraususi ir nuskutusi, bet visumoj patiko drinks_cheers.gif
Papildyta:

1. Nu man tai nee, dėl nuprausimo tai nežinau, bet skusti nee schmoll.gif Visas cinkelis toje 3 dienų barzdoje ax.gif
2. Svarbu, kad jie būtų ne "senovėje" pastatyti...Nors ir tų laikų filmų ta tematika yra neblogų. Va man be galo patiko Офицеры 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 24, 09:16)
drinks_cheers.gif  Jau kaip aš moku prisispjaudyt,tai ne tas žodis  doh.gif Net savo būsimąjį pirmą sykį pamačius,taip riebiai prisispjaudžiau,kad ohoho,o dabar va vasarą jau bus 18 metų,kaip iš to šulinio geriu..ir visai skaniai  tongue.gif

tongue.gif Būna doh.gif mirksiukas.gif

Paryčiais pabaigiau Лектор. Nu paskutinėj serijoj jau man nervai nelaikė doh.gif Taip sumakaluota pasidarė viskas ir vos ne nagus graužiau belaukdama atomazgos. Bet galiu pasigirti - neprasukau pažiūrėti kaip bus toliau, kentėjau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 24 sausio 2013 - 09:42
labas rytas 4u.gif
rekomenduoju!
user posted image
paziurejau, lb patiko wub.gif nors ir 12 seriju, bet ir idomus, ir aplamai.
Trumpai_2 moterys ta pacia diena pagimdo_viena mergyte, kita_berniuka. Ir kiekviena seima skirtingai gyvena. Mergaite skesta turtuose, meileje ir lepinama, o berniuko seima_kiek skurdesnio gyvenimo zmones. Mergaite auga sveika, berniukas sergantis. Vienu zodziu, 2 skirtingi gyvenimai. Veliau sie 2 vaikai, jau suauge, susitinka gyvenime....
daugiau cia ax.gif
http://files.stepash...012-satrip.html
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 24, 09:41)
rekomenduoju!
user posted image
Trumpai_2 moterys ta pacia diena pagimdo_viena mergyte, kita_berniuka. Ir kiekviena seima skirtingai gyvena. Mergaite skesta turtuose, meileje ir lepinama, o berniuko seima_kiek skurdesnio gyvenimo zmones. Mergaite auga sveika, berniukas sergantis. Vienu zodziu, 2 skirtingi gyvenimai. Veliau sie 2 vaikai, jau suauge, susitinka gyvenime....
daugiau cia ax.gif

Labai patiko, dar pavasarį peržiūrėjau thumbup.gif thumbup.gif Tik, (kiek pamenu, ir daugumos tokai nuomonė buvo), man tėvų gyvenimo peripetijos patiko labiau, nei vaikų.
Dar tada rašiau, kad visdėlto priėjau išvados, jog išdidumas kartais sugadina gyvenimą mirksiukas.gif Ir dar - su artimaisiais reikai kalbėtis, o ne išdidžiia tylėti ar kažką nutylėti, slėpti.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 24 sausio 2013 - 09:46
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 24, 09:38)
1. Nu man tai nee, dėl nuprausimo tai nežinau, bet skusti nee schmoll.gif Visas cinkelis toje 3 dienų barzdoje ax.gif
2. Svarbu, kad jie būtų ne "senovėje" pastatyti...Nors ir tų laikų filmų ta tematika yra neblogų. Va man be galo patiko Офицеры 4u.gif
tongue.gif Būna  doh.gif  mirksiukas.gif

1, man irgi gražu, jei bučiuotis nelenda lotuliukas.gif maniškis per praeitą misiją toookią barzdą buvo užauginęs doh.gif vietiniai taliban vadino biggrin.gif
2, nerealus drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 24, 09:41)

man irigi patiko thumbup.gif

uždėjau į flešą ispytanije vernostju. jau nepamennu atsiliepimų, bandysiu žiūrėt smile.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 24, 09:42)
labas rytas 4u.gif
rekomenduoju!

Jau peržiūrėtas seniai..Tikrai neblogas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Vakar baigiau ziureti ji. Nuostabus filmas. Labai patiko. Pagarba visai kurybinei grupei.
Patiko Chapajevo kaipo zmogaus pateiktos savybes - grieztas, bet teisingas.
Yra vietu kur: gali pasijuokti, sirdi suspaudzia, darosi pikta ir apmaudu iki negalejimo.
Vertas ir demesio ir rekomendaciju.
P.S. niekad man nepatiko anekdotai apie Chapajeva, o dabar tuo labiau- neskanu.

Dabar rupestis ka toliau ziureti.
Po Snaiperio ir Chapajevo nesinori kazkokiu lengvu ar komedijiniu filmu.
Tikriausiai imsiuos sito

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 24, 11:04)
Labas rytas smile.gif

Vakar baigiau ziureti ji. Nuostabus filmas. Labai patiko. Pagarba visai kurybinei grupei.
Patiko Chapajevo kaipo zmogaus pateiktos savybes - grieztas, bet teisingas.
Yra vietu kur: gali pasijuokti, sirdi suspaudzia, darosi pikta ir apmaudu iki negalejimo.
Vertas ir demesio ir rekomendaciju.

Nu kaip dziaugiuosi, kad mano rekomendacijos patiko 4u.gif Man Capajevas irgi taip patiko, kad naktimis sapnuodavau ji, kartu kariavau biggrin.gif Sakiau, toks-dusios zmogus, toks paprastas, bet teisingas. Ir net tas bolsevikizmas jam kaip prakeikimas, bet negi eisi i baltagvardieciu armija, kai paskui ji seka paprastu zmoniu armija.
Man anekdotai irgi apie ji nebesiskaito schmoll.gif
As puoliau googlinti apie Capajeva, kaip apie zmogu. Tai yra tokia versija iskelta, kad jis nezuvo upej. Pasak kokiu ten saltiniu, suzeistas vyras buvo isplukdytas i Vengrijos puse, zmones ji isgyde. Lyg is pradziu kontaktavo Furmanas su juo, bet pasirodyti negalejo, nes Cepajevas per savo ambicijas prazude divizija, jo Tarybu sajungoj butu laukes tik viena-karo teismas ir susaudymas. Tad ir liko jis Vengrijoj.
Bet cia tik tokie saltiniai, ar jie tikri ir patikimi-sunku pasakyti drinks_cheers.gif

Pagalvojau, kad noreciau siom dienom sukurto filmo ir apie Lenina pasiziureti g.gif Juk tai neeiline asmenybe buvo, idomi ir zavi, jei milijonai zmoniu paskui ji ejo, jei sugebejo toki perversma padaryti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 24 sausio 2013 - 10:25
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 24, 10:19)
Pagalvojau, kad noreciau siom dienom sukurto filmo ir apie Lenina pasiziureti g.gif Juk tai neeiline asmenybe buvo, idomi ir zavi, jei milijonai zmoniu paskui ji ejo, jei sugebejo toki perversma padaryti. drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai būtų įdomu tikrais faktais paremtą, be ideologinių pagražinimų.
Atsakyti