Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 11:00)
Labas rytas,
Aš darbe.

Vakar pažiūrėjau Деревенская историяю.
Hmmm, pasižiūrėjau aš į Дяченко...(Nepamenu, ar mūsų palatoj buvo ketinančių jam atsiduoti ir dainuoti? tongue.gif )

Na nieko sau, kam savaitgaliai o kam darbo diena. Ir koks jausmas dirbti sestadieni? biggrin.gif

As isgeriau kavos, paskraidziau su dulkiu siurbliu, dabar eisiu pietu gaminti 'tarybini' guliasa su bulviu kose.
user posted image

As ir nepamenu ar tokiu buvo, tik pamenu jog rasiau, kad tokio vyro prisibijociau, baisiai jau man toks gresmingas su savo pozyva, ir dar- baisiai jau mazai sypsosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 19 sausio 2013 - 12:41
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 11:06)
Is galvos neiseina vakarykste matyta laida ir nutikes ivykes.

Mačiau vakar per žinias.Gaila žmogaus verysad.gif O kažin žino,kas taip padarė,nes lyg nieko nesakė g.gif Kažkada per tv mačiau laidą,kad labai juoda ta kita,kurios nematom, scenos žmonių pusė.Konkurencija baisi,pavydas juodas,o jau intrigų intrigų...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 12:08)
Na nieko sau, kam savaitgaliai o kam darbo diena. Ir koks jausmas dirbti sestadieni? biggrin.gif
As isgeriau kavos, paskraidziau su dulkiu siurbliu, dabar eisiu pietu gaminti 'tarybini' guliasa su bulviu kose.
As ir nepamenu ar tokiu buvo, tik pamenu jog rasiau, kad tokio vyro prisibijociau, baisiai jau man toks gresmingas su savo pozyva, ir dar- baisiai jau mazai sypsosi rolleyes.gif

1. Užtat ir esu SM ir VK, nes šeštadienis pas mus - nykuma ir tuštuma doh.gif
2. Hmmm, ir pas mane šnd guliašas drinks_cheers.gif
3. Tikra tiesa, labai jau grėsmingas, ir jo tiek daug blink.gif Ano krūtinė ir pečiai kaip 2 normalių vyrų sudėjus doh.gif
Atsakyti
''Одиссея сыщика Гурова'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1050340
трейлер - премьера
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 11:00)

Hmmm, pasižiūrėjau aš į Дяченко...(Nepamenu, ar mūsų palatoj buvo ketinančių jam atsiduoti ir dainuoti? tongue.gif ) Jis man čia panašus buvo į King Kongą lotuliukas.gif Kažkuriam tarybinių laikų filme vienai merginai buvo pasakytas komplimentas - вы такая большая и такая красивая, tai va čia irgi tinka tongue.gif Toks, sakyčiau, brutalus gražuolis g.gif Ale kai ten su tėvu pirty pėrėsi ir paskui lauke sėdėjo nuoga krūtine, nu tai nė ką besakyt blink.gif Jau musėt ne iki dainavimo būtų doh.gif  lotuliukas.gif

Kaip ten su tuo dainavimu-neatsimenu,bet lyg buvo tų,kuriom patinka.AŠ ir prie jų blush2.gif Ir aš tai visai gerai jausčiausi prie tokio blush2.gif
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 12:08)
Ir koks jausmas dirbti sestadieni? biggrin.gif

O bjauriausias jausmas,kol išeini iš namų,o paskui jau eilinė darbo diena pasidaro..Man reikdavo (ir reiks) ir šeštadieniais,ir sekmadieniai ir per šventes nuo 10 iki 20 val atsėdėt..Ir ką... Kai jau lieki tik skyriaus sarge,išsitrauki mezgimą ,arba knyga blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 12:12)

2. Hmmm, ir pas mane šnd guliašas drinks_cheers.gif

O aš šeimynukei prisižadėjau čeburėkų paruošt..O kaip tyyyyyngiu..Bet jau viską susipirkau,tai teks ruošt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 12:13)
''Одиссея сыщика Гурова'' /2013/

Su šituo aktorium kažką mačius ir jis man patiko..Reiks sulaukt visų serijų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 19, 12:21)
Kaip ten su tuo dainavimu-neatsimenu,bet lyg buvo tų,kuriom patinka.AŠ ir prie jų  blush2.gif Ir aš tai visai gerai jausčiausi prie tokio  blush2.gif

lotuliukas.gif Man grėsminga spasirodė, juolab kad ir smurtautojas jis ten šioks toks buvo, ale bet kaip užmačiau tokią King Kongišką krūtinę, tai staigiai apsigalvojau ( į teigiamą pusę)lotuliukas.gif

Čeburekai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 12:12)
Užtat ir esu SM ir VK, nes šeštadienis pas mus - nykuma ir tuštuma doh.gif

Va cia tai geeeris o ne darbas biggrin.gif Ner cia ko, sestadienis ir lieka sestadieniu mirksiukas.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 19, 12:21)
O aš šeimynukei prisižadėjau čeburėkų paruošt..

Simtas metu jau nedariau ju, reiks kada pasigamint.

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 19, 12:24)
lotuliukas.gif Man grėsminga spasirodė, juolab kad ir smurtautojas jis ten šioks toks buvo,

toks kaip voztu viena kart (daugiau ir nereiktu), tai ir neatsikeltum, arba reiktu nuo sienos gramdyt trafareta biggrin.gif

''Полет бабочки'' /2013/
трейлер - премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1050344
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 19 sausio 2013 - 12:30
Sveikutes,
Sim@, daug sveikatos tau ir artimiesiems, svajoniu issipildymo 4u.gif
as irgi atsilieku nuo pagrindiniu ziuretoju, vakar pabaigiau ,,srocno v nomer", gerulis. Panasus, tik be zaliaakio, bet su nieko tokiuo pagrindiniu anksciau ziurejau ,,Liesnik"
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 19, 11:04)
Ir jame tikrai Galkinas vaidina? Aktorių sąraše tai nėra jo..Ir ką ..Susiradau kinozale aš jį.Nu bandysiu pažiūrėt gal šiandien  http://kinozal.tv/de...s.php?id=939990
radau  mirksiukas.gif

Ne, cia Galkinas nevaidina 4u.gif Cia siaip rekomenduoju paziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 18, 22:48)
http://monstras.lt/f...011-online.html

Ne rusu cia filmas, bet ziauriai geras, ziurejau jau 2 kartus, nieko pries ir 3 karta ziureti  smile.gif O dukra nezinau kiek laiko zirze kad paziureciau ta filma, kol prisiverciau.

nerealus filmas wub.gif aciukas uz nuoroda "ne i tema" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 19, 14:37)
Ne, cia Galkinas nevaidina  4u.gif Cia siaip rekomenduoju paziureti  4u.gif

A,o aš supratau,kad jis ten vaidina invalidą vežimėlyje blush2.gif Nu ką-pabandysiu pažiūrėt vis tiek,tik dar šiandien niekaip prie filmų neprieinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2013 01 19, 15:50)
nerealus filmas  wub.gif aciukas uz nuoroda "ne i tema" smile.gif

Nera uz ka wub.gif Zinau kad ne i tema, bet pamatyti verta 4u.gif
Atsakyti