OI Gita, kaip šaunu Tikėkimės tikrai bus dukrytė
Laba diena
GITA didžiausi sveikinimai
kai per užgavėnes susitikom, norėjau tau pasakyti, kad šitas tavo kitoks, nes tu kitaip atrodai super labai džiaugiuosi
Prula tavo merginos kokios šaunuolės, gražios kaukės, nematėm tavęs šventėje
vaikams atostogos, tai trinasi namie ir testus daro
GITA didžiausi sveikinimai
kai per užgavėnes susitikom, norėjau tau pasakyti, kad šitas tavo kitoks, nes tu kitaip atrodai super labai džiaugiuosi
Prula tavo merginos kokios šaunuolės, gražios kaukės, nematėm tavęs šventėje
QUOTE(uogele @ 2013 02 18, 11:58)
Ačiū už sveikinimus
O tai nesibaigė atostogos? Titas šiandien jau iškeliavo į mokyklą.
Gita, vau . Linkėjimai dideliausi, kad dukrytė ir atkeliautų !
O mano pradinukams šiandien pirma diena mokykloje po beveik trijų savaičių pertraukos. Ir Elzytė po dviejų savaičių sirgimo (tiksliau savaitės ligų ir savaitės atsigavimo) darželin iškeliavo. Tik dičkiui šiandien "trumpos" (2 dienų ) atostogos prasidėjo, kurias vaikinas sėkmingai išnaudoja miegui . Tai namie taip neįtikėtinai tylu... O aš net nežinau, kurio darbo griebtis - tiek jų per šitas savaites prisikaupė. Tai pradėjau "darbuotis" nuo kavos su SM ...
O mano pradinukams šiandien pirma diena mokykloje po beveik trijų savaičių pertraukos. Ir Elzytė po dviejų savaičių sirgimo (tiksliau savaitės ligų ir savaitės atsigavimo) darželin iškeliavo. Tik dičkiui šiandien "trumpos" (2 dienų ) atostogos prasidėjo, kurias vaikinas sėkmingai išnaudoja miegui . Tai namie taip neįtikėtinai tylu... O aš net nežinau, kurio darbo griebtis - tiek jų per šitas savaites prisikaupė. Tai pradėjau "darbuotis" nuo kavos su SM ...
QUOTE(Baltike @ 2013 02 18, 12:11)
Gita, vau . Linkėjimai dideliausi, kad dukrytė ir atkeliautų !
Tai pradėjau "darbuotis" nuo kavos su SM ...
Tai pradėjau "darbuotis" nuo kavos su SM ...
Na tikiuosi .
Svarbus darbas
Labryt,
mano mergina iškeliavo irgi mokyklon, o MB dar 2 dienos išeiginių - kai visi namie, tai toks mažas chaosas būna. Tai vienam ko reikia, tai kitam
Beje, pastebėjau, kad visos mokyklos skirtingai tas atostogų dienas susidėlioja - mūsų kaimynai dūksta, tai įtariu, lanko kitą mokyklą, kad namie trinasi
Merginos, kurios naudojot nešynes, gal norit mums parduot? Su Auguste tokio daikto nenaudojau, bet dabar lyg ir yra poreikis įsigyti
Dar kartelį pasidžiaugsiu Gitos naujiena Laukiam, oi laukiam, mažos mergytės mūsų berniukėlių būrelyje
mano mergina iškeliavo irgi mokyklon, o MB dar 2 dienos išeiginių - kai visi namie, tai toks mažas chaosas būna. Tai vienam ko reikia, tai kitam
Beje, pastebėjau, kad visos mokyklos skirtingai tas atostogų dienas susidėlioja - mūsų kaimynai dūksta, tai įtariu, lanko kitą mokyklą, kad namie trinasi
Merginos, kurios naudojot nešynes, gal norit mums parduot? Su Auguste tokio daikto nenaudojau, bet dabar lyg ir yra poreikis įsigyti
Dar kartelį pasidžiaugsiu Gitos naujiena Laukiam, oi laukiam, mažos mergytės mūsų berniukėlių būrelyje
Gita, grazi naujiena, cia is tu, kai 3 kartas nemelavo Sveikinam, ex reikia mamom tu kasu
QUOTE(uogele @ 2013 02 18, 10:58)
Kokius testus, gal Kenguros? gal kas praktikuojates? Idomu, kaip ten vertins, kai uzduotys pirmokams ir antrokams tos pacios pvz. daugybos, dalybos maniske tai nemoka
QUOTE(Prula @ 2013 02 20, 12:47)
Kokius testus, gal Kenguros? gal kas praktikuojates? Idomu, kaip ten vertins, kai uzduotys pirmokams ir antrokams tos pacios pvz. daugybos, dalybos maniske tai nemoka
Va tas ir man kliuva, kad vienodos uzduotys ir vertinimas vienodas visiems.
Labai neteisinga
Kadangi Kengūrų (ne tik matematikos) patirties pas maniškius ohoho kiek, tai galiu pasidalinti. Užduotys 1-2 klasėms bendros, bet vertins pirmokus atskirai, antrokus atskirai. Vietų 1-2 klasėje nenustato, tik procentais parašo, kiek dalyvių aplenkei. Ir išsskiria geriausiųjų Lietuvoje 50-tukus kiekvienoje klasėje, kurie prizus gauna (pasigirsiu - Simonas 3 kartus iš 4 į juos pateko, 1-oje klasėje, beje, irgi, nors jokio supratimo apie daugybą neturėjo). Dėl pačių užduočių. Kai kuriais metais tos daugybos/dalybos beveik nereikia (t.y. mąstantis vaikas be problemų išsiverčia su sudėtim/atimtim ir loginiu mąstymu), kai kuriais (berods, 2010 tokie buvo) skaičiavimai gerokai sudėtingesni, be dauginimo/dalinimo sunkiai. Paguodai - mano antrokėlis irgi oficialiai dar daugybos nesimokė, tiek kiek pats yra perpratęs, tiek žino. Bet daugybos lentelės net iš dviejų nemoka.
O šiaip Kengūroje svarbiausia loginis mąstymas ir greitis (tiek skaitymo, tiek mąstymo). Kadangi mūsų Martynas iš lėtųjų, o ir mąstymas pas jį toks savotiškas - dažnai vaikui neaišku, kas kitiems akivaizdu, tai Kengūra tikrai ne jam. Bet mėgdžiodamas brolius ir tas veržiasi. Per atotogas šiek tiek sprendinėjo ankstesnių metų Kengūras - per duotą laiką be klaidų įveikia apie pusę užduočių, pasėdėjęs virš laiko dar kelias.
O šiaip Kengūroje svarbiausia loginis mąstymas ir greitis (tiek skaitymo, tiek mąstymo). Kadangi mūsų Martynas iš lėtųjų, o ir mąstymas pas jį toks savotiškas - dažnai vaikui neaišku, kas kitiems akivaizdu, tai Kengūra tikrai ne jam. Bet mėgdžiodamas brolius ir tas veržiasi. Per atotogas šiek tiek sprendinėjo ankstesnių metų Kengūras - per duotą laiką be klaidų įveikia apie pusę užduočių, pasėdėjęs virš laiko dar kelias.
Šiandien mokykloje švenčia šimtadienį, jau 100 dienų kai mokosi, kaip tas laikas bėga , o rodos ką tik nerimavom kaip čia viskas bus
Manoji nenorėjo Kengūroj dalyvaut , nors va matematikos būrelį patinka lankyt, bet turbūt konkursai bus kaip ir man nelabai mėgiami
Aš jau morališkai ruošiuos į darbą grįžt, sunku mus mažių palikt
Manoji nenorėjo Kengūroj dalyvaut , nors va matematikos būrelį patinka lankyt, bet turbūt konkursai bus kaip ir man nelabai mėgiami
Aš jau morališkai ruošiuos į darbą grįžt, sunku mus mažių palikt