Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(arden @ 2013 01 18, 17:46)
jei apie pevcovą kalbat, tai labai superinė Peterburgo banditų dalis su juo, Advokatas vadinas.

taip taip, apie ji ax.gif
gaila, kad nemegstu filmu apie banditus, jei cia apie kazka panasaus tas filmas...nors reiketu uzmesti aki, idomu blush2.gif
g.gif
paziurejau jo filmografija, bandysiu ziureti Мой капитан (2012) pagal aprasyma, turetu buti nieko rolleyes.gif

user posted image

parasysiu siandien veliau, ar geras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 18 sausio 2013 - 18:03
QUOTE(sttropez @ 2013 01 18, 18:00)
Мой капитан (2012) pagal aprasyma, turetu buti nieko  rolleyes.gif

Man šitas labai fainas..Vienas iš tų,kuriuos prisimenu maždaug apie ką,nors ir senokai žiūrėjus smile.gif
Atsakyti
peterburgo banditai - senas, bet tuo laiku labai stiprus serialas, sudarytas iš atskirų dalių. apie mafiją. o advokato daly turbūt daugiausia meilės iš visų dalių
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 18, 18:00)
bandysiu ziureti Мой капитан (2012) pagal aprasyma, turetu buti nieko  rolleyes.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 18, 18:02)
Man šitas labai fainas..Vienas iš tų,kuriuos prisimenu maždaug apie ką,nors ir senokai žiūrėjus  smile.gif

Galiu tik pritarti Julsitai, nes man sitas taip pat labai fainas pasirode. Atsimenu lyg siol. Nieko neiprasto, bet tas paprastumas ir papirko rolleyes.gif

Bet siaip tai, su siuo aktoriumi nera kazkokiu super duper afigenu filmu, vienas kitas, na gal iki kokiu 4-5 filmu ir datemptu... Net keista. Kaip cia taip?? mastau.gif
Atsakyti
Nu o aš ką tik pasijuokiau pati iš savęs doh.gif Pradėjau žiūrėt 4-tą Moskva 3vokzala sezoną ir nuo pirmų sekundžių supratau,kad mačius aš jau jį lotuliukas.gif O buvau šventai įsitikinus,kad mačiau tik tris sezonus,o ketvirtą pražiopsojau tongue.gif Ale ir vyrelis tą patį patvirtino-matę tik tris lotuliukas.gif Nu nieko-žiūrėt yra ką,dabar tik lauksiu,kol sudės visą 5-tą sezoną ax.gif
Atsakyti
Tai man lygiai taip pat su situo buvo. Nereikejo ir ipuset filmo, kai supratau, kad as ji maciusi doh.gif
''Будем на ты'' /2006/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=852201
Романтическая комедия про холостяка, который 30 лет прожил с матерью, а когда решил женится, был вынужден сначала заняться поисками мужа для своей ревнивой родительницы.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 18, 18:56)
Pabaigiau Katovskį . ErikaN,kaip jūs supratot pabaigą ? Nu po perkūnais,kaip nemėgstu tokių pabaigų..Man jis pasibaigė niekaip.. Kai netyčia nužudė tą žmogų,pamaniau,kad parodys,jog ir prie naujos valdžios tapo banditu ir kalėjimai prasidėjo iš naujo,o čia nieko.. Ėjo ir nuėjo ...  g.gif

Laukiau to klausimo biggrin.gif As ir tikejaus kitokios pabaigos, su vyru diskutavom kas kaip. Bet taip ir likom nieko neisdiskutave. Kiekvienas pabaiga gali suprasti kaip nori: arba jis banditas toliau arba ne g.gif Bet man jis iki siol stovi akyse kaip ir invalidas vezimelyje filme Nelieciamieji (prancuzu filmas).
Atsakyti
примета на счастье
http://kinozal.tv/de...s.php?id=978036

siunciuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 01 18, 19:03)
Kiekvienas pabaiga gali suprasti kaip nori: arba jis banditas toliau arba ne  g.gif Bet man jis iki siol stovi akyse kaip ir invalidas vezimelyje filme Nelieciamieji (prancuzu filmas).

Va tokių aš ir nemėgstu,kai gali galvot,kad gal taip,o gal anaip..Man patinka,kai parodyta konkrečiai blush2.gif
O va to Neliečiamieji nemačius unsure.gif Einu pasiieškosiu kinozale g.gif
O aš dabar pradėjau Sudmedeksperty.Man tai tokie patinka thumbup.gif Jau ir apie daktarus kažko pasiilgau ax.gif
Papildyta:
Kaip tie Neliečiamieji tiksliai rusiškai vadinasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 18 sausio 2013 - 21:03
QUOTE(Julsita @ 2013 01 18, 15:41)
Gąsdink negąsdinęs-bus kaip bus..Nors aš ir bijau  unsure.gif

QUOTE(saulyte525 @ 2013 01 18, 16:06)
baik jau, nesirk, o nuo filmukų nebūdavo, kad skaudėtų akytes?o gal koks gražuolis "akin įkrito"

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 18, 16:10)
Pasigooglinau: uzpernai Lietuvoje nuo kiauliu gripo mire 23 zmones, pernai nuo paprasto gripo mire 21 zmogus.
Cia ne gripas. Kai vedziau vaikus i poliklinika, tai gydytoja sake, kad kiek tyrimu dare, kol kas gripa tik keliems nustate. Uz tai eina masiskai kvepavimo taku virusas, kuris greit komplikuojasi i plauciu uzdegima doh.gif Mes darzelio aukletoja palaidojom pries sventes, greit tas virusas, praktiskai per 5 dienas moteri "suede" verysad.gif

QUOTE(iowa @ 2013 01 18, 16:38)
Baisus jis tikrai baisus ,drauge du kart nualpo ,man tik 2 partijos antibu ji uzmuse  verysad.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 18, 16:48)
Tai va-koks skirtumas ,kaip jis pavadintas-jis vistiek GRIPAS  doh.gif
O dėl auklėtojos ir baisu..Kaip va dėl tos alytiškės gimnazistės,kur neseniai numirė

Negąsdinkit fear.gif fear.gif fear.gif Nuėjom pas gyd, tai gyd tik rankom paskėsčiojo...Antibų rašyt jau bijo, nes jau 4 porcija būtųų....Nusiuntė kitą sav pas pulmonologą.....Šiandien dieną tempa buvo vėl 39, dabar lyg nėra, bet kosi...

QUOTE(Sim@ @ 2013 01 18, 17:47)
o man visai nieko sis aktorius smile.gif tik filme "angel v serdce", kai jis toki storuli ir dar plius isgerianti vaidina, tai jau nlb, nlb ax.gif

O Priiske jis išvis šlykštus blink.gif doh.gif

QUOTE(arden @ 2013 01 18, 18:09)
peterburgo banditai - senas, bet tuo laiku labai stiprus serialas,

Aaa, Peterburgo banditai wub.gif Koks filmas...O muzika wub.gif cray.gif

Pasiguosiu: Vakar bandžiau žiūrėti Zaicevą. Nu nesižiūri, nu niekaip doh.gif blink.gif unsure.gif Nesuprantu...Pirma dalis buvo praryta migom, o dabar kas darosi g.gif Ir nežiūrėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 18 sausio 2013 - 22:11
Kaip tariau taip ir padariau, paziurejau.
Pati pradzia labai patiko, toks veiksmas vyko, azartas pagavo beziurint. O paskui, sekancias 30min galima ir delete, ta atkarpa filmo man pasirode 'muilinimas apie nieka', ir nuo 0.40min man ir vel patiko, itrauke. Toks netipiskas rusiskas, daugiau man toks amerikietiskas. Tesini (jei sukurtu) tikrai paziureciau. Pasakyciau taip- tesinio tikrai noretusi. Bet jei kokiu 10-imt metu tektu laukti tai eina kaku doh.gif Nes ziuriu pirmas filmas buvo 2002m, o sitas tesinys- 2012m.
Bet gal geriau veliau nei niekada mastau.gif
''Бригада: Наследник'' /2012/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1035889
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 18, 22:03)
Va tokių aš ir nemėgstu,kai gali galvot,kad gal taip,o gal anaip..Man patinka,kai parodyta konkrečiai   blush2.gif
O va to Neliečiamieji nemačius  unsure.gif  Einu pasiieškosiu kinozale  g.gif
O aš dabar pradėjau Sudmedeksperty.Man tai tokie patinka  thumbup.gif  Jau ir apie daktarus kažko pasiilgau  ax.gif
Papildyta:
Kaip tie Neliečiamieji tiksliai rusiškai vadinasi?

http://monstras.lt/f...011-online.html

Ne rusu cia filmas, bet ziauriai geras, ziurejau jau 2 kartus, nieko pries ir 3 karta ziureti smile.gif O dukra nezinau kiek laiko zirze kad paziureciau ta filma, kol prisiverciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 18 sausio 2013 - 22:55