Įkraunama...
Įkraunama...

Svečiuose pas 2005m. Klaipėdos rudeniukus,

OI Gita, kaip šaunu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Tikėkimės tikrai bus dukrytė wub.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
GITA didžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
kai per užgavėnes susitikom, norėjau tau pasakyti, kad šitas nestuke.gif tavo kitoks, nes tu kitaip atrodai wub.gif wub.gif super labai džiaugiuosi 4u.gif

Prula tavo merginos kokios šaunuolės, gražios kaukės, nematėm tavęs šventėje g.gif
vaikams atostogos, tai trinasi namie ir testus daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogele @ 2013 02 18, 11:58)

Ačiū už sveikinimus 4u.gif

O tai nesibaigė atostogos? Titas šiandien jau iškeliavo į mokyklą. g.gif
Atsakyti
Gita, vau thumbup.gif wub.gif . Linkėjimai dideliausi, kad dukrytė ir atkeliautų 4u.gif !

O mano pradinukams šiandien pirma diena mokykloje po beveik trijų savaičių pertraukos. Ir Elzytė po dviejų savaičių sirgimo (tiksliau savaitės ligų ir savaitės atsigavimo) darželin iškeliavo. Tik dičkiui šiandien "trumpos" (2 dienų doh.gif ) atostogos prasidėjo, kurias vaikinas sėkmingai išnaudoja miegui biggrin.gif . Tai namie taip neįtikėtinai tylu... O aš net nežinau, kurio darbo griebtis - tiek jų per šitas savaites prisikaupė. Tai pradėjau "darbuotis" nuo kavos su SM lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2013 02 18, 12:11)
Gita, vau thumbup.gif  wub.gif . Linkėjimai dideliausi, kad dukrytė ir atkeliautų 4u.gif !

Tai pradėjau "darbuotis" nuo kavos su SM lotuliukas.gif ...

Na tikiuosi wub.gif .

Svarbus darbas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labryt,

mano mergina iškeliavo irgi mokyklon, o MB dar 2 dienos išeiginių - kai visi namie, tai toks mažas chaosas būna. Tai vienam ko reikia, tai kitam doh.gif
Beje, pastebėjau, kad visos mokyklos skirtingai tas atostogų dienas susidėlioja - mūsų kaimynai dūksta, tai įtariu, lanko kitą mokyklą, kad namie trinasi hihihi.gif

Merginos, kurios naudojot nešynes, gal norit mums parduot? Su Auguste tokio daikto nenaudojau, bet dabar lyg ir yra poreikis įsigyti g.gif

Dar kartelį pasidžiaugsiu Gitos naujiena wub.gif Laukiam, oi laukiam, mažos mergytės mūsų berniukėlių būrelyje wub.gif
Atsakyti
Gita, grazi naujiena, cia is tu, kai 3 kartas nemelavo smile.gif Sveikinam, ex reikia mamom tu kasu smile.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(uogele @ 2013 02 18, 10:58)

Kokius testus, gal Kenguros? gal kas praktikuojates? Idomu, kaip ten vertins, kai uzduotys pirmokams ir antrokams tos pacios g.gif pvz. daugybos, dalybos maniske tai nemoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2013 02 20, 12:47)
Kokius testus, gal Kenguros? gal kas praktikuojates? Idomu, kaip ten vertins, kai uzduotys pirmokams ir antrokams tos pacios  g.gif pvz. daugybos, dalybos maniske tai nemoka  g.gif

Va tas ir man kliuva, kad vienodos uzduotys ir vertinimas vienodas visiems.
Labai neteisinga unsure.gif
Atsakyti
Kadangi Kengūrų (ne tik matematikos) patirties pas maniškius ohoho kiek, tai galiu pasidalinti. Užduotys 1-2 klasėms bendros, bet vertins pirmokus atskirai, antrokus atskirai. Vietų 1-2 klasėje nenustato, tik procentais parašo, kiek dalyvių aplenkei. Ir išsskiria geriausiųjų Lietuvoje 50-tukus kiekvienoje klasėje, kurie prizus gauna (pasigirsiu - Simonas 3 kartus iš 4 į juos pateko, 1-oje klasėje, beje, irgi, nors jokio supratimo apie daugybą neturėjo). Dėl pačių užduočių. Kai kuriais metais tos daugybos/dalybos beveik nereikia (t.y. mąstantis vaikas be problemų išsiverčia su sudėtim/atimtim ir loginiu mąstymu), kai kuriais (berods, 2010 tokie buvo) skaičiavimai gerokai sudėtingesni, be dauginimo/dalinimo sunkiai. Paguodai - mano antrokėlis irgi oficialiai dar daugybos nesimokė, tiek kiek pats yra perpratęs, tiek žino. Bet daugybos lentelės net iš dviejų nemoka.

O šiaip Kengūroje svarbiausia loginis mąstymas ir greitis (tiek skaitymo, tiek mąstymo). Kadangi mūsų Martynas iš lėtųjų, o ir mąstymas pas jį toks savotiškas - dažnai vaikui neaišku, kas kitiems akivaizdu, tai Kengūra tikrai ne jam. Bet mėgdžiodamas brolius ir tas veržiasi. Per atotogas šiek tiek sprendinėjo ankstesnių metų Kengūras - per duotą laiką be klaidų įveikia apie pusę užduočių, pasėdėjęs virš laiko dar kelias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 21 vasario 2013 - 09:32
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita: 21 vasario 2013 - 10:07
Šiandien mokykloje švenčia šimtadienį, jau 100 dienų kai mokosi, kaip tas laikas bėga doh.gif , o rodos ką tik nerimavom kaip čia viskas bus ax.gif

Manoji nenorėjo Kengūroj dalyvaut , nors va matematikos būrelį patinka lankyt, bet turbūt konkursai bus kaip ir man nelabai mėgiami ax.gif

Aš jau morališkai ruošiuos į darbą grįžt, sunku mus mažių palikt verysad.gif
Atsakyti