Įkraunama...
Įkraunama...

Svečiuose pas 2005m. Klaipėdos rudeniukus,

Valioo šokėjėlei 4u.gif
Atsakyti
Reikalingas autoserviso vadovas 4u.gif
Atsakyti
Kaip su Užgavėnėm? Einam?

Šiandien vakare etnokultūros centre mokys daryti kaukes papje maše technika. Norėjau eiti su vaikais, bet taip tingiu blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2013 02 01, 14:18)

Šiandien vakare etnokultūros centre mokys daryti kaukes papje maše technika. Norėjau eiti su vaikais, bet taip tingiu  blush2.gif .

Būtų smagu prisijungti, bet šiandien damai už gerus mokslo rezultatus pažadėjau mergaičių vakarėlį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2013 02 01, 13:18)

Šiandien vakare etnokultūros centre mokys daryti kaukes papje maše technika. Norėjau eiti su vaikais, bet taip tingiu  blush2.gif .

Tada aš pravesiu agitaciją: čia maniškių pernai ten "nulipdytos" kaukės wub.gif :
user posted image

Pavydėjo visi. Kuo puikiausiai atlaikė kokias 3-4 valandas lietuje. Ir pati gamyba - smagi atrakcija. Šiemet norėjome pakartoti (ypač Simonas, kuris pernai negalėjo), bet laikas penktadieniais netinkamas sad.gif ...

Maniškiams pradinukams mokykloje karantinas, tai vakar netikėtai teko visą dieną karaliauti namie vieniems (sužinojom apie jį tik vėlų vakarą, o man iš pat ryto į darbus, MB apskritai visa savaitė komandiruotėje, Simonui irgi įtempta diena iki pat vėlaus vakaro). Patys ėjo į parduotuvę apsipirkti, patys valgyt gaminosi. Ir susitvarkė bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 01 vasario 2013 - 15:37
QUOTE(Baltike @ 2013 02 01, 16:35)
Pavydėjo visi. Kuo puikiausiai atlaikė kokias 3-4 valandas lietuje. Ir pati gamyba - smagi atrakcija. Šiemet norėjome pakartoti (ypač Simonas, kuris pernai negalėjo), bet laikas penktadieniais netinkamas sad.gif ...

Maniškiams pradinukams mokykloje karantinas, tai vakar netikėtai teko visą dieną karaliauti namie vieniems (sužinojom apie jį tik vėlų vakarą, o man iš pat ryto į darbus, MB apskritai visa savaitė komandiruotėje, Simonui irgi įtempta diena iki pat vėlaus vakaro). Patys ėjo į parduotuvę apsipirkti, patys valgyt gaminosi. Ir susitvarkė bigsmile.gif .

Titas turi irgi pasidaręs. Bet norėjom šiaip, dėl fainiai laiko praleisto. Patingėjau, neisim.

O dar ir nubaustas šiandien Titas. Po pamokų gastroliavo ilgiausiai, tai tėvas nubaudė, pridavė rašybų visokių biggrin.gif . Oras geras šiandien, tai matyt pačios kojos ne namo nešė lotuliukas.gif .

Dideli ir savarankiški taviškiai thumbup.gif .
Atsakyti
Laba,

per vėlai pamačiau, būčiau nusitempusi saviškę. Nuo pat ryto su reikalais laksčiau, o paskui - mažiulį išnešiau laukan, po parką pasivaikščiojom, vežimukus apžiūrinėjom, saulės voniomis džiaugėmės hihihi.gif

Baltike> net nesitiki, kad tavo vaikiai jau tokie savarankiški bigsmile.gif Auga vaikai..
Atsakyti
O mes blyn laikraščių senų neturim kaukei daryt doh.gif Bet šiaip gerai, kad priminėt. Reiks savaitgalį pradėt lipdyt, tikiuos bespėsim iki užgavienių unsure.gif
Atsakyti
Paskelbė mokykloj gripo epidemiją, tai ryt poryt pamokų nebus, užgavėnių šventę atšaukė, taigi atostogausim ax.gif

Maniškė vaikšto su gerkle paraudusia, tai bus laiko išsigydyt.

Įdomu koks oras bus sekmadienį, jei gerai jausimės tai gal nulėksim į šventę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrina @ 2013 02 06, 14:05)
Paskelbė mokykloj gripo epidemiją, tai ryt poryt pamokų nebus, užgavėnių šventę atšaukė, taigi atostogausim  ax.gif

Maniškė vaikšto su gerkle paraudusia, tai bus laiko išsigydyt.

Įdomu koks oras bus sekmadienį, jei gerai jausimės tai gal nulėksim į šventę  bigsmile.gif

Gal ir gerai,kad neisit į mokyklą-mažesnė tikimybė apsirgt. Pas mus vis tyli..taip ir atostogų sulauksim blink.gif

Beje, jei gerklė raudona ir kaip nuplikyta, gali būt gripo požymis unsure.gif

Beje, man šiandien stresinė diena - radau ŽILĄ plauką swoon.gif
Atsakyti
Labas visiems 4u.gif
Mes pfu pfu kolkas laikomės nesusirgę 4u.gif
Mokykloje, Saulės klasėje serga tik trys vaikai 4u.gif šiandien šventė "100 dienelių kaip mokausi mokykloje " thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Į Užgavėnių šventę, jei niekas nepasikeis, bandysim eiti, ar žinot, kad šiemet vyks Anikės aikštėje nuo 14val., gaila kad ne menininkų kiemelyje.
gal susitinkam, kas eisit į šventę, prie anikės paminklo?

Šianakt sapnavau: Prula, Gita, Anike ir aš, lenktyniavome su rogutėmis, kas greičiau nuo kalniuko nučiuoš.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogele @ 2013 02 08, 11:39)
Į Užgavėnių šventę, jei niekas nepasikeis, bandysim eiti, ar žinot, kad šiemet vyks Anikės aikštėje nuo 14val., gaila kad ne menininkų kiemelyje.
gal susitinkam, kas eisit į šventę, prie anikės paminklo?

Šianakt sapnavau: Prula, Gita, Anike ir aš, lenktyniavome su rogutėmis, kas greičiau nuo kalniuko nučiuoš.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mes planuojam būti drinks_cheers.gif

Geras lotuliukas.gif . Ypač man tinka su rogutėm nuo kalno dabar lotuliukas.gif .
Atsakyti