pas mane šiandien buvo kugelis su vištiena. turėjau viešnią, biskį po gramiuką padarėm, paplepėjom "po dūšam" ir vėl gyvenimas mielas patapo
Sima, su tavo diena
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 00:01)
mergiotė mano Serga nuo gruodžio pradžios 4 kartą...
sveikatos daug daug daug
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 10:57)
o Sim@ sveikinu su gimtadieniu ir palinkesiu:
aciu
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 12:00)
Sim@, su tavo diena
aciu
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 12:34)
esu macius. man patiko. lengvas, greit ziurisi, o ir aktorius, tas kuris zigolo jau dirba ir, tas, kuri isuks i ta versla_labai grazus.
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 13:12)
VK..
cia kas tai?
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 13:13)
aciu uz naujienas
QUOTE(sapniukass @ 2013 01 19, 15:02)
Sim@, daug sveikatos tau ir artimiesiems, svajoniu issipildymo
dekui ir tau
QUOTE(arden @ 2013 01 19, 17:50)
Sima, su tavo diena
ir tau dekui
laba vakara visoms aciu, kurios prisimine ir nepamirso
uzkandai mano kepti su krabu lazdelemis
Nieko specialiai nesiruosiau, nes zinojau, jog ryte ateis tik mano tevai, nes ir mano dukreles (01.24 d.)_3 metu gimtadienis, tai mudvi jau nuo jos gimimo vis sujungiam savo balius
tai ryte anksti (6h pabudus) iskepiau is vakaro marinuota vista su obuoliais, sampanas suaugusiems, sampanas vaikams, tortukas is IKI, kelios misraines ir sumustinukai. Visas balius.
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 12:29)
toks kaip voztu viena kart (daugiau ir nereiktu), tai ir neatsikeltum, arba reiktu nuo sienos gramdyt trafareta
Oi,
QUOTE(sapniukass @ 2013 01 19, 14:02)
Sveikutes,
as irgi atsilieku nuo pagrindiniu ziuretoju, vakar pabaigiau ,,srocno v nomer", gerulis. Panasus, tik be zaliaakio, bet su nieko tokiuo pagrindiniu anksciau ziurejau ,,Liesnik"
as irgi atsilieku nuo pagrindiniu ziuretoju, vakar pabaigiau ,,srocno v nomer", gerulis. Panasus, tik be zaliaakio, bet su nieko tokiuo pagrindiniu anksciau ziurejau ,,Liesnik"
Man tas Sročno v nomer patiko irgi
QUOTE(arden @ 2013 01 19, 16:50)
pas mane šiandien buvo kugelis su vištiena. turėjau viešnią, biskį po gramiuką padarėm, paplepėjom "po dūšam" ir vėl gyvenimas mielas patapo
Skanu
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 19, 17:05)
cia kas tai?
Nieko specialiai nesiruosiau, nes zinojau, jog ryte ateis tik mano tevai, nes ir mano dukreles (01.24 d.)_3 metu gimtadienis, tai mudvi jau nuo jos gimimo vis sujungiam savo balius
tai ryte anksti (6h pabudus) iskepiau is vakaro marinuota vista su obuoliais, sampanas suaugusiems, sampanas vaikams, tortukas is IKI, kelios misraines ir sumustinukai. Visas balius.
VK - rusų tinklapis, panašus kaip Facebookas, ВКонтакте
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 20:03)
aisku, dekui uz info
beje, kiek tau uz siuntima lt pervesti?
Labas vakaras.
Tik dabar prisedau. Na tokia nusikalus jauciuosi, kad Toje virtuveje taip ir pratrypciojau visa diena...
Kaaaip skanu, niam niam
*Noreciau dabar tokiu sumustiniu
** Panasiai kaip pas mus. (Sausi) Mano gimtadienis + 3dienOs ir musu vyresnio sunaus gimtadienis. (Liepa) Jaunesnio sunaus gimtadienis + 10 dienu ir vyro gimtadienis.. Maza to, dar tarp tu musu visu gimtadienio dienu intervalu, isiterpia mano tecio (sausi) ir mamos (liepa) gimimo datos. Tai nores bek ir rek
Jo, panasus. Bet privalumu, mano galva, tikrai daugiau turi nei FB
Tik dabar prisedau. Na tokia nusikalus jauciuosi, kad Toje virtuveje taip ir pratrypciojau visa diena...
QUOTE(arden @ 2013 01 19, 16:50)
pas mane šiandien buvo kugelis su vištiena
Kaaaip skanu, niam niam
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 19, 17:05)
*uzkandai mano kepti su krabu lazdelemis
**, nes ir mano dukreles (01.24 d.)_3 metu gimtadienis, tai mudvi jau nuo jos gimimo vis sujungiam savo balius
**, nes ir mano dukreles (01.24 d.)_3 metu gimtadienis, tai mudvi jau nuo jos gimimo vis sujungiam savo balius
** Panasiai kaip pas mus. (Sausi) Mano gimtadienis + 3dienOs ir musu vyresnio sunaus gimtadienis. (Liepa) Jaunesnio sunaus gimtadienis + 10 dienu ir vyro gimtadienis.. Maza to, dar tarp tu musu visu gimtadienio dienu intervalu, isiterpia mano tecio (sausi) ir mamos (liepa) gimimo datos. Tai nores bek ir rek
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 19:03)
pradejua ziuret seriala_Chempiony iz Podvorotny_gal kuri matet?
vaidina toks labaiiiii grazus aktorius, bet nzn, jo nei vardo, nei pavardes_bet toks trumpai kirptas ir ant desines puses veido zando apgamas.
gal zinot, kuo jis vardu?
vaidina toks labaiiiii grazus aktorius, bet nzn, jo nei vardo, nei pavardes_bet toks trumpai kirptas ir ant desines puses veido zando apgamas.
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 19, 19:58)
intriga labai noreciau ivertinti jo grozi
sitas? Алексей Горбунов
man biskiuciuka per senas, kad butu labai grazus
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 19:32)
Pas mane šeimynoj dar fainiau:visa vyriškoji dalis liepinukai.Liepos 1 Juliukas,23d. vyrelis,24d. Tadas. O Tadas dar gimė tik 6,5val pavėlavęs tėvelio 30-mečiui
Įtariu,kad šitas
Алексей Горбунов .Nu man tai daug gražesnių yra,bent jau pagal šitą nuotrauką sprendžiu.Filmo nemačiau,maž ten kitoks
Beje,Sim@,su gimtadieniu tave
Papildyta:
sttropez,kartu pasistengėm,ane? Man tavojoj nuotraukoj gražesnis
As nesu maciusi. Bet busiu dekinga atsiliepimui
QUOTE(Julsita @ 2013 01 19, 21:43)
*Pas mane šeimynoj dar fainiau:visa vyriškoji dalis liepinukai.Liepos 1 Juliukas,23d. vyrelis,24d. Tadas. O Tadas dar gimė tik 6,5val pavėlavęs tėvelio 30-mečiui
**Алексей Горбунов
**Алексей Горбунов
* Stai kokia dekinga liepa savo gimtadieniais, o ypac toookia dovana
**Ziuretam filme, kai jis busimas uosvis isprievartauja savo busima marcia, nuo tada man nekelia simpatiju
http://kinozal.tv/de...s.php?id=995411
Ar matet kas sita ??
MB sako lenvai ziuris Jo skoniu pasitikiu ,kacelinu..
Повезет в любви
Ar matet kas sita ??
MB sako lenvai ziuris Jo skoniu pasitikiu ,kacelinu..
Повезет в любви
QUOTE(Julsita @ 2013 01 19, 21:43)
sttropez,kartu pasistengėm,ane? Man tavojoj nuotraukoj gražesnis
aha reikia juk del kolegiu stengtis
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 19:32)
Kaaaip skanu, niam niam
Kaip mūsų palatoj šiandien viskas skanu
Pas mus irgi yra tokių fintų...Gegužės 23 mano sesers gimtadienis, 24 mb, 26 mano mažėlio sakau palaukė sąžiningai vaikis porą dienų (tiksliau 1,5 dienos), davė tėvui po gimtadienio prasiblaivyti kad galėtų gimdyti...
Dėl VK, tai dar nelabai žinau visas galimybes. Kolkas man užtenka tiek kiek žinau. (aš ir FB nelabai... )