Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 01 22, 14:42)
Nu žinot,po Katovskio,o dar po visų pagyrų,susigundžiau ir aš tuo Čiapajum smile.gif

Gundykites, gundykites mirksiukas.gif Ciapajeve labai daug graziu vyru, yra kur akis paganyti(is Brat za Bratom-Dobermanas, pvz). Tas pats laikmetis, kaip ir Kotovkij, tik Kotovkij rodo miesto gyvenima, o Ciapajeve-kaimo, abu garsus karvedziai tapo veliau, tik vienas is nusikalstamo pasaulio, o kitas-is doro, dievobaimingo jaunuolio tapo.
Tik prakentekit antra ir trecia serija-ten kara rodo, ne visiems patinka. Nors man savotiskai ir karas patiko-ten vis anekdotiniu situaciju linksmu ipyne, pvz, kaip Capajevas su draugu ejo zuvu sprogdinti vokieciams prie pat nosies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 14:03)
Gundykites, gundykites mirksiukas.gif Ciapajeve labai daug graziu vyru, yra kur akis paganyti(is Brat za Bratom-Dobermanas, pvz). Tas pats laikmetis, kaip ir Kotovkij, tik Kotovkij rodo miesto gyvenima, o Ciapajeve-kaimo, abu garsus karvedziai tapo veliau, tik vienas is nusikalstamo pasaulio, o kitas-is doro, dievobaimingo jaunuolio tapo.
Tik prakentekit antra ir trecia serija-ten kara rodo, ne visiems patinka. Nors man savotiskai ir karas patiko-ten vis anekdotiniu situaciju linksmu ipyne, pvz, kaip Capajevas su draugu ejo zuvu sprogdinti vokieciams prie pat nosies biggrin.gif

Jau parsiunčiau,tik va mano diskas išsimagnetino,ar kas ten jam pasidarė.reik naujo,o pardėn eit šalta doh.gif Bet ryt turbūt ir pradėsiu žiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 22, 15:21)
Jau parsiunčiau,tik va mano diskas išsimagnetino,ar kas ten jam pasidarė.reik naujo,o pardėn eit šalta  doh.gif Bet ryt turbūt ir pradėsiu žiūrėt  ax.gif

O nemegstat ziureti online? As pasiziuriu pirmas serijas online, jei patinka-siunciuos, nepatinka, tai net kinozalo neapkraunu, trinti nebuna ka drinks_cheers.gif
http://serialu.net/strasti-po-chapaju/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 22 sausio 2013 - 14:32
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 14:31)
O nemegstat ziureti online? As pasiziuriu pirmas serijas online, jei patinka-siunciuos, nepatinka, tai net kinozalo neapkraunu, trinti nebuna ka drinks_cheers.gif
http://serialu.net/strasti-po-chapaju/

Ne,nelabai mėgstu,o ir prie kompo dažniausiai yra ir be manęs kam žiūrėt smile.gif Tai turiu flešiuką,kad žiūrėt per teliką svetainėj,bet man mėgstamiausia vieta šitam reikalui-virtuvė smile.gif Nieko-sulauksiu disko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 22, 14:42)
Nu žinot,po Katovskio,o dar po visų pagyrų,susigundžiau ir aš tuo Čiapajum smile.gif

Nu ir aš pažiūrėsiu, nors buvau perėjus į knygų skaitymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 22, 11:44)
Žmogus jau nuo supermamų slapstosi visaip maskuodamasis ir akių spalvą slėpdamas doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 22, 12:29)
** Jei nematet paziurekit ''Река - Море'' /2008/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=406847
user posted image
Ir meiles, ir humoro... yra ant denio ir aikstinga kapitono dukte, kuri vardan meiles ir persiaukles... ir t.t. ir pan. Jau kada ziurejau o iki dabar atsimenu su malonumu.
Filmo pradzioje- daina man patikusi

Net balsu nusijuokiau thumbup.gif Akurat, nori but nividimka, bet nelabai iseina, nes net as ji atpazinau lotuliukas.gif

1. Aga, reiks pažiūrėti 4u.gif
2. Čia foto iš Бумеранг из прошлого smile.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 12:32)
Man tas filmas labai patiko, kaip ir Kotovskis drinks_cheers.gif Tik Capajevas toks grazus diedas, palyginti su Kotovskiu, tokiam Capajevui ir as atsiduociau nedraugavus wub.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 22, 13:42)

Nu jau ir aš susigundžiau Čiapajevu drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 12:33)
Tik Capajevas toks grazus diedas, palyginti su Kotovskiu, tokiam Capajevui ir as atsiduociau nedraugavus wub.gif

o biggrin.gif intriga... reikia pasicekavinti lotuliukas.gif

uzmeciau aki..toks nieko biggrin.gif
bet ziureti tai...ne ne, man tokie caro-karo-maro nepatinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 22 sausio 2013 - 16:06
Pasicekavinau Kinozale dar su Pevcovu filmų, radau šitą
Родственный обмен?
user posted image

Ar kas nors matėt ?

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 22, 12:30)
Prisimenu kad kazkas kazkurioj temoj rase, kad tikrai ziuri si seriala... Tai cia jus? bigsmile.gif Vadinas neapsirikau idedama ji smile.gif

as pirma dali per TV ziurejau ir laukiau antros smile.gif
nesakykit man jus blush2.gif
aga,neapsirikot drinks_cheers.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 22, 16:08)
Pasicekavinau Kinozale dar su Pevcovu filmų, radau šitą
Родственный обмен?
user posted image

Ar kas nors matėt ?

mačiau
dvi sesės,pastoja nuo to pačio ir pagimdo abi mergaites kaip du vandens lašai.Seserys miršta,lieka jų dukros,viena turtinga užsienį,kita varganai gyvenanti Rusijoj.Turtingoji susiranda Rusijoj tą "sesę",o ta "sesė" gudruolė vietoj tos išskrenda į jos turtingą vietą - žlugdyti jos verslo,o turtuolė lieka varganoj Rusijoj su jos vyru ir vaiku bigsmile.gif prasuka bizniuką ir "sesei" grįžus nebeatsikeičia,nes laukiasi ir jiems gerai ax.gif
nemoku pasakoti,bet esmė tokia,patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Komilfo*: 22 sausio 2013 - 16:30
Dar radau, pagal aprašymus turėtų būti nieko, siunčiuosi. Pakomentuokit jeigu esat mačiusios:

Снежный ангел
user posted image

Лектор
user posted image

DAr ką radau bigsmile.gif
Сваты. Нам 5 лет!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 22 sausio 2013 - 16:37
QUOTE(Vilioja @ 2013 01 22, 12:45)
Oplačeno liubovju.

tokio nemacius dar ax.gif siunciuos i savo sandeliuka ax.gif