Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 18, 21:07)
Negąsdinkit  fear.gif  fear.gif  fear.gif Nuėjom pas gyd, tai gyd tik rankom paskėsčiojo...Antibų rašyt jau bijo, nes jau 4 porcija būtųų....Nusiuntė kitą sav pas pulmonologą.....Šiandien dieną tempa buvo vėl 39, dabar lyg nėra, bet kosi...

g.gif Tai kiek laiko jau sergi ??
Kosai
??
Didele uzuojauta ,valgyk tonom cesnaka ,citrina ... ir tik gulejimas pades unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 18, 23:48)
http://monstras.lt/f...011-online.html

Ne rusu cia filmas, bet ziauriai geras, ziurejau jau 2 kartus, nieko pries ir 3 karta ziureti  smile.gif O dukra nezinau kiek laiko zirze kad paziureciau ta filma, kol prisiverciau.

Rusiskai butu неприкасаемые
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 01 18, 22:49)
g.gif  Tai kiek laiko jau sergi ??
Kosai
??
Didele uzuojauta ,valgyk tonom cesnaka ,citrina ... ir tik gulejimas pades  unsure.gif

Ne aš, mergiotė mano doh.gif Serga nuo gruodžio pradžios 4 kartą...Mokykloj buvo gal porą kartų tik per tą laiką. O jau kovoti kaip su ja reikai, baisiau nei su mažuoju doh.gif Apie česnaką, medų ir citriną nei kalbos. Arbatų negeria blink.gif Nors kuolą ant galvos tašyk....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 18, 23:01)
Ne aš, mergiotė mano doh.gif Serga nuo gruodžio pradžios 4 kartą...Mokykloj buvo gal porą kartų tik per tą laiką. O jau kovoti kaip su ja reikai, baisiau nei su mažuoju doh.gif Apie česnaką, medų ir citriną nei kalbos. Arbatų negeria blink.gif Nors kuolą ant galvos tašyk....

vaje vaje tau , užuojauta mamytei, o gal kaip nors motyvuoti išeitų, kad nuo medaus pasveiktų, galėtų kažkur kur nori nueiti... ką nors pamatyti.. na nežinau , ko gero jau ir tavo išbandyta viskas.
Atsakyti
Labas grazu ryta smile.gif Tai bent saltukas, brrr... bet uztai grazu uz lango smile.gif
Sergantiems palinkesiu dar karta greitesnio pasveikimo,
o Sim@ sveikinu su gimtadieniu ir palinkesiu:
user posted image

Vakara sito paziurejau pirmas dvi serijas. Tesiu toliau kai tik atsiras galimybe.
''Снайперы. Любовь под прицелом'' /2012/
  Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1040333
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 18, 22:48)
http://monstras.lt/f...011-online.html

Ne rusu cia filmas, bet ziauriai geras, ziurejau jau 2 kartus, nieko pries ir 3 karta ziureti  smile.gif O dukra nezinau kiek laiko zirze kad paziureciau ta filma, kol prisiverciau.

Ir jame tikrai Galkinas vaidina? Aktorių sąraše tai nėra jo..Ir ką ..Susiradau kinozale aš jį.Nu bandysiu pažiūrėt gal šiandien http://kinozal.tv/de...s.php?id=939990

QUOTE(ErikaN @ 2013 01 18, 23:00)
Rusiskai butu неприкасаемые

radau mirksiukas.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 18, 23:01)

Ojoj verysad.gif Aš savo vidurinėliui sakiau,jei negersi arbatų,tai gausi lašelinių..Suveikė.. Puslitrinį puoduką pasidaro,medum užsisaldina ir gurkšnoja,nes jau ligoninės bijo kaip nežinau ko-ten gi mamos nebus,o jis pas mane tooooks mamyčiukas tongue.gif Kada patempė sprandą,kad galvos pasukt negalėjo.Nuvežiau į priėmimą.Buvo sekmadienis,buvo tik budinti gydytoja,galvojo,kad gali būt kas rimčiau tam kakle.Pasakė kad guldo ir tempimas.Reikėjo pamatyt mano vaiko reakciją doh.gif Kad užriko "guldo?" O akys didelės didelės,pilnos panikos..."mama,man jau neskauda,pažiūrėk,jau ir pasuku" ir atsuko į priekį,nors iki to galva žiūrėjo į šoną tongue.gif Bet vis tiek tmpime gavo pagulėt .Tai daugiau jau pastangas deda iš paskutiniųjų,kad tik neatsidurt ligoninėj tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 19 sausio 2013 - 10:05
kaip gaila vaikų, kai jiems tenka ligoninėje gulėti...

Dėkui mergaitės už nuorodą į "neliečiamuosius", pradėjau žiūrėti - patiko, gaila, kad pietus gaminti reikia eiti.
Atsakyti
Labas rytas,
Aš darbe.

Sim@, su tavo diena 4u.gif Čia tau...Kaip žinia, žiemą galima rasti žibučių miške ax.gif bigsmile.gif

user posted image

Vakar pažiūrėjau Деревенская историяю. Atsilieku aš nuo jūsų, bet geriau vėliau negu niekad tongue.gif Nieko toks filmas, lengvas. Mano nuomone, galėjo ji ir sugriešyti tu tuo verslininku, bet kaip jau buvo, taip smile.gif
Labai labai man patiko dainos tame filme thumbup.gif wub.gif
Hmmm, pasižiūrėjau aš į Дяченко...(Nepamenu, ar mūsų palatoj buvo ketinančių jam atsiduoti ir dainuoti? tongue.gif ) Jis man čia panašus buvo į King Kongą lotuliukas.gif Kažkuriam tarybinių laikų filme vienai merginai buvo pasakytas komplimentas - вы такая большая и такая красивая, tai va čia irgi tinka tongue.gif Toks, sakyčiau, brutalus gražuolis g.gif Ale kai ten su tėvu pirty pėrėsi ir paskui lauke sėdėjo nuoga krūtine, nu tai nė ką besakyt blink.gif Jau musėt ne iki dainavimo būtų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 19 sausio 2013 - 11:18
Is galvos neiseina vakarykste matyta laida ir nutikes ivykes. Gal matet kas, ar girdejot per naujienas? As vakar net Малахов'o laida ziurejau apie tai. Kraupu. Patykioti prie namu ir apipilti veida su sieros rugstim... Gelbejo regejima. Skaiciau, kad padare jau akiu operacija.
«Пусть говорят» 2013 01 18 ''Покушение на художественного руководителя балета Большого театра Сергея Филина''

Jo veidas jau istorija.
Сергей Филин
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 19 sausio 2013 - 11:16
QUOTE(Visgi @ 2013 01 19, 11:06)
Is galvos neiseina vakarykste matyta laida ir nutikes ivykes.

Baisu, ką ir besakyti....
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 18, 17:47)
bet pirmas filmas - serialas vistiek mielesnis 4u.gif bent jau man bigsmile.gif

cia net nera ka lyginti biggrin.gif

Angle v serdce vakar paziurejau ...nu toks sakyciau geras, su malonumu paziurejau wub.gif

siandien ''Снайперы. Любовь под прицелом'' pradesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 15, 18:32)
Gal kas mates? As lyg ne, arba nepamenu jau mastau.gif
''Будем на ты'' /2006/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=852201
user posted image

QUOTE(sttropez @ 2013 01 18, 18:00)
Мой капитан (2012)
user posted image

QUOTE(SuperBaba @ 2013 01 18, 20:37)
примета на счастье
http://kinozal.tv/de...s.php?id=978036

Parsisiunčiau visus 3 . Žiūrėsiu 4u.gif DAr parsisiunčiau šitą Московский жиголо
user posted image
GAl kuri nors mačiusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 19 sausio 2013 - 11:35