Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 23, 18:55)

Nu nu..ir kas ne taip g.gif tongue.gif Nu man jie visi nei "king kongai",nei "bombonkiniai" tie,tai kaip ir toks viduriukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 23, 19:31)
labuka,

laukiu nesulaukiu, kada beibiai uzmigs, pasidarysiu kavute, paskaitysiu, ka priraset ir issirinksiu gera filma siam vakarui  essen.gif  nail.gif

Oi mergaitės, liga liga tie filmai smile.gif Man dar ir kol mb užmigs reikai laukti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 01 23, 19:32)
Nu nu..ir kas ne taip  g.gif  tongue.gif  Nu man jie visi nei "king kongai",nei "bombonkiniai" tie,tai kaip ir toks viduriukas  ax.gif

va būtent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 23, 20:05)
Kaip pas šunį....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif perskaiciau ir juokiuos dar db. aciu gera jumora 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 23, 20:32)
Nu man jie visi nei "king kongai",nei "bombonkiniai" tie,tai kaip ir toks viduriukas  ax.gif

drinks_cheers.gif cool.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 23, 20:42)
Oi mergaitės, liga liga tie filmai smile.gif Man dar ir kol mb užmigs reikai laukti lotuliukas.gif

a, ko cia taip? g.gif MB neziuri su tavim?

dar sita paziurejau_toks lengvas, bet siek tiek istemptas
placiau cia_
http://onlinekino.in...ne-za-schastem/
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 23 sausio 2013 - 20:37
Užmiršot maniškį tongue.gif visą žaižaruojantį lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 23, 21:17)
Užmiršot  maniškį tongue.gif visą žaižaruojantį lotuliukas.gif

Man jis jau prie tų kingkonginių,bet vistiek gerulis wub.gif
Nu žinot,mergaitės,peržiūrėjau aš jau antrą Čepajaus seriją ir,ją žiūrėdama,pradėjau galvot,kad gal aš jau keisiu nuomonę...Tiksliau jau nesibaidysiu aš to laikmečio filmų.. Nu visai gerai žiūrisi..Šitas man dar fainesnis,nei Katovskis. Ir va pabaigiau kaip tik tokioj vietoj ( Čepajevas,grįžęs iš karo,žmoną su kitu užtinka) ,kad taip cekava sužinot,kaip bus toliau,o va jau reik vyniotis meškeres miegamukan doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 23, 20:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif perskaiciau ir juokiuos dar db. aciu gera jumora 4u.gif
drinks_cheers.gif  cool.gif
a, ko cia taip? g.gif  MB neziuri su tavim?

Ai, nu, visiap būna... smile.gif

user posted image

O dieve bigsmile.gif Čis iš serijos "Творчество фанов" smile.gif
Nu kaip mes pamiršim, gi visai nesenai, berods šeštadienį diskutavom apie aną rolleyes.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 23, 21:30)
Man jis jau prie tų kingkonginių,bet vistiek gerulis  wub.gif
Nu žinot,mergaitės,peržiūrėjau aš jau antrą Čepajaus seriją ir,ją žiūrėdama,pradėjau galvot,kad gal aš jau keisiu nuomonę...Tiksliau jau nesibaidysiu aš to laikmečio filmų..  Nu visai gerai žiūrisi..Šitas man dar fainesnis,nei Katovskis. Ir va pabaigiau kaip tik tokioj vietoj ( Čepajevas,grįžęs iš karo,žmoną su kitu užtinka) ,kad taip cekava sužinot,kaip bus toliau,o va jau reik vyniotis meškeres miegamukan  doh.gif

Nu matai, kaip sakoma, nespjauk į šulinį tongue.gif
Atsakyti
fuuu....atokvepis vacation4.gif

QUOTE(arden @ 2013 01 23, 17:54)
žiūrėjau moi kapitan. pabudau trečioj serijoj  lotuliukas.gif  atsisukau atgal i peržiūrėjau. patiko. rekomenduoju smile.gif

apsiprendziau... nors ir neuzkabino is puses serijos manes sitas filmas, vardan geru atsiliepimu ir pasitikedama kolegiu nuomone, ziuresiu dabar toliau, matysim, kas gausis g.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 23, 19:42)
Oi mergaitės, liga liga tie filmai smile.gif

teisybe teisybe lotuliukas.gif

user posted image

situo tai prasyciau pasidalinti, bus ir maniskis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 23, 22:20)
fuuu....atokvepis    vacation4.gif
apsiprendziau... nors ir neuzkabino is puses serijos manes sitas filmas, vardan geru atsiliepimu ir pasitikedama kolegiu nuomone, ziuresiu dabar toliau, matysim, kas gausis  g.gif
teisybe teisybe  lotuliukas.gif
situo tai prasyciau pasidalinti, bus ir maniskis  tongue.gif

Žiūrėk žiūrėk, mane asmeniškai irgi užkabino ne nuo pat pradžių. O jau ta muzika ko verta wub.gif

Ne į temą, bet kaip ir į temą:
Этот сложный русский язык:
Задело - за дело. И дико мне - иди ко мне. Покалечилась - пока лечилась. Мы женаты - мы же на ты. Ты жеребенок - ты же ребенок. Несуразные вещи- несу разные вещи. Ему же надо будет- ему жена добудет. Надо ждать - надо ж дать.
Atsakyti
''Интерны'' 8 сезон /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1052066
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 23, 22:20)

situo tai prasyciau pasidalinti, bus ir maniskis  tongue.gif

Pagal ūgį tai nuo manęs tau koks pusmetris atlieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 23, 22:46)
Pagal ūgį tai nuo manęs tau koks pusmetris atlieka biggrin.gif

tas pusmetris, kur su tom graziom liudnom akutem? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 23, 22:31)
Žiūrėk žiūrėk, mane asmeniškai irgi užkabino ne nuo pat pradžių. O jau ta muzika ko verta wub.gif

Ne į temą, bet kaip ir į temą:
Этот сложный русский язык:
Задело - за дело. И дико мне - иди ко мне. Покалечилась - пока лечилась. Мы женаты - мы же на ты. Ты жеребенок - ты же ребенок. Несуразные вещи- несу разные вещи. Ему же надо будет- ему жена добудет. Надо ждать - надо ж дать.

oki, isokau i antra serija rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atgaiva dūšiai wub.gif cray.gif
Михаил Боярский - Зеленоглазое такси

Labai labai man patinka šita daina smile.gif Net ašarą kažkodėl spaudžia...

Visi tik miršta ir miršta viens po kito, gerai kad jis dar gyvas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 23 sausio 2013 - 23:34