Nu as irgi kai taip padariau, tai cituoti nebeleidzia....
Grąžinkit atgal tuos blynus su ikrais, mat jį bala, bet kad normaliai viską rodytų...
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 18:35)
Grąžinkit atgal tuos blynus su ikrais, mat jį bala, bet kad normaliai viską rodytų...
ir man grazinkite, busiu gera labai labai
Sim@, tau nors cituoti leidžia...
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 22, 18:35)
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 18:35)
Nu as irgi kai taip padariau, tai cituoti nebeleidzia....
O man leidzia Ir paspaudziau "standartinis", kad blynai dingtu.
A nu ka, mergos, prisipazinkit, ka prisidirbot? Cia, matyt, uz Zaliaakio persekiojima jums bana uzdejo, nebepasislepe zmogus niekur nuo jusu
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 18:41)
Sim@, tau nors cituoti leidžia...
leidzia, bet tik 1 posta, o keliu neleidzia nieko nesuprantu, kas vyksta?
Juslita, patark, prasau..
A nu ka, mergos, prisipazinkit, ka prisidirbot? Cia, matyt, uz Zaliaakio persekiojima jums bana uzdejo, nebepasislepe zmogus niekur nuo jusu..
Tai kad Sim@ nemyli Žaliaakio Tik aš......
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 17:42)
A nu ka, mergos, prisipazinkit, ka prisidirbot? Cia, matyt, uz Zaliaakio persekiojima jums bana uzdejo, nebepasislepe zmogus niekur nuo jusu
Ai, cituoti ir aš galiu, kai apspaudi atsakyti tiesiogiai į šią žinutę, bet kai spaudau kaip anksčiau Cituoti, nieko nesigauna
Labas vakaras
Na man te jokie blynai nesimato, kaip ir viskas normaliai. Tik favorituose temu rodomas laikas juodai grybauja (rodo paskutines zinutes tipo rasytas4, 5 val nakties)
Gal cia sitie trikdziai
Dėl forumo veiklos sutrikimų
Na man te jokie blynai nesimato, kaip ir viskas normaliai. Tik favorituose temu rodomas laikas juodai grybauja (rodo paskutines zinutes tipo rasytas4, 5 val nakties)
Gal cia sitie trikdziai
Dėl forumo veiklos sutrikimų
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 18:49)
A nu ka, mergos, prisipazinkit, ka prisidirbot? Cia, matyt, uz Zaliaakio persekiojima jums bana uzdejo, nebepasislepe zmogus niekur nuo jusu..
Tai Sim@i uz tai ir duoda bent jau viena posta cituoti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 18:42)
as tai ziurejau labai idomu ir VERTA DEMESIO seriala retkarciais uzbegdama cionai ir viskas zaliakio as nepersekioju, nes nepatinka jis man.
o vat, jums visoms REKOMENDUOJU, jei dar nematete_
Роковое сходство (2009)
placiau aprasyta cia_
http://kinovegas.ru/...2010-11-18-8383
o jei lietuviskai ir trumpai, tai siuzetas toks_vyras (D.Nagijevas) savo zmona padaro garsia, zymia dainininke. Bet kol zmona koncertuoja, vyras uzkulisiuose nukabina kokia zavia blondine (vienu kartu_jauna zurnaliste, kuri laukia paimt interviu is jo zmonos - dainininkes, kt.kartu_vel kazkokia moteraite is "organu") ir kiekviena vezas i savo konspiracini namuka, kur permiegojes, prizada kalnus pazadu, kitaip tariant, "prikabina makaronu" o mergaites ir tiki Bet zmona ne durnele, greit itaria, kad jos vyrelis ja apgaudineja juk ne veltui sakoma liaudyje, kad moterys yra GUDRIOS BUTYBES Taigi, viena vakara, vyrui gryzus is eilines "medziokles", zmona uzuodzia moteriskus kvepalus ir, kai vyras papraso vakarienes, tai pagaminta plova patiekia ne leksteje, o tiesiog pazeria ji ant pliko stalo ir salia padeda irankius
paziurekit butinai. man patiko. labai. ypac, kai toks aktoriu derinys vaidina 1 filme
Dmitrijus Nagijevas
ir
Igoris Lifanovas
del abieju vienodai lydausi
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 17:54)
Tai Sim@i uz tai ir duoda bent jau viena posta cituoti
Nu, jeigu dėl citavimo reiks meilę išduoti, tai jau ne . Tada jau geriau perrašinėsiu jūsų postus kuriuos noriu pacituoti
Sima, http://www.supermama...;#entry60483157
Ne mums vienom taip, tik va del citavio neaisku....
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 17:28)
Dabar man cituoti nebeduoda
Ir dar po Apdovanojimu matau kazkokia ivertinimu skale pas save.....
Ir dar po Apdovanojimu matau kazkokia ivertinimu skale pas save.....
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 22, 17:29)
man irgi tas pats
Ir vat-prisicitavau galybę...Reiškia SMui aš nenusidėjus
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 22, 17:34)
padariau, kaip patarei, ale tema dingo is favorites
Pas mane nedingo
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 17:42)
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 22, 17:44)
Kad aš žinočiau