Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

Sveikos,

Man atleido, jau galiu cituoti lotuliukas.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 22, 18:20)
Nu Nagijevas man dar ot,bet Dykas Lifanovas  bigsmile.gif

Man Nagijevas schmoll.gif Lifanovas irgi ne ypatinagi....

QUOTE(arden @ 2013 01 22, 19:26)
peržiūrėjau ir aš angel v serdce. super  thumbup.gif  bet drozdova tai kaip apsinarkašinus kažkokia šitam filme smile.gif

Nu čia visoms ji tokia pasirodė blink.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 22, 21:35)
o as tokios isvaizdos dievinu cool.gif graziau ir rimciau atrodo nei tie visi kataloginiai berniukai, svelniu bruozu veidais.

Kataloginiai tai feee schmoll.gif schmoll.gif Dėl tokių brutalių gražuolių iš dalies sutinku su tavim, man gražesni tokie nei "saldaininiai". Bet juk yra dar ir kategorija tokių, per vidurį, nei brutalių nei saldžių bigsmile.gif

QUOTE(Amiala @ 2013 01 22, 21:58)
Geras, atrodo Kristina Orbakaitė vaidina

Aha.
Vakar pradėja bet neužkabino tai palikau kolkas ateičiai....

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 23, 05:32)
Bjot-znacit, liubyt lotuliukas.gif
Man per daug kampuotu bruozu, nepatinka.  schmoll.gif Va jisai turejo vaidinti Brat za Braatom Dobermana-labai butu tikes, veidas-jei bogu, kaip pitbuljero lotuliukas.gif

Man tai Dobermanui labai tiko ir Drozdas smile.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 23, 08:06)
Nagijevas patinka, Zaliaakis nieko, tas, kuris vaidino Cepajeva, is Kotovskio aktorius, vaidines Olesiu, is Zaicevos patiko aktorius, vaidines Roma bei Maxa, tiek isvaizda, tiek charakteriais

tongue.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 23, 08:36)
labas rytas 4u.gif dukrelei vakar vel temperatura vakare uzkilo, tai jau girdziau Ospamox'a blink.gif prigriebe mus dede gripas, rimtai blink.gif

Sveikit 4u.gif

Vakar pradėjau Лектор
user posted image

Pažiūrėjau 3 serijas ir greit išjungiau, bo būčiau toliau iki ryto sėdėjus. Užkabino maždaug nuo 2 serijos.

Tik perspėju - tai kas parašyta Kinozale, aprašyme - nekreipkit dėmesio....Kaip visada netinkamai anonsuojama.....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 23, 14:10)
Bet juk yra dar ir kategorija tokių, per vidurį, nei brutalių nei saldžių  bigsmile.gif

idomu, kokie siai kategorijai priklausytu? imesk nors 1 foto g.gif g.gif
Papildyta:

4u.gif 4u.gif stengsimes
Papildyta:

siunciuos, paziuresiu prie progos. aciu.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 23, 14:28)
idomu, kokie siai kategorijai priklausytu? imesk nors 1 foto g.gif  g.gif

Man pvz šiai kategorijao priklausytų user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ir dar galėčiau tęsti r tęsti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 23 sausio 2013 - 16:35
QUOTE(Julsita @ 2013 01 23, 17:22)

Kaip as pamirsau Poreiscinkova thumbup.gif O kokia to antro pavarde? Matytas, neatseku, kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 23, 17:51)
Kaip as pamirsau Poreiscinkova thumbup.gif O kokia to antro pavarde? Matytas, neatseku, kur doh.gif

Solovjovas.O Pareičenkovas ir man labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
žiūrėjau moi kapitan. pabudau trečioj serijoj lotuliukas.gif atsisukau atgal i peržiūrėjau. patiko. rekomenduoju smile.gif

ryt mano kompas parvažiuoja, tai gal atsirinksiu su zaiceva, kiek mačius kiek ne. nes pusė serialo ten, pusė stacionare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 23, 18:53)
Solovjovas.

O, tai cia tas pats Roma is Zaicevos, kur sakiau, kad boba durna toki vyra atstume biggrin.gif
Eina sau, kaip man jis patinka wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Mes dar ziurim Chapajeva. As penktoj serijoje, o vyras devintoje serijoje (jis pirmas ziureti pradejo, tai lenkia mane).
Ir aktores ziuriu neblogos vaidina
Юлия Галкина, Карина Андоленко
user posted imageuser posted image
Nors antroji man visad labiau prie sirdies nei pirmoji (kalbu apie savo simpatijas kaip aktorems).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 23 sausio 2013 - 18:27
QUOTE(Visgi @ 2013 01 23, 18:27)
Labas vakaras smile.gif

Mes dar ziurim Chapajeva. As penktoj serijoje, o vyras devintoje serijoje (jis pirmas ziureti pradejo, tai lenkia mane).

Mano vyrelis šitą tai jau seniai peržiūrėjęs-sakė patiko,o aš va jau įsirašiau ir einu turbūt pradėsiu jau šiandien
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 23, 18:05)
O, tai cia tas pats Roma is Zaicevos, kur sakiau, kad boba durna toki vyra atstume biggrin.gif

tongue.gif Vienu metu čia daug mūsų aikčiojo dėl jo,o kai kažkuriam filme jį nužudė,tai kaip ir gedėjom smile.gif Pavadinimo neatsimenu,bet jis vaidino kažkokį KGB karininką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 23, 17:22)
Man pvz šiai kategorijao priklausytų ...

yo... g.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 23, 19:27)
Юлия Галкина, Карина Андоленко

fainuoles wub.gif

paziurejau sita ax.gif kol vaikai miegojo pietu.
user posted image
nepatiko. tik todel, kad scenas rodo perskirtam ekrane (1 pusej rodo viena veiksma, o antroj staiga rodo jau kt.veiksma). Ir siaip, gerai, kad tik 4 serijos. Bet uzkabino nuo 3 serijos tik. Verta del vyru aktoriu paziuret, nes visi GERULIAI sueje vaidina wub.gif
Daugiau apie filma cia_
http://smotri-filmu....iya-satrip.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 23 sausio 2013 - 18:58
QUOTE(Julsita @ 2013 01 23, 16:22)
Man pvz šiai kategorijao priklausytų user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Nu gal dar priskirčiau ir
user posted image

Ale pas šitą akys dar liūdnesnės nei pas Žaliaakį...Kaip pas šunį.....Ir irgi žalios bigsmile.gif

QUOTE(arden @ 2013 01 23, 17:54)
žiūrėjau moi kapitan. pabudau trečioj serijoj  lotuliukas.gif  atsisukau atgal i peržiūrėjau. patiko. rekomenduoju smile.gif

Aga, ir man labai patiko drinks_cheers.gif
O ta daina ir klipas iš jutubes, tai wub.gif wub.gif Jau namie visiems atsibodo bigsmile.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 23, 18:05)

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 23 sausio 2013 - 19:08
labuka,

laukiu nesulaukiu, kada beibiai uzmigs, pasidarysiu kavute, paskaitysiu, ka priraset ir issirinksiu gera filma siam vakarui essen.gif nail.gif
Atsakyti