Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

Nu as irgi kai taip padariau, tai cituoti nebeleidzia.... g.gif

Grąžinkit atgal tuos blynus su ikrais, mat jį bala, bet kad normaliai viską rodytų... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 22 sausio 2013 - 17:36
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 18:35)
Grąžinkit atgal tuos blynus su ikrais, mat jį bala, bet kad normaliai viską rodytų... verysad.gif

ir man grazinkite, busiu gera labai labai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sim@, tau nors cituoti leidžia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 22, 18:35)
uz ka nubaude? g.gif
ir man del "linijinio" lygiai tas pats bigsmile.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 18:35)
Nu as irgi kai taip padariau, tai cituoti nebeleidzia.... g.gif

O man leidzia thumbup.gif thumbup.gif Ir paspaudziau "standartinis", kad blynai dingtu.
A nu ka, mergos, prisipazinkit, ka prisidirbot? bigsmile.gif Cia, matyt, uz Zaliaakio persekiojima jums bana uzdejo, nebepasislepe zmogus niekur nuo jusu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 22 sausio 2013 - 17:42
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 18:41)
Sim@, tau nors cituoti leidžia... verysad.gif

leidzia, bet tik 1 posta, o keliu neleidzia verysad.gif nieko nesuprantu, kas vyksta?

Juslita, patark, prasau..
Atsakyti
A nu ka, mergos, prisipazinkit, ka prisidirbot? Cia, matyt, uz Zaliaakio persekiojima jums bana uzdejo, nebepasislepe zmogus niekur nuo jusu..

Tai kad Sim@ nemyli Žaliaakio blink.gif Tik aš......
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 17:42)
O man leidzia thumbup.gif  thumbup.gif Ir paspaudziau "standartinis", kad blynai dingtu.
A nu ka, mergos, prisipazinkit, ka prisidirbot? bigsmile.gif Cia, matyt, uz Zaliaakio persekiojima jums bana uzdejo, nebepasislepe zmogus niekur nuo jusu laugh.gif

Ai, cituoti ir aš galiu, kai apspaudi atsakyti tiesiogiai į šią žinutę, bet kai spaudau kaip anksčiau Cituoti, nieko nesigauna
Atsakyti
Labas vakaras
Na man te jokie blynai nesimato, kaip ir viskas normaliai. Tik favorituose temu rodomas laikas juodai grybauja (rodo paskutines zinutes tipo rasytas4, 5 val nakties)

Gal cia sitie trikdziai
Dėl forumo veiklos sutrikimų
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 18:49)
A nu ka, mergos, prisipazinkit, ka prisidirbot?  Cia, matyt, uz Zaliaakio persekiojima jums bana uzdejo, nebepasislepe zmogus niekur nuo jusu..

Tai kad Sim@ nemyli Žaliaakio blink.gif Tik aš......

Tai Sim@i uz tai ir duoda bent jau viena posta cituoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 18:42)

as tai ziurejau labai idomu ir VERTA DEMESIO seriala 4u.gif retkarciais uzbegdama cionai ir viskas bigsmile.gif zaliakio as nepersekioju, nes nepatinka jis man.

o vat, jums visoms REKOMENDUOJU, jei dar nematete_
Роковое сходство (2009)
user posted image
placiau aprasyta cia_
http://kinovegas.ru/...2010-11-18-8383

o jei lietuviskai ir trumpai, tai siuzetas toks_vyras (D.Nagijevas) savo zmona padaro garsia, zymia dainininke. Bet kol zmona koncertuoja, vyras uzkulisiuose nukabina kokia zavia blondine (vienu kartu_jauna zurnaliste, kuri laukia paimt interviu is jo zmonos - dainininkes, kt.kartu_vel kazkokia moteraite is "organu") ir kiekviena vezas i savo konspiracini namuka, kur permiegojes, prizada kalnus pazadu, kitaip tariant, "prikabina makaronu" biggrin.gif o mergaites ir tiki 4u.gif Bet zmona ne durnele, greit itaria, kad jos vyrelis ja apgaudineja mirksiukas.gif juk ne veltui sakoma liaudyje, kad moterys yra GUDRIOS BUTYBES cool.gif Taigi, viena vakara, vyrui gryzus is eilines "medziokles", zmona uzuodzia moteriskus kvepalus ir, kai vyras papraso vakarienes, tai pagaminta plova patiekia ne leksteje, o tiesiog pazeria ji ant pliko stalo ir salia padeda irankius blink.gif

paziurekit butinai. man patiko. labai. ypac, kai toks thumbup.gif aktoriu derinys vaidina 1 filme wub.gif
Dmitrijus Nagijevas
user posted image
ir
Igoris Lifanovas
user posted image
del abieju vienodai lydausi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 17:54)
Tai Sim@i uz tai ir duoda bent jau viena posta cituoti lotuliukas.gif

Nu, jeigu dėl citavimo reiks meilę išduoti, tai jau ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Tada jau geriau perrašinėsiu jūsų postus kuriuos noriu pacituoti lotuliukas.gif

Sima, http://www.supermama...;#entry60483157

Ne mums vienom taip, tik va del citavio neaisku....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 17:28)
Dabar man cituoti nebeduoda blink.gif
Ir dar po Apdovanojimu matau kazkokia ivertinimu skale pas save.....

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 22, 17:29)
man irgi tas pats ax.gif

Ir vat-prisicitavau galybę...Reiškia SMui aš nenusidėjus tongue.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 22, 17:34)
padariau, kaip patarei, ale tema dingo is favorites blink.gif

Pas mane nedingo ax.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 17:42)
O man leidzia thumbup.gif  thumbup.gif Ir paspaudziau "standartinis", kad blynai dingtu.

thumbup.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 22, 17:44)

Juslita, patark, prasau..

Kad aš žinočiau unsure.gif
Atsakyti