Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIV Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 01 17, 23:00)
Kažkas panašaus ,jaučiu,ir man bus  smile.gif  Viskas gerai.Va planavau pažiūrėt 4-tą seriją ir jau eit ruoštis į lovėnus,ale pažiūrėjau į laikrodį ir surizikavau dar vieną seriją . Ir baigėsi taip,kad jis iš kalėjimo pabėga..Nu labai jau norėtųsi žinot,kaip ten jam eisis toliau,bet jau mažius piktas,o ryt pirmoj dienos pusėj ir nepavyks pažiūrėt,tai dabar gausiu spirgėt iki ryt popietės  doh.gif

Va va, o aš po 5 serijos neatlaikiau ir viršijau visas savo galimybes ir pažiūrėjau 6, o darbe miegojau ant stalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 18, 08:07)
Nu joooo  blink.gif Vakar su tais gripais per teliką nieko gero nežadėjo  doh.gif  Va šiandien mano Simona ir išėjo paskutinė sveika iš ketvertuko,su kuriuo ji draugauja:dvi mergaitės jau vakar lyg neatėjo,nes temperatūra aukšta,šiandien ir trečia parašė,kad 39,5. O mano ožka ir išėjo apsirengus,kaip eidavo prie +10 tik,kad paltą užsivilko  doh.gif Nu va susipykom iš pat ryto ir sėdžiu dabar kaip širšė  doh.gif
O man vakar nesisekė su filmais (kad tik tokios bėdos būtų) : Katovskis pasibaigė taip,kad uch kaip norėjosi žiūrėt,kas bus toliau,o va miegamajam Mužčina vo mnie ir tokia pat istorija  doh.gif  Ir dar būčiau galėjus žiūrėt,bet diskas pasibaigė-neisi gi po 24 valandos jungt kompo ir rašyt naujų serijų  tongue.gif 

Ką ten sakė apie tuso gripus? g.gif
Xi-xi-xi...Kai labai nori, leki online žiūrėti tongue.gif

QUOTE(ErikaN @ 2013 01 18, 09:09)
Oi koks pažįstamas jausmas. Mano vaikai pernai su anginom krisdavo vienas paskui kita, maniau kad išprotėsiu.

QUOTE(Visgi @ 2013 01 18, 10:50)
Labas rytas.
Pasiskaicius apie ligas, susidaro toks jausmas, kad tos ligos tuoj plisti prades per interneta ir listi per monitoriu doh.gif Visiems sergantiems linkiu greiciau pasveikti. Sau irgi to paties pasilinkesiu.
Vakar paziurejau sita. Toks mielas, vnz patiko.

Man labai labai nepatinka šitas Сергей Юшкевич schmoll.gif Užmačiau pavardę...Ar daug ten jo yra? g.gif

QUOTE(ErikaN @ 2013 01 18, 10:51)
Va va, o aš po 5 serijos neatlaikiau ir viršijau visas savo galimybes ir pažiūrėjau 6, o darbe miegojau ant stalo  biggrin.gif

Oi būna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 18, 12:09)
Man labai labai nepatinka šitas Сергей Юшкевич schmoll.gif Užmačiau pavardę...Ar daug ten jo yra? g.gif

Man jis irgi nepatinka. Bet ten jis antram plane ir nedaug jo... Juolab ir jo vaidmuo nera jau ten toks pozityvus, teigiamas.
Vnz man jis netrukde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 18, 12:22)
Man jis irgi nepatinka. Bet ten jis antram plane ir nedaug jo... Juolab ir jo vaidmuo nera jau ten toks pozityvus, teigiamas.
Vnz man jis netrukde smile.gif

Jasna. Nes vakar žiūrėjau Priisk, kur jo labai daug ekrane buvo, ir stipriai neigiamo, ir dar išoriškai (fizine prasme) pabaisinto, nu tai doh.gif unsure.gif
Reziumuoju Formula stichii. Man pasirodė iš to stiliaus, kaip Švarcnegeris vienas visą Ameriką išvaduoja nuo kokių nors mafijos gaujų ar kitų blogiečių. Negelbėjo filmo nei A. Sokolovas.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 18 sausio 2013 - 12:34
QUOTE(Visgi @ 2013 01 18, 10:50)
Ketinu siandien paziureti tai, ka jau esat mate
''Бригада: Наследник'' /2012/

lauksiu atsiliepimu smile.gif nes paskaicius komenterus-dingo noras ji ziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 18, 13:32)
lauksiu atsiliepimu smile.gif nes paskaicius komenterus-dingo noras ji ziureti blush2.gif

na nera jis jau ten visai blogas, viena karta paziureti galima smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Ramsius @ 2013 01 18, 12:09)
Ką ten sakė apie tuso gripus? g.gif
Xi-xi-xi...Kai labai nori, leki online žiūrėti tongue.gif

Sakė,kad jau pamažu įsisiūbuja visam sviete,tai tikrai ateis ir pas mus.Ir kad lyg toks,kaip užpernai (jei neklystu),nuo kurio Lietuvoj mirė apie 20 žmonių blink.gif Simonos klasėj šiandien buvo 12 iš 20.Net ir mokytojai sakė krenta kaip musės..Tai byštvai rogės,sakau,neparneštų ir į namus mum unsure.gif
Online žiūrėt negaliu,nes kompas pas vaikus kambaryj,o telikas smartas ir tik svetainėj ,o miegamajam galiu tik į diskus įrašytus žiūrėt ax.gif
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 01 18, 13:32)

QUOTE(natuliona @ 2013 01 18, 13:46)
na nera jis jau ten visai blogas, viena karta paziureti galima  smile.gif

Mes su vyru pradėjom žiūrėt,tai aš nebaigiau,o jam patiko tik,sakė,pabaiga tai nelabai,bet nuteikianti,kad bus tęsinys..
Na ką-mes su Juliuku pasisvečiavom pas tokio pat amžiaus draugą.Tikėjomės,kad jau vyručiai ras bendrą užsiėmimą.Deja...Žaidė kiekvienas sau,bet bent jau nesipyko už žaislus.Ir tai gerai thumbup.gif Tai va-mamka pasiruošus pabaigt Katovskį ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 18, 13:20)
Sakė,kad jau pamažu įsisiūbuja visam sviete,tai tikrai ateis ir pas mus.Ir kad lyg toks,kaip užpernai (jei neklystu),nuo kurio Lietuvoj mirė apie 20 žmonių  blink.gif  Simonos klasėj šiandien buvo 12 iš 20.Net ir mokytojai sakė krenta kaip musės..Tai byštvai rogės,sakau,neparneštų ir į namus mum  unsure.gif

unsure.gif Pas mus ir gripas kazkoks keistas ,iskart ziaurus kosuliai ,aukstos tempos ,visi krenta kaip lapai po paros laiko ,kai pabendrauja su serganciu ,mes visi prasirgom per naujus ir kaledas ,ilgai dar blogai buvo unsure.gif
Visi kaimynai buvo isvirte ,aplamai visi ka pazystu cia unsure.gif
Tik keista telikai ,radios ,tai slepia ,turetu senai epidemija skelbt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 01 18, 14:20)
Sakė,kad jau pamažu įsisiūbuja visam sviete,tai tikrai ateis ir pas mus.Ir kad lyg toks,kaip užpernai (jei neklystu),nuo kurio Lietuvoj mirė apie 20 žmonių  blink.gif  Simonos klasėj šiandien buvo 12 iš 20.Net ir mokytojai sakė krenta kaip musės..Tai byštvai rogės,sakau,neparneštų ir į namus mum  unsure.gif

QUOTE(iowa @ 2013 01 18, 14:32)
unsure.gif  Pas mus ir gripas kazkoks keistas ,iskart ziaurus kosuliai ,aukstos tempos ,visi krenta kaip lapai po paros laiko ,kai pabendrauja su serganciu ,mes visi prasirgom per naujus ir kaledas ,ilgai dar blogai buvo  unsure.gif
Visi kaimynai buvo isvirte ,aplamai visi ka pazystu cia  unsure.gif
Tik keista telikai ,radios ,tai slepia ,turetu senai epidemija skelbt  doh.gif

ohmy.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
aš kariauju su belaja gvardija biggrin.gif

negasdinkit su tais gripais. dar savaitę negaliu sirgt, nes jei pakirstų gripas, amen, vaikus į vaikų namus beliktų priduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 01 18, 14:39)
labas  4u.gif
aš kariauju su belaja gvardija biggrin.gif

negasdinkit su tais gripais. dar savaitę negaliu sirgt, nes jei pakirstų gripas, amen, vaikus į vaikų namus beliktų priduot  biggrin.gif

Gąsdink negąsdinęs-bus kaip bus..Nors aš ir bijau unsure.gif
Jetau o man kas daros-antra diena akis skauda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 18 sausio 2013 - 15:42
QUOTE(Julsita @ 2013 01 18, 15:41)
Gąsdink negąsdinęs-bus kaip bus..Nors aš ir bijau  unsure.gif
Jetau o man kas daros-antra diena akis skauda  g.gif

baik jau, nesirk, o nuo filmukų nebūdavo, kad skaudėtų akytes?o gal koks gražuolis "akin įkrito"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 18 sausio 2013 - 16:07