QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 21, 10:47)
Per susirinkima pagrasinau, kad jei rasiu bent viena serganti vaika, atejusi pasiimti savojo, tai skusiuos i Visuomenes sveikatos centra
apie toki neteko dar girdet aciu uz info
tik zinai, kas labai skaudu, kad kai pakeli veja (as ir per susrinkima apie sergancius ir dirbancius tevelius sakiau ne karta), tai, kad paskui vaikas yra ignoruojamas-neva, tu cia keli veja ir pan. Nepatinka musu darzelis, pasirinkit kta ir pan. Va, tokios musu aukletojos O karta, kai Matas vakare pasake, kad aukletoja atidare langa pries pietu miega (tada lauke -13 buvo) ir mano vaikui vakare karstis iki 39,8 uzkilo, tai kai nuejau ryto meta grupen ir pakeliau balsa, tai oi, kaip nepatiko...Ir dar kaip abi aukletojos su auklyte priesaky akis verte, neva mano vaikas meluoja, nedare jos jokio lango ir pan. Nu, vienu zodziu ten su jom
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 21, 10:51)
Oi, sveikit ir saugokitės Žodžiu visa puokštė ligų Saugokit savo mažiukus visos
oi, Dieve paskaiciau, net nupurte Stiprybes ir sveikatos
QUOTE(Julsita @ 2013 01 21, 10:54)
Aš tai nespėju
as ir. nors as jau ir noro tokio, kaip ziuret nebeturiu.
QUOTE(sttropez @ 2013 01 21, 12:26)
vaje, sveikatytes vaikuciams
o koki siurpriza paruose vaikams? manosios irgi arteja trecias gimtadienis, sves darzelyje, taip idomu pasidare
o koki siurpriza paruose vaikams? manosios irgi arteja trecias gimtadienis, sves darzelyje, taip idomu pasidare
kadangi mano dukrele lanko darzeli tik nuo pernai rugsejo, o jos grupe (1,5 - 3 metu vaikai), tai mano Ugne ir dar 1 mergaite bus tik 3 metu, visi kt.iki 2,5 metu. Tai, kai uzklausiau aukletojos, kokios tradicijos del gimtadieniu, tai pasake drutai, jog dar nera svente:
pirma, yra dar per mazi;
antra, apie torto atnesima_neturet net minties, kad nesuviduriuotu kuris nors;
trecia, vaisiu ir sulciu_irgi nenest, nes ne visi gali valgyt bei gert;
tada, klausiu, o ka nors simboliskai galima, nes mergaite labai laukia savo gimtadienio ir kaip tik iskrenta, kad savaites darbo diena. Tada aukletoja pasikase galva ir sako_tuomet atneskit jos megstamu saldainiu, bet tik ne sokoladiniu!!! nes irgi vaikai per mazi, negalima sokolado!!!
o manoji labai triauskia ivairius karamelinius saldainius, tai ir sumasciau. Forume TM atradau, kad gamina saldainiu "medzius" ir, kad akcija po 20 lt, tai ir uzsakiau 2 tokius medzius (1 i darzeli, kita namie)_
padare per 3 dienas. Grazu, o ir negenda.