Man atleido, jau galiu cituoti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 22, 18:20)
Nu Nagijevas man dar ot,bet Dykas Lifanovas
Man Nagijevas Lifanovas irgi ne ypatinagi....
QUOTE(arden @ 2013 01 22, 19:26)
peržiūrėjau ir aš angel v serdce. super bet drozdova tai kaip apsinarkašinus kažkokia šitam filme
Nu čia visoms ji tokia pasirodė
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 22, 21:35)
o as tokios isvaizdos dievinu graziau ir rimciau atrodo nei tie visi kataloginiai berniukai, svelniu bruozu veidais.
Kataloginiai tai feee Dėl tokių brutalių gražuolių iš dalies sutinku su tavim, man gražesni tokie nei "saldaininiai". Bet juk yra dar ir kategorija tokių, per vidurį, nei brutalių nei saldžių
QUOTE(Amiala @ 2013 01 22, 21:58)
Geras, atrodo Kristina Orbakaitė vaidina
Aha.
Vakar pradėja bet neužkabino tai palikau kolkas ateičiai....
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 23, 05:32)
Bjot-znacit, liubyt
Man per daug kampuotu bruozu, nepatinka. Va jisai turejo vaidinti Brat za Braatom Dobermana-labai butu tikes, veidas-jei bogu, kaip pitbuljero
Man per daug kampuotu bruozu, nepatinka. Va jisai turejo vaidinti Brat za Braatom Dobermana-labai butu tikes, veidas-jei bogu, kaip pitbuljero
Man tai Dobermanui labai tiko ir Drozdas
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 23, 08:06)
Nagijevas patinka, Zaliaakis nieko, tas, kuris vaidino Cepajeva, is Kotovskio aktorius, vaidines Olesiu, is Zaicevos patiko aktorius, vaidines Roma bei Maxa, tiek isvaizda, tiek charakteriais
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 23, 08:36)
labas rytas dukrelei vakar vel temperatura vakare uzkilo, tai jau girdziau Ospamox'a prigriebe mus dede gripas, rimtai
Sveikit
Vakar pradėjau Лектор
Pažiūrėjau 3 serijas ir greit išjungiau, bo būčiau toliau iki ryto sėdėjus. Užkabino maždaug nuo 2 serijos.
Tik perspėju - tai kas parašyta Kinozale, aprašyme - nekreipkit dėmesio....Kaip visada netinkamai anonsuojama.....