Valioo šokėjėlei
Reikalingas autoserviso vadovas
Kaip su Užgavėnėm? Einam?
Šiandien vakare etnokultūros centre mokys daryti kaukes papje maše technika. Norėjau eiti su vaikais, bet taip tingiu .
Šiandien vakare etnokultūros centre mokys daryti kaukes papje maše technika. Norėjau eiti su vaikais, bet taip tingiu .
QUOTE(gita @ 2013 02 01, 14:18)
Būtų smagu prisijungti, bet šiandien damai už gerus mokslo rezultatus pažadėjau mergaičių vakarėlį
QUOTE(gita @ 2013 02 01, 13:18)
Tada aš pravesiu agitaciją: čia maniškių pernai ten "nulipdytos" kaukės :
Pavydėjo visi. Kuo puikiausiai atlaikė kokias 3-4 valandas lietuje. Ir pati gamyba - smagi atrakcija. Šiemet norėjome pakartoti (ypač Simonas, kuris pernai negalėjo), bet laikas penktadieniais netinkamas ...
Maniškiams pradinukams mokykloje karantinas, tai vakar netikėtai teko visą dieną karaliauti namie vieniems (sužinojom apie jį tik vėlų vakarą, o man iš pat ryto į darbus, MB apskritai visa savaitė komandiruotėje, Simonui irgi įtempta diena iki pat vėlaus vakaro). Patys ėjo į parduotuvę apsipirkti, patys valgyt gaminosi. Ir susitvarkė .
QUOTE(Baltike @ 2013 02 01, 16:35)
Pavydėjo visi. Kuo puikiausiai atlaikė kokias 3-4 valandas lietuje. Ir pati gamyba - smagi atrakcija. Šiemet norėjome pakartoti (ypač Simonas, kuris pernai negalėjo), bet laikas penktadieniais netinkamas ...
Maniškiams pradinukams mokykloje karantinas, tai vakar netikėtai teko visą dieną karaliauti namie vieniems (sužinojom apie jį tik vėlų vakarą, o man iš pat ryto į darbus, MB apskritai visa savaitė komandiruotėje, Simonui irgi įtempta diena iki pat vėlaus vakaro). Patys ėjo į parduotuvę apsipirkti, patys valgyt gaminosi. Ir susitvarkė .
Titas turi irgi pasidaręs. Bet norėjom šiaip, dėl fainiai laiko praleisto. Patingėjau, neisim.
O dar ir nubaustas šiandien Titas. Po pamokų gastroliavo ilgiausiai, tai tėvas nubaudė, pridavė rašybų visokių . Oras geras šiandien, tai matyt pačios kojos ne namo nešė .
Dideli ir savarankiški taviškiai .
Laba,
per vėlai pamačiau, būčiau nusitempusi saviškę. Nuo pat ryto su reikalais laksčiau, o paskui - mažiulį išnešiau laukan, po parką pasivaikščiojom, vežimukus apžiūrinėjom, saulės voniomis džiaugėmės
Baltike> net nesitiki, kad tavo vaikiai jau tokie savarankiški Auga vaikai..
per vėlai pamačiau, būčiau nusitempusi saviškę. Nuo pat ryto su reikalais laksčiau, o paskui - mažiulį išnešiau laukan, po parką pasivaikščiojom, vežimukus apžiūrinėjom, saulės voniomis džiaugėmės
Baltike> net nesitiki, kad tavo vaikiai jau tokie savarankiški Auga vaikai..
O mes blyn laikraščių senų neturim kaukei daryt Bet šiaip gerai, kad priminėt. Reiks savaitgalį pradėt lipdyt, tikiuos bespėsim iki užgavienių
Paskelbė mokykloj gripo epidemiją, tai ryt poryt pamokų nebus, užgavėnių šventę atšaukė, taigi atostogausim
Maniškė vaikšto su gerkle paraudusia, tai bus laiko išsigydyt.
Įdomu koks oras bus sekmadienį, jei gerai jausimės tai gal nulėksim į šventę
QUOTE(Amrina @ 2013 02 06, 14:05)
Paskelbė mokykloj gripo epidemiją, tai ryt poryt pamokų nebus, užgavėnių šventę atšaukė, taigi atostogausim
Gal ir gerai,kad neisit į mokyklą-mažesnė tikimybė apsirgt. Pas mus vis tyli..taip ir atostogų sulauksim
Beje, jei gerklė raudona ir kaip nuplikyta, gali būt gripo požymis
Beje, man šiandien stresinė diena - radau ŽILĄ plauką
Labas visiems
Mes pfu pfu kolkas laikomės nesusirgę
Mokykloje, Saulės klasėje serga tik trys vaikai šiandien šventė "100 dienelių kaip mokausi mokykloje "
Į Užgavėnių šventę, jei niekas nepasikeis, bandysim eiti, ar žinot, kad šiemet vyks Anikės aikštėje nuo 14val., gaila kad ne menininkų kiemelyje.
gal susitinkam, kas eisit į šventę, prie anikės paminklo?
Šianakt sapnavau: Prula, Gita, Anike ir aš, lenktyniavome su rogutėmis, kas greičiau nuo kalniuko nučiuoš....
Mes pfu pfu kolkas laikomės nesusirgę
Mokykloje, Saulės klasėje serga tik trys vaikai šiandien šventė "100 dienelių kaip mokausi mokykloje "
Į Užgavėnių šventę, jei niekas nepasikeis, bandysim eiti, ar žinot, kad šiemet vyks Anikės aikštėje nuo 14val., gaila kad ne menininkų kiemelyje.
Šianakt sapnavau: Prula, Gita, Anike ir aš, lenktyniavome su rogutėmis, kas greičiau nuo kalniuko nučiuoš....
QUOTE(uogele @ 2013 02 08, 11:39)
Mes planuojam būti
Geras . Ypač man tinka su rogutėm nuo kalno dabar .