Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 22, 17:56)

paziurekit butinai. man patiko. labai. ypac, kai toks  thumbup.gif aktoriu derinys vaidina 1 filme wub.gif

del abieju vienodai lydausi wub.gif  wub.gif

Ale va tik pasidžiauk,kad sekasi tuštint sandėliuką ir atsiranda apetitas iš naujo doh.gif Nu tokie aktoriai wub.gif Nu Nagijevas man dar ot,bet Dykas Lifanovas bigsmile.gif viešpatėliau-siunčiuosi smile.gif
Atsakyti
Kam matosi tik bliudas su ikrais, nesnervuokit, vadinasi tai reiskia
user posted image
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 22, 18:56)
Igoris Lifanovas

sitas tai mansavo priplota nosim i nusikalteliu vadeiva pansus biggrin.gif idomu kokia role jis tam filme atlieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 01 22, 18:23)
sitas tai mansavo priplota nosim i nusikalteliu vadeiva pansus biggrin.gif  idomu kokia role jis tam filme atlieka g.gif

Eik tu bigsmile.gif Gal filmą su juo banditu mačius? Man po Dykyj,tai kaip tik tokį gerietį ir dar prie bajeriuko smile.gif
Atsakyti
Man Лифанов Игорь patiko filme (virs 58'000 tukst siekia kinozale) ''Укрощение строптивых'' /2009/
Трейлер
http://kinozal.tv/de...s.php?id=450479
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 22, 18:36)
Man Лифанов Игорь patiko filme (virs 58'000 tukst siekia kinozale) ''Укрощение строптивых'' /2009/

Pavadinimas tai girdėtas,bet ar filmas matytas-nepomniū g.gif
Atsakyti
As busiu nepopuliari ir pasiulysiu nuotaikai pakelti, smagiai pasijuokti, bet online paziureti:
http://www.youtube.c...h?v=kjBy2Ie6tNs
Su vyru pries miega kompa ant pilvo pasidedam lovoj ir ziurim, zvengiam, nes desinej pusej ju daugiau pasirinkti galima drinks_cheers.gif
Ech, nu koks turtingas rusu humoras wub.gif Lietuviai temoka anekdotus apie antra gala schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 18:56)

aciu, draugute uz pagalba 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 22, 19:21)
Dykas Lifanovas  bigsmile.gif viešpatėliau-siunčiuosi  smile.gif

prajuokinai lotuliukas.gif thumbup.gif
a, kodel nepatinka Dykas? g.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 22, 19:22)
Kam matosi tik bliudas su ikrais, nesnervuokit, vadinasi tai reiskia
user posted image
biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(svelni @ 2013 01 22, 19:23)
idomu kokia role jis tam filme atlieka g.gif

mano rekomenduotam jis vaidina telehraniteliu, lietuviskai tariant_apsaugos darbuotoja, nesenai uz gera elgesi, gryzusi is zonos.
"Padstavoj" vaidina jis dar Lyfanovas.

QUOTE(Visgi @ 2013 01 22, 19:36)
''Укрощение строптивых'' /2009/

nemacius dar tokio. aciu 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
peržiūrėjau ir aš angel v serdce. super thumbup.gif bet drozdova tai kaip apsinarkašinus kažkokia šitam filme smile.gif

pas mane laikas grybaja ir niekaip neatstatau. ir nesuprantu ar čia dvyniai patvarkė ar forumo gedimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 22, 19:27)
Eik tu  bigsmile.gif  Gal filmą su juo banditu mačius? Man po Dykyj,tai kaip tik tokį gerietį ir dar prie bajeriuko  smile.gif

nelabai su juo macius, bet man ta jo isvaizda tokia gresminga, bent jau toje idetoje foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 01 22, 22:31)
man ta jo isvaizda tokia gresminga,

o as tokios isvaizdos dievinu cool.gif graziau ir rimciau atrodo nei tie visi kataloginiai berniukai, svelniu bruozu veidais.
grieztas, vadinas_rimtas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 22 sausio 2013 - 21:36
QUOTE(amirrr @ 2013 01 20, 23:58)
Tik va vyriausias jo sunus 2012 m. mire sad.gif

negi šitas iš Angel v serdce g.gif
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 17:08)
Pasicekavinau Kinozale dar su Pevcovu filmų, radau šitą
Родственный обмен?
user posted image

Ar kas nors matėt ?

Geras, atrodo Kristina Orbakaitė vaidina g.gif