Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 21, 10:05)
vaikai darzelin neisejo, nes abu apsirgo. mazoji vemia, ausyte skauda ir 38,8 karscio. berniukui irgi 38.8, tik sis kosti.
nieko idomaus, o tiek prisiplanavus buvau. dar si ketvirtadieni mano dukreles 3-as gimtadienis,,,ji taip jo laukia..grupes vaikams siurpriza paruosus yra...na, gal dar pasveiksim ax.gif

Sveikatos vaikams 4u.gif Tik nesugalvokit eiti i darzeli ketvirtadieni, kas kad temperatura bus kritusi, bet virusas taip lengvai nepasitraukia schmoll.gif Apkresit kitus vaikus. Ar noresit, kad kiti teveliai keiktu jusu vaika uz toki siurpriza-liga? Manau, kad ne. Gimtadieni atsvesit ir kita pirmadieni 4u.gif Mums daktarai aiskino, kad po temperaturos nukritimo turi praeiti dar 5 dienos, kad vaikas nebutu viruso nesiotojas ir platintojas.
Atsakyti
Sveikite greiciau,dovanoju jums sveikatos dovana 000552.gif 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 21, 10:11)
Sveikatos vaikams 4u.gif Tik nesugalvokit eiti i darzeli ketvirtadieni, kas kad temperatura bus kritusi, bet virusas taip lengvai nepasitraukia schmoll.gif

4u.gif 4u.gif
neisim niekur. mazajai taip greit nepraeina karstis, ji lepesne. Berniukui, tai kazkaip 1 - 2 dienas karstis ir paskui vel sveikas. Skambnau gyd., tai sake, kad gripas siauteja!!!

QUOTE(Jigsaw @ 2013 01 21, 10:14)
Sveikite greiciau,dovanoju jums sveikatos dovana 000552.gif  000552.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 21, 10:11)
Ar noresit, kad kiti teveliai keiktu jusu vaika uz toki siurpriza-liga?

o, kad tu zinotum, kiek yra TOKIU "GERU" teveliu, kurie atveda darzelin snargliuotus vaikus ir jiems giliai DZIN!!!kad ju vaiko deka, apsikres dar desimtys smile.gif jie matot, dirbantys ponai, jie negali imti biuleteniu, nes darbdaviai ismes is darbo!
kad tu zinotum, kaip mane "tokie gerieciai" nervina, ir kad jau antri metai as bandau "issikovoti" teisybe, jei visiems vienoda tvarka, tai kuo yra kitokie dirbantys tevai? kuriems deja, ne sergantis vaikas rupi, o tai, kad darbdavys neismestu is darbo...
nors as per 2 metus, kiek eina darzelin mano Matas, nesu vedus, sergancio...KO nepasakysi apie kt.tevus...
ir nors as ir bedarbe, bet man nesuprantama, kodel dirbantys tevai taip "myli" savo vaikus, kad sergancius veda darzelin...persas tik 1 nuomone_darbdaviui meile ir atsidavimas didesnis nei savam vaikui...

todel neterskime temos, nes ji skirta rusu filmams ir serialams 4u.gif paziurejau ir rekomenduoju_toks nuotaikingas_"Сильная" (2011)
user posted image
nuoroda_
http://my-hit.ru/film/16536
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 21, 10:40)
o, kad tu zinotum, kiek yra TOKIU "GERU" teveliu, kurie atveda darzelin snargliuotus vaikus ir jiems giliai DZIN!!!kad ju vaiko deka, apsikres dar desimtys smile.gif jie matot, dirbantys ponai, jie negali imti biuleteniu, nes darbdaviai ismes is darbo!
kad tu zinotum, kaip mane "tokie gerieciai" nervina, ir kad jau antri metai as bandau "issikovoti" teisybe, jei visiems vienoda tvarka, tai kuo yra kitokie dirbantys tevai? kuriems deja, ne sergantis vaikas rupi, o tai, kad darbdavys neismestu is darbo...
nors as per 2 metus, kiek eina darzelin mano Matas, nesu vedus, sergancio...KO nepasakysi apie kt.tevus...
ir nors as ir bedarbe, bet man nesuprantama, kodel dirbantys tevai taip "myli" savo vaikus, kad sergancius veda darzelin...persas tik 1 nuomone_darbdaviui meile ir atsidavimas didesnis nei savam vaikui...

As del to irgi kovoju drinks_cheers.gif Man nesuprantama, kaip tevai negaili savu vaiku ir juos sergancius veda i darzeli doh.gif Per susirinkima pagrasinau, kad jei rasiu bent viena serganti vaika, atejusi pasiimti savojo, tai skusiuos i Visuomenes sveikatos centra, lai baudzia aukletojas, kad sios nesusitvarko su tokiais tevais cool.gif Tevai eme purkstauti, o kur mes juos desim, juk niekas biuleteniu duoti nenooooori. Sakau, priduokit i vaiku namus, ten kaip tik vieta tokiu tevu vaikams cool.gif Kodel as galiu susirasti moterele, kuri pabuna su ligos metu su vaiku, o kitos poniutes, net nedirbandzios, veda sergancius vaikus, idant jos namuose pailsetu unsure.gif

P.S. kaip jus spejat visus filmus isziureti unsure.gif As dar tik Kotovskio 7 serija ziuresiu, o cia va kiek naujienu...
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 21, 10:22)
4u.gif  4u.gif
neisim niekur. mazajai taip greit nepraeina karstis, ji lepesne. Berniukui, tai kazkaip 1 - 2 dienas karstis ir paskui vel sveikas. Skambnau gyd., tai sake, kad gripas siauteja!!!
4u.gif  4u.gif

Oi, sveikit ir saugokitės 4u.gif Mūsų krikšto dukra (2.5 metų) su sese (7 mėn) niekaip neišsikapsto. Prasidėjo nuo ausies skausmo, kosulio, tada pasirodo pasigavo virusinį plaučių uždegimą, paguldė į ligoninę, o ten dar ir vėmimas su viduriavimu ir aukšta temperatūra. Žodžiu visa puokštė ligų doh.gif Saugokit savo mažiukus visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 21, 09:47)

P.S. kaip jus spejat visus filmus isziureti unsure.gif As dar tik Kotovskio 7 serija ziuresiu, o cia va kiek naujienu...

Aš tai nespėju smile.gif jau ir nesistengiu..Dabar parsisunčiu jau tik kokį labai suintrigavusį,o šiaip kol kas neblogai sekasi "naikint" savo sandėliuką smile.gif Ir šiandien gal jau pagaliau pabaigsiu 63 serijų Mužčina vo mnie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 21, 09:05)
aciuuu 4u.gif
isidejau i savo filmu sandeliuka ax.gif aciu 4u.gif
idomu, paziuresiu butinai 4u.gif
ir uz sita aciu 4u.gif
turbut nieko ner skaudziau, kai tevai savo vaikus laidoja verysad.gif  verysad.gif
labas rytas 4u.gif Si ryta, 07.00 val. mano lauko termometras rode -19 unsure.gif
vaikai darzelin neisejo, nes abu apsirgo. mazoji vemia, ausyte skauda ir 38,8 karscio. berniukui irgi 38.8, tik sis kosti.
nieko idomaus, o tiek prisiplanavus buvau. dar si ketvirtadieni mano dukreles 3-as gimtadienis,,,ji taip jo laukia..grupes vaikams siurpriza paruosus yra...na, gal dar pasveiksim ax.gif

vaje, sveikatytes vaikuciams 4u.gif
o koki siurpriza paruose vaikams? manosios irgi arteja trecias gimtadienis, sves darzelyje, taip idomu pasidare blush2.gif

o visu filmu suziureti neimanoma, uztai as serialu net nesiimu biggrin.gif
Atsakyti
Perziurejau "Kotovskyj". Patiko. Prasigooglinau, pasirodo, tai tikra istorine asmenybe su nusikalstama praeitimi. Gaila, kad mire pagrindinis aktorius, turejo buti tesinys, o gal kuriamas? Mat baigem ziureti, kai buvo 1917, o pagal istorija-jis nuo 1917 turejo buti siunciamas i kara ir ten pasizymeti, tapti garsiu karvedziu, panasiai, kaip Ciapajevas. Beje, pagal istorija tai ji 1925 metais nusaus jo draugas Zejermanas.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 21, 12:22)
Perziurejau "Kotovskyj". Patiko. Prasigooglinau, pasirodo, tai tikra istorine asmenybe su nusikalstama praeitimi. Gaila, kad mire pagrindinis aktorius, turejo buti tesinys, o gal kuriamas? Mat baigem ziureti, kai buvo 1917, o pagal istorija-jis nuo 1917 turejo buti siunciamas i kara ir ten pasizymeti, tapti garsiu karvedziu, panasiai, kaip Ciapajevas. Beje, pagal istorija tai ji 1925 metais nusaus jo draugas Zejermanas.

Va kaip... Sakau,kad čia ta tokia pabaiga,kaip ne pabaiga ...
O man sekasi ant filmų su neaiškia pabaiga doh.gif Vakar Sudmedekspertiza pasibaigė ir durniau,nei durnai.Galvojau gal kitas sezonas yra,gal aš ne visas serijas parsiiuntus buvau.Pradėjau kinozale ieškot,išvis tokios razdačios neranda,googlinau-ir nieko.Ir blem ištryniau ir diske ir kompe-tikslaus pavadinimo neatsimenu -gale ekspertai,ar ekspertiza..Nu žodžiu ir taip ,ir taip -niekaip neradau net tų savo peržiūrėtų 8 serijų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 21, 13:22)

Dėkui už info. 4u.gif Bet kad ir būtų tęsinys, turbūt nežiūrėčiau. Neįsivaizduoju, kad Katovskį galėtų vaidinti ne Galkinas.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 21, 14:24)
Dėkui už info.  4u.gif  Bet kad ir būtų tęsinys, turbūt nežiūrėčiau. Neįsivaizduoju, kad Katovskį galėtų vaidinti ne Galkinas.

drinks_cheers.gif Aš,pamačius,kad Dalneboiščikų 3-ia dalis atsirado,net išsigandau,bet ten pradžioj parodė,kad acieit jis jaunas mirė ir vaidino jau visai kitas personažas
Atsakyti