Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 21, 10:47)
Per susirinkima pagrasinau, kad jei rasiu bent viena serganti vaika, atejusi pasiimti savojo, tai skusiuos i Visuomenes sveikatos centra

apie toki neteko dar girdet blush2.gif ax.gif aciu uz info 4u.gif
tik zinai, kas labai skaudu, kad kai pakeli veja (as ir per susrinkima apie sergancius ir dirbancius tevelius sakiau ne karta), tai, kad paskui vaikas yra ignoruojamas-neva, tu cia keli veja ir pan. Nepatinka musu darzelis, pasirinkit kta ir pan. Va, tokios musu aukletojos blink.gif O karta, kai Matas vakare pasake, kad aukletoja atidare langa pries pietu miega (tada lauke -13 buvo) ir mano vaikui vakare karstis iki 39,8 uzkilo, tai kai nuejau ryto meta grupen ir pakeliau balsa, tai oi, kaip nepatiko...Ir dar kaip abi aukletojos su auklyte priesaky akis verte, neva mano vaikas meluoja, nedare jos jokio lango ir pan. Nu, vienu zodziu ten su jom blink.gif

QUOTE(ErikaN @ 2013 01 21, 10:51)
Oi, sveikit ir saugokitės  4u.gif Žodžiu visa puokštė ligų  doh.gif Saugokit savo mažiukus visos  4u.gif

4u.gif 4u.gif
oi, Dieve blink.gif paskaiciau, net nupurte ax.gif Stiprybes ir sveikatos 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 21, 10:54)
Aš tai nespėju  smile.gif 

as ir. nors as jau ir noro tokio, kaip ziuret nebeturiu.

QUOTE(sttropez @ 2013 01 21, 12:26)
vaje, sveikatytes vaikuciams  4u.gif
o koki siurpriza paruose vaikams? manosios irgi arteja trecias gimtadienis, sves darzelyje, taip idomu pasidare  blush2.gif

4u.gif 4u.gif
kadangi mano dukrele lanko darzeli tik nuo pernai rugsejo, o jos grupe (1,5 - 3 metu vaikai), tai mano Ugne ir dar 1 mergaite bus tik 3 metu, visi kt.iki 2,5 metu. Tai, kai uzklausiau aukletojos, kokios tradicijos del gimtadieniu, tai pasake drutai, jog dar nera svente:
pirma, yra dar per mazi;
antra, apie torto atnesima_neturet net minties, kad nesuviduriuotu kuris nors;
trecia, vaisiu ir sulciu_irgi nenest, nes ne visi gali valgyt bei gert;
tada, klausiu, o ka nors simboliskai galima, nes mergaite labai laukia savo gimtadienio ir kaip tik iskrenta, kad savaites darbo diena. Tada aukletoja pasikase galva ir sako_tuomet atneskit jos megstamu saldainiu, bet tik ne sokoladiniu!!! nes irgi vaikai per mazi, negalima sokolado!!!
o manoji labai triauskia ivairius karamelinius saldainius, tai ir sumasciau. Forume TM atradau, kad gamina saldainiu "medzius" ir, kad akcija po 20 lt, tai ir uzsakiau 2 tokius medzius (1 i darzeli, kita namie)_

user posted imageuser posted image
padare per 3 dienas. Grazu, o ir negenda.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 21, 15:24)
Dėkui už info.  4u.gif  Bet kad ir būtų tęsinys, turbūt nežiūrėčiau. Neįsivaizduoju, kad Katovskį galėtų vaidinti ne Galkinas.

O man Galkinas antipatiskas blush2.gif Ziurejau ir kenciau ji tik todel, kad filmo pastatymas puikus, o ir lengvas toks turinys, toks "Triju muskietininku" variantas biggrin.gif
Jei kurtu pratesima ir surastu panasu aktoriu, visai mielai ziureciau drinks_cheers.gif Nors gyvas Kotovskis buvo irgi negrazus, apvaliu veidu, plika galva, panasus i Chrusciova, nu net nepalyginsi su Ciapajevu, nesuprantu, ko tos bobos ji mylejo? mastau.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 21, 16:54)
padare per 3 dienas. Grazu, o ir negenda.

Labai grazus 4u.gif Net gaila bus i darzeli nesti, vaikai dar grozio neivertins, o neissinesios aukletojos? As vaiko gimtadieniui nesiau paprasto sakocio, pirkto parduotuvej, tad niekas jokiu pretenziju nereiske, ismeige keturias zvakutes i ji ir suvalge visi vaikai po gabaliuka su arbata. Pas mus tortu nesti irgi negalima, negalima sokoladiniai saldainiai del kitu vaiku alergijos, o stai sausainiu galima nesti kiek tik nori thumbup.gif
Atsakyti
kol vaikai pietu miegojo, paziurejau sita_Отель для Золушки (2012)
user posted image
toks lengvas, gal kiek istemptas blink.gif
Trumpai_biznierius isimyli tarnaite...Ta irgi ji...
daugiau cia_
http://kinobanda_net/film/18021/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 21 sausio 2013 - 18:37
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 21, 15:54)
Tada aukletoja pasikase galva ir sako_tuomet atneskit jos megstamu saldainiu, bet tik ne sokoladiniu!!! nes irgi vaikai per mazi, negalima sokolado!!!
o manoji labai triauskia ivairius karamelinius saldainius, tai ir sumasciau.

grazu ir ideja gera, patiks vaikams "nusiskinti" saldainiu bigsmile.gif toks vaizdas, kad jusu aukeltojos labai piktos...musu tai visai nieko, ir gimtadienius vaiku svencia linksmai, mazoji sake, kad ir tortu buvo, dar aiskinsiuosi del sito ax.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 21, 18:36)
kol vaikai pietu miegojo, paziurejau sita_Отель для Золушки (2012)

maciau sita.... vienas is tokiu filmu, kuriuos as vadinu APIE NIEKA blush2.gif jkios minties, intrigos, zodziu, jokios "razinkos" biggrin.gif priskirciau SUPER-EXTRA-ULTRA lengvu filmu kategorijai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 21 sausio 2013 - 18:54
QUOTE(sttropez @ 2013 01 21, 19:54)
vienas is tokiu filmu, kuriuos as vadinu APIE NIEKA  blush2.gif jkios minties, intrigos, zodziu, jokios "razinkos"  biggrin.gif priskirciau SUPER-EXTRA-ULTRA lengvu filmu kategorijai  ax.gif

geras apibudinimas thumbup.gif thumbup.gif

dar probegom "paziurejau"_Просто Джексон (2012)_detektyvas, bet toks banalus blink.gif
user posted image
saudo, gaudo ir apie nieka 4u.gif Vienu zodziu, nepatiko.

kaip ir sitas_Тайна для двоих (2011)
user posted image
ziurejau, prasukdama blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 21 sausio 2013 - 19:07
Sveikos,
Vakar iki 3,30 blink.gif nakties žiūrėjau Moi kapitan tongue.gif Labai patiko thumbup.gif Tas Pevcovas beje irgi žaliom ir labai liūdnom akim tongue.gif

Dar vis pagalvoju, kad neverta skaityti filmų aprašymų. Kartais jie visai neatitinka to ką rodo ir gali tiesiog atbaidyti.
Šiandien žiūrėsiu Angel v serdce.
Kas jau žiūrėjot Graždanka načalnica tęsinį? Ar verta?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 21, 17:19)
o stai sausainiu galima nesti kiek tik nori thumbup.gif

QUOTE(sttropez @ 2013 01 21, 19:54)
ir gimtadienius vaiku svencia linksmai, mazoji sake, kad ir tortu buvo, dar aiskinsiuosi del sito  ax.gif

aciu uz pasidalinta info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 21, 19:27)
Sveikos,
1. Vakar iki 3,30  blink.gif  nakties žiūrėjau Moi kapitan tongue.gif Labai patiko thumbup.gif Tas Pevcovas beje irgi žaliom ir labai liūdnom akim tongue.gif

2. Šiandien žiūrėsiu Angel v serdce.

1. o as paziurejau puse serijos ir neuzkabino, gal bandyti testi? g.gif

2. laukia geras vakaras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 21, 16:19)
nesuprantu, ko tos bobos ji mylejo? mastau.gif 

thumbup.gif lotuliukas.gif Oi čia geras-net suprunkščiau lotuliukas.gif
O man Galkinas nemoku pasakyt,kaip patinka.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 21, 16:19)
nesuprantu, ko tos bobos ji mylejo? mastau.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tokių dalykų matyt niekada neįmanoma paaiškinti ir suprasti tongue.gif

QUOTE(sttropez @ 2013 01 21, 20:09)
1. o as paziurejau puse serijos ir neuzkabino, gal bandyti testi?  g.gif

2. laukia geras vakaras  mirksiukas.gif

Iš pusės serijos dar sunku spręsti, man irgi ko tai iš pradžių nelabai, o paskui thumbup.gif

O va Angel kolkas kenčiu, dar neužkabino, baigiasi pirma serija.....
Atsakyti
Labas vakaras
Vakar velai vakare baigiau ziureti sita.
''Снайперы. Любовь под прицелом'' /2012/
  Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1040333

Man patiko. Puikus filmas. Vertas demesio. Arntgols kaip visada- gelezine ir nepalenkiama biggrin.gif

Sim@, apmaudu kai serga vaikai, stiprybes ir laikykis. Saldainiu medis- liux! Puiki mintis.

Мой капитан man irgi patiko. Pasikartosiu, visad primena man si klipa
Дмитрий Певцов и КарTуш - Над рекой

''Всё просто'' /2012/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1051319
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 21 sausio 2013 - 21:11
Gal kas situos ziuri, nauji sezonai:
''Метод Лавровой 2'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1051207

''Восьмидесятые'' 2 сезон /2013/