Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 01 20, 21:10)

Nu koks simpatiškas wub.gif
Atsakyti
Jie abu vaidino įsimylėjėlius peterburgo bandituose, advokato daly
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 01 20, 21:39)
Jie abu vaidino įsimylėjėlius peterburgo bandituose, advokato daly

Nu še tau doh.gif O aš galvoju, nu mačiau aš jį kažkur, ir visai nieko toks pasirodė man tada. Ot atmintis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Padariau pirmos serijos apzvalga ir susidomejau ''Остановка по требованию'' /2000-2001/
1-2 сезоны
user posted image
На остановке по требованию (то есть там, где автобус останавливается только если очень попросить), на окраине обычного российского города, стоит под дождиком смирный человек по фамилии Смирнов. К маме решил поехать после лёгкой ссоры с женой Наташей. А мимо едет на красивой машине красивая женщина из красивой жизни по имени Ирина. Деловая, свободная, самостоятельная. И, проехав колесами по луже, окатывает бедного Смирнова с ног до головы...
Abu vaidina pagrindiniam vaidmeny.
Atsakyti
Jis ten toks visad santurus, ramus (matyt natura tokia zmogaus), o ji man truputi vulgaroka pasirode. Bet gal tik pasirode...
Большая Семья. Дмитрий Певцов и Ольга Дроздова

tikrai, tokia moteriske is kuklumo nenumirtu thumbup.gif matyt, jie vienas kita seimoje papildo...
Atsakyti
Suintrigavot su tuo Angel.....Siunčiuosi tongue.gif
Atsakyti
Po sio filmo net pasiziurejau laida apie ju seima (tiksliau- domino ji, kokia ji ne kaip personazas). Tai ten ji normali, 'neplaukiojanti' biggrin.gif Simpatiska seima. Jis ten toks visad santurus, ramus (matyt natura tokia zmogaus), o ji man truputi vulgaroka pasirode. Bet gal tik pasirode...
Большая Семья. Дмитрий Певцов и Ольга Дроздова

Tik va vyriausias jo sunus 2012 m. mire sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 20 sausio 2013 - 23:08
QUOTE(amirrr @ 2013 01 20, 22:57)
Tik va vyriausias jo sunus siemet mire sad.gif (jei gerai pamenu)

Tikrai taip.
Tik pati filma beziurint, kartais persmelkia liudnumas, mat sis jaunas aktorius (to vyresnio aktoriaus sunus) 2012 rugsejo men zuvo, iskrito netycia per balkona bevakarojant klasioku susitikime....
Tevams turetu buti itin sunku ziureti si filma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 20, 23:02)
Tikrai taip.

aga, neuzmaciau info sitos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,pasigirsiu ir as ...visgi sugebejau vyrui padovanoti sunu per jo gimtadieni smile.gif
o i tema tai siulau

Костер на снегу-gyvenimiskas 8/10
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2013 01 21, 08:37)
Labas rytas,pasigirsiu ir as ...visgi sugebejau vyrui padovanoti sunu per jo gimtadieni smile.gif
o i tema tai siulau

Костер на снегу-gyvenimiskas 8/10

Kaip šaunu..Didžiausi mėlyniausi sveikinimai 4u.gif ir į temą:gero filmų žiūrėjimo.Man,maitinant,tai daryt labai gerai sekėsi..net per naktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 01 20, 18:42)
Sim@, su gimimoooo dienaaaa  wub.gif  wub.gif

aciuuu 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 20, 21:20)
''Всё началось в Харбине'' /2013/
''Искусство полета'' /2013/

isidejau i savo filmu sandeliuka ax.gif aciu 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 20, 22:10)

idomu, paziuresiu butinai 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 20, 22:57)
''Остановка по требованию'' /2000-2001/

ir uz sita aciu 4u.gif

QUOTE(amirrr @ 2013 01 20, 23:57)
Tik va vyriausias jo sunus 2012 m. mire sad.gif

turbut nieko ner skaudziau, kai tevai savo vaikus laidoja verysad.gif verysad.gif

labas rytas 4u.gif Si ryta, 07.00 val. mano lauko termometras rode -19 unsure.gif
vaikai darzelin neisejo, nes abu apsirgo. mazoji vemia, ausyte skauda ir 38,8 karscio. berniukui irgi 38.8, tik sis kosti.
nieko idomaus, o tiek prisiplanavus buvau. dar si ketvirtadieni mano dukreles 3-as gimtadienis,,,ji taip jo laukia..grupes vaikams siurpriza paruosus yra...na, gal dar pasveiksim ax.gif
Atsakyti