Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

pas mane šiandien buvo kugelis su vištiena. turėjau viešnią, biskį po gramiuką padarėm, paplepėjom "po dūšam" ir vėl gyvenimas mielas patapo biggrin.gif

Sima, su tavo diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 00:01)
mergiotė mano doh.gif Serga nuo gruodžio pradžios 4 kartą...

sveikatos daug daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 10:57)
o Sim@ sveikinu su gimtadieniu ir palinkesiu:

aciu 4u.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 12:00)
Sim@, su tavo diena

aciu 4u.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 12:34)
Московский жиголо
GAl kuri nors mačiusi?

esu macius. man patiko. lengvas, greit ziurisi, o ir aktorius, tas kuris zigolo jau dirba ir, tas, kuri isuks i ta versla_labai grazus.

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 13:12)

cia kas tai? g.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 13:13)
''Одиссея сыщика Гурова'' /2013/
''Полет бабочки'' /2013/

aciu uz naujienas 4u.gif

QUOTE(sapniukass @ 2013 01 19, 15:02)
Sim@, daug sveikatos tau ir artimiesiems, svajoniu issipildymo 4u.gif

dekui ir tau 4u.gif

QUOTE(arden @ 2013 01 19, 17:50)
Sima, su tavo diena  4u.gif

ir tau dekui 4u.gif

laba vakara visoms 4u.gif aciu, kurios prisimine ir nepamirso cool.gif mirksiukas.gif
user posted image
uzkandai mano kepti su krabu lazdelemis ax.gif
user posted image
Nieko specialiai nesiruosiau, nes zinojau, jog ryte ateis tik mano tevai, nes ir mano dukreles (01.24 d.)_3 metu gimtadienis, tai mudvi jau nuo jos gimimo vis sujungiam savo balius cool.gif
tai ryte anksti (6h pabudus) iskepiau is vakaro marinuota vista su obuoliais, sampanas suaugusiems, sampanas vaikams, tortukas is IKI, kelios misraines ir sumustinukai. Visas balius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 19 sausio 2013 - 17:06
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 12:29)
toks kaip voztu viena kart (daugiau ir nereiktu), tai ir neatsikeltum, arba reiktu nuo sienos gramdyt trafareta biggrin.gif

Oi, thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sapniukass @ 2013 01 19, 14:02)
Sveikutes,
Sim@, daug sveikatos tau ir artimiesiems, svajoniu issipildymo 4u.gif
as irgi atsilieku nuo pagrindiniu ziuretoju, vakar pabaigiau ,,srocno v nomer", gerulis. Panasus, tik be zaliaakio, bet su nieko tokiuo pagrindiniu anksciau ziurejau ,,Liesnik"

Man tas Sročno v nomer patiko irgi smile.gif

QUOTE(arden @ 2013 01 19, 16:50)
pas mane šiandien buvo kugelis su vištiena. turėjau viešnią, biskį po gramiuką padarėm, paplepėjom "po dūšam" ir vėl gyvenimas mielas patapo biggrin.gif

Skanu essen.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 19, 17:05)
cia kas tai? g.gif

laba vakara visoms 4u.gif aciu, kurios prisimine ir nepamirso cool.gif  mirksiukas.gif
user posted image
uzkandai mano kepti su krabu lazdelemis ax.gif
user posted image
Nieko specialiai nesiruosiau, nes zinojau, jog ryte ateis tik mano tevai, nes ir mano dukreles (01.24 d.)_3 metu gimtadienis, tai mudvi jau nuo jos gimimo vis sujungiam savo balius cool.gif
tai ryte anksti (6h pabudus) iskepiau is vakaro marinuota vista su obuoliais, sampanas suaugusiems, sampanas vaikams, tortukas is IKI, kelios misraines ir sumustinukai. Visas balius.

VK - rusų tinklapis, panašus kaip Facebookas, ВКонтакте smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 20:03)
VK - rusų tinklapis,  panašus kaip Facebookas, ВКонтакте smile.gif

aisku, dekui uz info 4u.gif

beje, kiek tau uz siuntima lt pervesti?
Atsakyti
Labas vakaras.
Tik dabar prisedau. Na tokia nusikalus jauciuosi, kad doh.gif Toje virtuveje taip ir pratrypciojau visa diena...
QUOTE(arden @ 2013 01 19, 16:50)
pas mane šiandien buvo kugelis su vištiena

Kaaaip skanu, niam niam essen.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 19, 17:05)
*uzkandai mano kepti su krabu lazdelemis ax.gif
user posted image
**, nes ir mano dukreles (01.24 d.)_3 metu gimtadienis, tai mudvi jau nuo jos gimimo vis sujungiam savo balius cool.gif

*Noreciau dabar tokiu sumustiniu rolleyes.gif

** Panasiai kaip pas mus. (Sausi) Mano gimtadienis + 3dienOs ir musu vyresnio sunaus gimtadienis. (Liepa) Jaunesnio sunaus gimtadienis + 10 dienu ir vyro gimtadienis.. Maza to, dar tarp tu musu visu gimtadienio dienu intervalu, isiterpia mano tecio (sausi) ir mamos (liepa) gimimo datos. Tai nores bek ir rek doh.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 19:03)
VK - rusų tinklapis,  panašus kaip Facebookas, ВКонтакте smile.gif

Jo, panasus. Bet privalumu, mano galva, tikrai daugiau turi nei FB smile.gif
Atsakyti
pradejua ziuret seriala_Chempiony iz Podvorotny_gal kuri matet?
vaidina toks labaiiiii grazus aktorius, bet nzn, jo nei vardo, nei pavardes_bet toks trumpai kirptas ir ant desines puses veido zando apgamas.
gal zinot, kuo jis vardu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 19, 19:58)
vaidina toks labaiiiii grazus aktorius, bet nzn, jo nei vardo, nei pavardes_bet toks trumpai kirptas ir ant desines puses veido zando apgamas.

intriga biggrin.gif labai noreciau ivertinti jo grozi bigsmile.gif

sitas? Алексей Горбунов mirksiukas.gif

user posted image

man biskiuciuka per senas, kad butu labai grazus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 19 sausio 2013 - 21:41
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 19:32)
** Panasiai kaip pas mus. (Sausi) Mano gimtadienis + 3dienOs ir musu vyresnio sunaus gimtadienis. (Liepa) Jaunesnio sunaus gimtadienis + 10 dienu ir vyro gimtadienis..  Maza to, dar tarp tu musu visu gimtadienio dienu intervalu, isiterpia mano tecio (sausi) ir mamos (liepa) gimimo datos. Tai nores bek ir rek doh.gif

Pas mane šeimynoj dar fainiau:visa vyriškoji dalis liepinukai.Liepos 1 Juliukas,23d. vyrelis,24d. Tadas. O Tadas dar gimė tik 6,5val pavėlavęs tėvelio 30-mečiui tongue.gif

Įtariu,kad šitas
Алексей Горбунов .Nu man tai daug gražesnių yra,bent jau pagal šitą nuotrauką sprendžiu.Filmo nemačiau,maž ten kitoks smile.gif
user posted image
Beje,Sim@,su gimtadieniu tave 4u.gif
Papildyta:
sttropez,kartu pasistengėm,ane? lotuliukas.gif Man tavojoj nuotraukoj gražesnis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 19 sausio 2013 - 21:43

As nesu maciusi. Bet busiu dekinga atsiliepimui smile.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 19, 21:43)
*Pas mane šeimynoj dar fainiau:visa vyriškoji dalis liepinukai.Liepos 1 Juliukas,23d. vyrelis,24d. Tadas. O Tadas dar gimė tik 6,5val pavėlavęs tėvelio 30-mečiui  tongue.gif

**Алексей Горбунов

* Stai kokia dekinga liepa savo gimtadieniais, o ypac toookia dovana smile.gif
**Ziuretam filme, kai jis busimas uosvis isprievartauja savo busima marcia, nuo tada man nekelia simpatiju schmoll.gif
Atsakyti
http://kinozal.tv/de...s.php?id=995411
Ar matet kas sita ??
MB sako lenvai ziuris g.gif Jo skoniu pasitikiu ,kacelinu..
Повезет в любви

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 19, 21:43)
sttropez,kartu pasistengėm,ane?  lotuliukas.gif  Man tavojoj nuotraukoj gražesnis  tongue.gif

aha biggrin.gif reikia juk del kolegiu stengtis nail.gif
Atsakyti

QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 19:32)

Kaaaip skanu, niam niam essen.gif
*Noreciau dabar tokiu sumustiniu rolleyes.gif

** Panasiai kaip pas mus. (Sausi) Mano gimtadienis + 3dienOs ir musu vyresnio sunaus gimtadienis. (Liepa) Jaunesnio sunaus gimtadienis + 10 dienu ir vyro gimtadienis..  Maza to, dar tarp tu musu visu gimtadienio dienu intervalu, isiterpia mano tecio (sausi) ir mamos (liepa) gimimo datos. Tai nores bek ir rek doh.gif
Jo, panasus. Bet privalumu, mano galva, tikrai daugiau turi nei FB smile.gif

Kaip mūsų palatoj šiandien viskas skanu essen.gif

Pas mus irgi yra tokių fintų...Gegužės 23 mano sesers gimtadienis, 24 mb, 26 mano mažėlio tongue.gif sakau palaukė sąžiningai vaikis porą dienų (tiksliau 1,5 dienos), davė tėvui po gimtadienio prasiblaivyti kad galėtų gimdyti... lotuliukas.gif
Dėl VK, tai dar nelabai žinau visas galimybes. Kolkas man užtenka tiek kiek žinau. (aš ir FB nelabai... tongue.gif )

Atsakyti