Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 01 18, 15:20)
Sakė,kad jau pamažu įsisiūbuja visam sviete,tai tikrai ateis ir pas mus.Ir kad lyg toks,kaip užpernai (jei neklystu),nuo kurio Lietuvoj mirė apie 20 žmonių  blink.gif 

Pasigooglinau: uzpernai Lietuvoje nuo kiauliu gripo mire 23 zmones, pernai nuo paprasto gripo mire 21 zmogus.

QUOTE(iowa @ 2013 01 18, 15:32)
unsure.gif  Pas mus ir gripas kazkoks keistas ,iskart ziaurus kosuliai ,aukstos tempos ,visi krenta kaip lapai po paros laiko ,kai pabendrauja su serganciu ,mes visi prasirgom per naujus ir kaledas ,ilgai dar blogai buvo  unsure.gif
Visi kaimynai buvo isvirte ,aplamai visi ka pazystu cia  unsure.gif
Tik keista telikai ,radios ,tai slepia ,turetu senai epidemija skelbt  doh.gif

Cia ne gripas. Kai vedziau vaikus i poliklinika, tai gydytoja sake, kad kiek tyrimu dare, kol kas gripa tik keliems nustate. Uz tai eina masiskai kvepavimo taku virusas, kuris greit komplikuojasi i plauciu uzdegima doh.gif Mes darzelio aukletoja palaidojom pries sventes, greit tas virusas, praktiskai per 5 dienas moteri "suede" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 18, 15:10)
Pasigooglinau: uzpernai Lietuvoje nuo kiauliu gripo mire 23 zmones, pernai nuo paprasto gripo mire 21 zmogus.
Cia ne gripas. Kai vedziau vaikus i poliklinika, tai gydytoja sake, kad kiek tyrimu dare, kol kas gripa tik keliems nustate. Uz tai eina masiskai kvepavimo taku virusas, kuris greit komplikuojasi i plauciu uzdegima doh.gif Mes darzelio aukletoja palaidojom pries sventes, greit tas virusas, praktiskai per 5 dienas moteri "suede" verysad.gif

NE gripu as ji ir vadinu o virusu kazkokiu unsure.gif Baisus jis tikrai baisus ,drauge du kart nualpo ,man tik 2 partijos antibu ji uzmuse verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 01 18, 16:06)
baik jau, nesirk, o nuo filmukų nebūdavo, kad skaudėtų akytes?o gal koks gražuolis "akin įkrito"

Dėl filmukų tai nemanau-aš megzdama žiūriu,tai mano toks žiūrėjimas-daugiau klausymas..O va dėl to gražuolio-visko gali būt -kaip tik nuo vakar žiūriu gi Katovskį su savo meilių meile Galkinu g.gif lotuliukas.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 18, 16:10)

Tai va-koks skirtumas ,kaip jis pavadintas-jis vistiek GRIPAS doh.gif
O dėl auklėtojos ir baisu..Kaip va dėl tos alytiškės gimnazistės,kur neseniai numirė verysad.gif
O man visai nejuokinga ir darosi-jau sąnarius atrodo,kad laužo,galvą skaudena,o ir nosis su gerkle kažkokios keistos..Ot baika būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 18, 11:50)

[color=yellow]Tik gal nelabai vykusiai buvo pasirinkta ta jaunute aktore i taip vadinamos dukros vaidmeni. Na toks vaikiskas veidukas... Pagrindinis herojus - solidus, brandus vyriskis, o ji salia atrodo kaip 16mete.

drinks_cheers.gif ir man pasirodė netinkama g.gif
Atsakyti
sutinku ax.gif labai jau jie kontrastuoja, net sunku isivaizduoti, kaip ta meile is jo puses atsirado schmoll.gif

o pats aktorius man labai labai..vyriskas, simpatiskas, zodziu, vertas nuodemes blush2.gif reiks paieskoti daugiau filmu su juo...

o ta jaunute aktore vis delto irgi kazkoki cinkeli turi, jau pastebejau tam filme, kur T. Arntgolc seseri vaidino (uzkrito pavadinimas doh.gif ), paieskosiu filmu ir su ja ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 01 18, 10:50)
Tik gal nelabai vykusiai buvo pasirinkta ta jaunute aktore i taip vadinamos dukros vaidmeni. Na toks vaikiskas veidukas... Pagrindinis herojus - solidus, brandus vyriskis, o ji salia atrodo kaip 16mete. Sita vieta neitikino manes. Bandziau as ten i ja ziureti kaip i moteri, bet man nepavyko nors tu ka. Vistiek pries akis maciau paaugle, vaika.

pabaigiau visas 4 serijas. Kas dar baiget, pasidalinkit mintimis... ar cia jau pabaiga tokia buvo, ar dar bus tesinys? g.gif kazkaip neuzbaigta istorija man atrodo...

tarp kitko... TA AKTORE, KURI VAIDINO TOS JAUNUTES MAMA, YRA TIKRA JO ZMONA biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 18 sausio 2013 - 16:58
QUOTE(sttropez @ 2013 01 18, 17:51)
sutinku  ax.gif labai jau jie kontrastuoja, net sunku isivaizduoti, kaip ta meile is jo puses atsirado  schmoll.gif

o pats aktorius man labai labai..vyriskas, simpatiskas, zodziu, vertas nuodemes  blush2.gif reiks paieskoti daugiau filmu su juo...

o ta jaunute aktore vis delto irgi kazkoki cinkeli turi, jau pastebejau tam filme, kur T. Arntgolc seseri vaidino (uzkrito pavadinimas  doh.gif ), paieskosiu filmu ir su ja  ax.gif
pabaigiau visas 4 serijas. Kas dar baiget, pasidalinkit mintimis... ar cia jau pabaiga tokia buvo, ar dar bus tesinys?  g.gif kazkaip neuzbaigta istorija man atrodo...

man viena serija liko, bet jei neužbaigta pasirodė, pagamins kitą dalį kaip visada g.gif
Atsakyti
o tai jaunutei aktorei, pasirodo, 28 metai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 18, 18:02)

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 01 18, 16:51)
pabaigiau visas 4 serijas. Kas dar baiget, pasidalinkit mintimis... ar cia jau pabaiga tokia buvo, ar dar bus tesinys?  g.gif kazkaip neuzbaigta istorija man atrodo...

tarp kitko... TA AKTORE, KURI VAIDINO TOS JAUNUTES MAMA, YRA TIKRA JO ZMONA  biggrin.gif

Man irgi truputi dar noretusi tos labiau isbaigtos istorijos. Net ziurinejau del tesinio, mazum galvojau rasiu, bet ne, tylu...

Jo, skaiciau. Kad ten vaidina ir jo tikra zmona (beroc antra), jei neklystu smile.gif

Pamenu ta aktore su Arntgolc vaidinancia, lyg 'Lastochkino gnezdo' filme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 18, 15:41)
Gąsdink negąsdinęs-bus kaip bus..Nors aš ir bijau  unsure.gif
Jetau o man kas daros-antra diena akis skauda  g.gif

pamenu, prieš 4 metus kai siautė kiaulių gripas, sūnaus mokyklą pirmą dėl karantino uždarė, bet nesusirgo jis ir neparnešė. vyras tada misijoj buvo, tai visi sėdėjom namie, tik į parduotuvę nueiavau česnako už lūpos įsikišus biggrin.gif
QUOTE(sttropez @ 2013 01 18, 16:51)
reiks paieskoti daugiau filmu su juo...

jei apie pevcovą kalbat, tai labai superinė Peterburgo banditų dalis su juo, Advokatas vadinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arden: 18 sausio 2013 - 17:46
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 18, 13:09)
Man labai labai nepatinka šitas Сергей Юшкевич schmoll.gif

o man visai nieko sis aktorius smile.gif tik filme "angel v serdce", kai jis toki storuli ir dar plius isgerianti vaidina, tai jau nlb, nlb ax.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 18, 14:32)
nes paskaicius komenterus-dingo noras ji ziureti blush2.gif

siulyciau paziuret vien del INTRIGOS, kuri paliekama gale filmo..

QUOTE(natuliona @ 2013 01 18, 14:46)
na nera jis jau ten visai blogas, viena karta paziureti galima  smile.gif

bet pirmas filmas - serialas vistiek mielesnis 4u.gif bent jau man bigsmile.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 01 18, 15:20)
pabaiga nelabai,bet nuteikianti,kad bus tęsinys..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(sttropez @ 2013 01 18, 17:51)
TA AKTORE, KURI VAIDINO TOS JAUNUTES MAMA, YRA TIKRA JO ZMONA  biggrin.gif

QUOTE(sttropez @ 2013 01 18, 18:02)

dekui uz idomias info 4u.gif

laba vakara ax.gif sustojus ant 3 ser. "Angel v serdce" 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau Katovskį . ErikaN,kaip jūs supratot pabaigą ? Nu po perkūnais,kaip nemėgstu tokių pabaigų..Man jis pasibaigė niekaip.. Kai netyčia nužudė tą žmogų,pamaniau,kad parodys,jog ir prie naujos valdžios tapo banditu ir kalėjimai prasidėjo iš naujo,o čia nieko.. Ėjo ir nuėjo ... g.gif
Atsakyti