Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

Laba smile.gif
Ziema ziema, snaiges veida buciuoja....nai nai nai...
Jei rimtai, tai jau truputi nervina tas snygis. Tuoj visai uzsnigs cool.gif

''Гражданка начальница. Продолжение'' /2013/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1050783
user posted image

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 20, 04:28)
trumpai_buves zymus ir geras futbolistas, baiges savo karjera, pradeda gert..prageria viska...tampa valkata. Bet kai

Pagal atpasakojima, suintrigavo.

QUOTE(Julsita @ 2013 01 20, 10:32)
Beje, jo žmona
user posted image

Simpatiska.
Atsakyti
Laba,
Sim@ su torto diena happybday.gif

Perziurejau "Ангел в сердце "....idomus filmas, bet man vistiek kazko truko.Vis laukiau, kad kaip buna daznai filmuose,kol ta Ksenija pasakys Piotrui,kad Rita jo dukte,o cia....pasirodo ne biggrin.gif kazkaip man keistai tas ten trikampis ziurejosi motina, dukte ir buves motinos mylimasis g.gif ,kuris patapo dabr jau dukters mylimuoju unsure.gif ir D.Pevcovui kazkaip netinka tokie romantiski vaidmenys (mano nuomone).Velkasi paskui ji tas kriminaliniu filmu aktoriaus sleifas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 20, 13:17)
Laba smile.gif
Ziema ziema, snaiges veida buciuoja....nai nai nai...
Jei rimtai, tai jau truputi nervina tas snygis. Tuoj visai uzsnigs cool.gif

O man visai nieko-per langą gražu,o šiemet dar turiu galimybę rinktis-eit laukan,ar ne,važiuot,ar ne ax.gif
Mane sudomino šitas filmas..Siunčiuosi ir pirmą dalį,ir tęsinį g.gif
Tiesa,tas filmas "ne į temą" tikrai fainas .Ačiū už rekomendaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 20 sausio 2013 - 16:03
Sveikutes,
paziurejau ,,Angel v serdce", nu man tokia siuzeto linija idomi g.gif
as galvojau, kad Piotras su Ksenija susimes
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 20, 14:17)

dekui uz naujiena 4u.gif tik va, nepamenu, ar macius pirma filma? blush2.gif

QUOTE(svelni @ 2013 01 20, 16:14)
Sim@ su torto diena happybday.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 23:12)
Pas mus irgi yra tokių fintų...Gegužės 23 mano sesers gimtadienis, 24 mb, 26 mano mažėlio tongue.gif sakau palaukė sąžiningai vaikis porą dienų (tiksliau 1,5 dienos), davė tėvui po gimtadienio prasiblaivyti kad galėtų gimdyti... lotuliukas.gif
...

mano 25 gegužės biggrin.gif

Sim@, su gimimoooo dienaaaa wub.gif wub.gif
user posted image
o tiksliai palatoj šiandien viskas skanu essen.gif essen.gif
Papildyta:
QUOTE(egesichora @ 2013 01 20, 11:23)
Sveikos. Ateinu aš vėl su dokumentiniu smile.gif http://kinozad.ucoz....013-01-17-11568

super, dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 20 sausio 2013 - 17:43
QUOTE(Julsita @ 2013 01 20, 13:54)
Patiko?
Aš dabar kinozale vis peržvelgiu,bet kažko tokio ,kaip Laimingi žmonės neužtinku,bet apie kai kuriuos aktorius parsisiuntus jau kelis filmus,tik dar nežiūrėjus smile.gif
O aš va eisiu žiūrėt tą "ne į temą"-vakar neišėjo niekaip smile.gif

Nebūtų patikę, nebūčiau pasidalinusi. Keliskart žiūrėjau. Šeip, nemažai jau žinomos info, bet filmas tikrai nenuobodus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar žiūrėjau šitą Московский жиголо
user posted image

Man labai patiko 4u.gif Trumpai: kariškis meta armiją Sibire, nes negali išlaikyti šeimos, be to žmoną aptinka su kitu. Išvažiuouja Maskvon ieškoti darbo ir taip susiklosto kad tampa striptizo šokėju o taip pat ir berniuku pagal iškvietimus. Jis to labai nenori, bet turi didelę skolą kurią reikia gražinti. Na, ir įsimyli, abipusiia. Ji su labai nelaiminga praeitimi.
Pagrindinis aktorius toks, kad negali pasakyti jog gražus, be to man visiškai ne prie širdies blondinai schmoll.gif, bet kažkas tokio jame yra kad wub.gif Ir А. Соколов 'o tokia keista rolė, nei teigiamas, nei neigiamas, besiblaškantis toks...
Tik jau ne "ant nakties" tokį filmą žiūrėti, ką as sėkmingai padariau doh.gif paskui naktį sapnavau bent 3 skirtingus sapnus ta pačia tema doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vienu žodžiu tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 20 sausio 2013 - 20:01
Labas vakaras
Kai ko ieskojau ir atsitiktinai aptikau ''Всё началось в Харбине'' /2013/
Трейлер/Премьера
user posted image
Kaip supratau- istorine drama, serialas. Kazi kada pas mus prades rodyti, nes ryt kaip suprantu Ukrainoje iseina i eteri. Gal ir pas mus netruks atkeliauti g.gif

O jau cia koooks grozis ziemos-sniegynu
''Искусство полета'' /2013/
Трейлер
user posted image

Ziuriu savo Snaiperi. Na vietom neina ramiai net ziureti. Tokia intriga, nezinomybe, kad net nezinau ko ir tiketis.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 01 20, 15:14)
D.Pevcovui kazkaip netinka tokie romantiski vaidmenys (mano nuomone).Velkasi paskui ji tas kriminaliniu filmu aktoriaus sleifas  biggrin.gif

o as kai su juo nemacius jokio filmo, tai "etiketes" jam jokios nesu uzklijavusi, todel sita role, mano nuomone, jam labai tiko, o man, be abejo, patiko biggrin.gif

QUOTE(sapniukass @ 2013 01 20, 16:22)
Sveikutes,
as galvojau, kad Piotras su Ksenija susimes

as ir sakau, kad NORISI tesinio mirksiukas.gif nors man ta senoji ksenija tokia nesimpatiska, kaip kokia alkoholike amzinai susivelusi ir "plaukiojanti" doh.gif

apskritai, po sito filmo labai sunku issirinkti, ka toliau ziureti, nes norisi kazko panasaus, o kur gauti neturiu supratimo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 20 sausio 2013 - 20:25
labas 4u.gif baigiau šiandien belaja gvardija. patiko. 8/10, labai garso takelis patiko, dainos, muzika thumbup.gif
dabar reiktų ką lengvesnio pažiūrėt, pusiausvyrai palaikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 01 20, 15:14)
Perziurejau "Ангел в сердце "....
D.Pevcovui kazkaip netinka tokie romantiski vaidmenys (mano nuomone).Velkasi paskui ji tas kriminaliniu filmu aktoriaus sleifas

As nemaciusi su juo nei vieno kriminalinio g.gif Net neiseina isivaizduot, kad jis butu i toki panasus.

QUOTE(sapniukass @ 2013 01 20, 16:22)

Man taip pat neiprasta.

QUOTE(sttropez @ 2013 01 20, 20:23)
man ta senoji ksenija tokia nesimpatiska, kaip kokia alkoholike amzinai susivelusi ir "plaukiojanti"

Pataiket i desimtuka, nes man lygiai taip pat paliko toki ispudi (nors suprantu, kad tai tik personazas)..

Po sio filmo net pasiziurejau laida apie ju seima (tiksliau- domino ji, kokia ji ne kaip personazas). Tai ten ji normali, 'neplaukiojanti' biggrin.gif Simpatiska seima. Jis ten toks visad santurus, ramus (matyt natura tokia zmogaus), o ji man truputi vulgaroka pasirode. Bet gal tik pasirode...
Большая Семья. Дмитрий Певцов и Ольга Дроздова
Atsakyti