Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(sttropez @ 2013 01 19, 21:32)
intriga  biggrin.gif labai noreciau ivertinti jo grozi  bigsmile.gif
sitas? Алексей Горбунов  mirksiukas.gif
user posted image
man biskiuciuka per senas, kad butu labai grazus  biggrin.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 19, 21:43)
Pas mane šeimynoj dar fainiau:visa vyriškoji dalis liepinukai.Liepos 1 Juliukas,23d. vyrelis,24d. Tadas. O Tadas dar gimė tik 6,5val pavėlavęs tėvelio 30-mečiui  tongue.gif
Įtariu,kad šitas
Алексей Горбунов .Nu man tai daug gražesnių yra,bent jau pagal šitą nuotrauką sprendžiu.Filmo nemačiau,maž ten kitoks  smile.gif
user posted image

Nu va, Julsita, ir pas tave panašu tongue.gif
Nu nieko tas Gorbunovas. Normalus toks. tongue.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 22:21)
**Ziuretam filme, kai jis busimas uosvis isprievartauja savo busima marcia, nuo tada man nekelia simpatiju schmoll.gif

blink.gif Nu jo. Tada tikrai nekelia simpatijų. kaip man tas Juškevič po Priisko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 19, 22:32)
sitas? Алексей Горбунов  mirksiukas.gif

aha, sitas 4u.gif man jis kaip Drozdas_ thumbup.gif Atsiduociau nedraugavus cool.gif aciu uz paeiska 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 19, 22:43)
Įtariu,kad šitas Алексей Горбунов .

drinks_cheers.gif taip, sitas cool.gif aciu uz paieska 4u.gif

QUOTE(iowa @ 2013 01 19, 23:24)
Ar matet kas sita ??
MB sako lenvai ziuris  g.gif  Jo skoniu pasitikiu ,kacelinu.. 
Повезет в любви

dar nemaciau, bet tavo deka jau jis mano kompe wub.gif aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 01 19, 22:43)
Beje,Sim@,su gimtadieniu tave  4u.gif

dekui 4u.gif

QUOTE(sttropez @ 2013 01 20, 00:11)
aha  biggrin.gif reikia juk del kolegiu stengtis  nail.gif

aciu tau labai wub.gif 4u.gif

labas rytas 4u.gif nesimiega, tai einu damust Chempiony iz Podvorotny cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 23:21)
As nesu maciusi. Bet busiu dekinga atsiliepimui smile.gif

trumpai_buves zymus ir geras futbolistas, baiges savo karjera, pradeda gert..prageria viska...tampa valkata. Bet kai dukra (dainininke, sokeja naktiniam klube) susizavi gaujos vadeiva, gyvenimas tampa vel grazus wub.gif Gryzta i sporto pasauli..vardan gaujos draugu..vardan savo vieninteles dukros...
filmas geras. ziureti verta. Yra jaudinanciu scenu (tevo ir dukters susitikimai, prisiminimai), yra ir ziauroku scenu, bet retkarciais filma uzgozia jaudinantys isgyvenimai gaujos vadeivos del nelaimingos meiles...
gaujos vada vaidina_irgi grazuoliukas_Dmitrij Pevcov_
user posted image
o vadeivos konkurentas ir isimylejes sportininko dukra_ir gerulis_Aleksandr Kobzar_
user posted image
gero ziurejimo 4u.gif ir visa tai buvo apie 4 seriju filma_Chempiony iz Podvarotny 4u.gif bet graziausias ir fainiausias siame filme yra sis_
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 20 sausio 2013 - 04:32
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 20, 00:12)
Kaip mūsų palatoj šiandien viskas skanu  essen.gif

Pas mus irgi yra tokių fintų...Gegužės 23 mano sesers gimtadienis, 24 mb, 26 mano mažėlio tongue.gif sakau palaukė sąžiningai vaikis porą dienų (tiksliau 1,5 dienos), davė tėvui po gimtadienio prasiblaivyti kad galėtų gimdyti... lotuliukas.gif
Dėl VK, tai dar nelabai žinau visas galimybes. Kolkas man užtenka tiek kiek žinau. (aš ir FB nelabai... tongue.gif )

Pas mane dar linksmiau: vienas sunus per Naujus metus, kitas per mano pacios gimtadieni, trecias po poros dienu nuo mano gimtadienio biggrin.gif

Sim@, paveluotai su gimtadieniu 4u.gif

Pradejau ziureti "Kotovskyj". Kaip ir patinka, nervina, kad senis vaidina jaunuoli biggrin.gif Jis senesnis net uz ta aktoriu, kuris vadelioja arklius ir su barzda. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 20, 08:48)
Sim@, paveluotai su gimtadieniu 4u.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 20, 07:48)
Pas mane dar linksmiau: vienas sunus per Naujus metus, kitas per mano pacios gimtadieni, trecias po poros dienu nuo mano gimtadienio biggrin.gif

Pradejau ziureti "Kotovskyj". Kaip ir patinka, nervina, kad senis vaidina jaunuoli biggrin.gif Jis senesnis net uz ta aktoriu, kuris vadelioja arklius ir su barzda. lotuliukas.gif

O,tai jūs ir daugiavaikė mama thumbup.gif Ir tikrai fainiai susirikiavę gimtadieniai thumbup.gif
O kuris nervina,kad per senas jaunuoliui? Galkinas? O tas barzdotasis tai man Soldatuose labai patiko Zubovo vaidmenyj ,bet man atrodo,kad ir jis ne jaunas.Einu net kinozale pažiūrėsiu,kaip ten jis su amžium smile.gif
O jis 1966 gimimo,o Galkinas 1971. Bet gal jūs kitą turit galvoj g.gif
O Katovskyj,pasirodo,ir Simos gražuolis Gorbunovas vaidina smile.gif O man dar kažkaip sunkiai buvo adaptuotis po Dykyj su šituo aktorium user posted image . Dykyj jis tokį blogietį vaidino.Po Svetoforo man net iš pradžių netiko jam tuo mafijozu būt.Paskui pripratau ir jau nekęst pradėjau,o čia iškarto Katovskis ir vėl jis jau gerietis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 20 sausio 2013 - 09:48
QUOTE(Julsita @ 2013 01 20, 10:39)
Simos gražuolis Gorbunovas vaidina  smile.gif 

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 20, 10:39)
O,tai jūs ir daugiavaikė mama  thumbup.gif  Ir tikrai fainiai susirikiavę gimtadieniai  thumbup.gif
O kuris nervina,kad per senas jaunuoliui? Galkinas? O tas barzdotasis tai man Soldatuose labai patiko Zubovo vaidmenyj ,bet man atrodo,kad ir jis ne jaunas.Einu net kinozale pažiūrėsiu,kaip ten jis su amžium  smile.gif
O jis 1966 gimimo,o Galkinas 1971. Bet gal jūs kitą turit galvoj  g.gif

Sita sita, is Soldatu drinks_cheers.gif Tai gal Galkinas jau sirgo, kad net vyresnis uz ta Zubova atrode? g.gif Veidas toks rauksletas, o to Zubovo(zinau, kad ne ta pavarde, is Soldatu lengviau ji atsirinkti) veidas skaistus, be rauksleliu, tik kad perukas ir barzda tokie nutriuse uzdeti. Nors skirtumas tarp ju-tik 5 metai.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 20, 10:18)
Sita sita, is Soldatu drinks_cheers.gif Tai gal Galkinas jau sirgo, kad net vyresnis uz ta Zubova atrode? g.gif Veidas toks rauksletas, o to Zubovo(zinau, kad ne ta pavarde, is Soldatu lengviau ji atsirinkti) veidas skaistus, be rauksleliu, tik kad perukas ir barzda tokie nutriuse uzdeti. Nors skirtumas tarp ju-tik 5 metai.

Jo Galkinas sirgo. Turėjo bėdų,kiek supratau,su dvylikapiršte,kepenim ir..alkoholiu.Paskutiniu metu jo asmeninis gyvenimas buvo visiškas š..,dėl ko jis labai išgyveno..Beje, jo žmona ir vaidina Katovskyj
user posted image
Atsakyti
Sveikos. Ateinu aš vėl su dokumentiniu smile.gif http://kinozad.ucoz....013-01-17-11568

Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 20, 09:39)
.Po Svetoforo man net iš pradžių netiko jam tuo mafijozu būt.Paskui pripratau ir jau nekęst pradėjau,o čia iškarto Katovskis ir vėl jis  jau gerietis  smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 01 20, 11:23)
Sveikos. Ateinu aš vėl su dokumentiniu smile.gif http://kinozad.ucoz....013-01-17-11568

Patiko?
Aš dabar kinozale vis peržvelgiu,bet kažko tokio ,kaip Laimingi žmonės neužtinku,bet apie kai kuriuos aktorius parsisiuntus jau kelis filmus,tik dar nežiūrėjus smile.gif
O aš va eisiu žiūrėt tą "ne į temą"-vakar neišėjo niekaip smile.gif
Atsakyti