QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 22, 16:28)
mačiau
dvi sesės,pastoja nuo to pačio ir pagimdo abi mergaites kaip du vandens lašai.Seserys miršta,lieka jų dukros,viena turtinga užsienį,kita varganai gyvenanti Rusijoj.Turtingoji susiranda Rusijoj tą "sesę",o ta "sesė" gudruolė vietoj tos išskrenda į jos turtingą vietą - žlugdyti jos verslo,o turtuolė lieka varganoj Rusijoj su jos vyru ir vaiku prasuka bizniuką ir "sesei" grįžus nebeatsikeičia,nes laukiasi ir jiems gerai
nemoku pasakoti,bet esmė tokia,patiko
dvi sesės,pastoja nuo to pačio ir pagimdo abi mergaites kaip du vandens lašai.Seserys miršta,lieka jų dukros,viena turtinga užsienį,kita varganai gyvenanti Rusijoj.Turtingoji susiranda Rusijoj tą "sesę",o ta "sesė" gudruolė vietoj tos išskrenda į jos turtingą vietą - žlugdyti jos verslo,o turtuolė lieka varganoj Rusijoj su jos vyru ir vaiku prasuka bizniuką ir "sesei" grįžus nebeatsikeičia,nes laukiasi ir jiems gerai
nemoku pasakoti,bet esmė tokia,patiko
Bet kad gerai aprašėt. Mačius aš ir jį-patiko
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 16:34)
Dar radau, pagal aprašymus turėtų būti nieko, siunčiuosi. Pakomentuokit jeigu esat mačiusios:
Sniežnyj angel mačius,man atrodo,bet pakomentuot tai negaliu-nelikę galvoj,Tik smegeninėj likęs vaizdelis kaip du įsimylėjėliai sugriuvę sniege tuos angelus daro. Nors dabar galvoju,ar aš nemaišau su Senais bambekliais