Įkraunama...
Įkraunama...

Svečiuose pas 2005m. Klaipėdos rudeniukus,

Labukas, bet tenka apgailestauti verysad.gif , krato nuo pat ryto. Tad susilaikysiu ir po darbų tiesiai namo.
Gero jums pasisėdėjimo 4u.gif
Atsakyti
Labryt,

iš po meeto tyluma unsure.gif Bene visos apsirgot ar išsiplepėjot pakankamai hihihi.gif

Mes kątik iš vonių su Motiejum - pradedu sportuot iš naujo ax.gif
Atsakyti
Matyt išsipliurpėm biggrin.gif

Mes nieko, rytais pasidraskom (kai keltis nenori), o toliau rutina: kas darban, kas daržan, kas mokyklon... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prula: 21 sausio 2013 - 12:15
QUOTE(Prula @ 2013 01 21, 12:14)
Mes nieko, rytais pasidraskom (kai keltis nenori), o toliau rutina: kas darban, kas daržan, kas mokyklon...  ax.gif

Na, Augustė irgi pypautų rytais, jei nevarytume vakare anksti miegot.Tai mes draskomės vakarais - kad laiku nueitų gult hihihi.gif
Kurią dieną net paklausė: "Mama, ir tavo mama tau buvo tokia griežta?"
"Taip ir dar griežtesnė, nei aš tau" - atsakiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(anike @ 2013 01 21, 12:32)
Na, Augustė irgi pypautų rytais, jei nevarytume vakare anksti miegot.Tai mes draskomės vakarais - kad laiku nueitų gult hihihi.gif
Kurią dieną net paklausė: "Mama, ir tavo mama tau buvo tokia griežta?"
"Taip ir dar griežtesnė, nei aš tau" - atsakiau hihihi.gif

Mes ir anksti varom miegot, iškart po labanakt vaikučiai, tai apie 20.30... 21.00 jau būna lovose. Tik ten jos kol užmiega, mes su vyru kaip budeliai stovim prie durų, kad nedainuotų, nekalbėtų, nežaistų doh.gif Ir taip kasdien, vakare baramės, rytais baramės. Kažką reik keist cool.gif
Atsakyti
Labukas, labai smagu buvo susimatyt mirksiukas.gif

Problemėlės panašios. Mokslo metų pradžioje buvo sunku keltis ir kol prikeldavau, ji sakydavo nu dar minutę, ir zyzimai ir pan. Bet kai pradėjo vakarais anksčiau užmigti, tai rytai lengvesni tapo. Bet kol nueina miegot, irgi tenka man burbuliuoti. Bet, kai nori, kad pasaką pasekčiau, tai pasiskubina lovon.

Atsakyti
Labas visoms
ką darom dėl pirties? pasiskambinau į tą kur Tauralaukyje buvom, kur Gita davė telefoną. yra laisva sauna su džiakuzi penktadienį nuo 18 val.iki 21val. kaina 50 lt. valanda.
tai ar einam,nes šiandien reikia duoti atsakymą ar laikyti mums,rezervaciją drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uogele @ 2013 01 22, 11:28)
Labas visoms
ką darom dėl pirties? pasiskambinau į tą kur Tauralaukyje buvom, kur Gita davė telefoną. yra laisva sauna su džiakuzi penktadienį nuo 18 val.iki 21val. kaina 50 lt. valanda.
tai ar einam,nes šiandien reikia duoti atsakymą ar laikyti mums,rezervaciją drinks_cheers.gif

tai kur suprantu sauna ne garinė
ir nesu tikra kaip jausiuos, sausgyslių uždegimas man doh.gif
Atsakyti
oho Laperik, gydykis 4u.gif
garinė užimta buvo, garinės kaina 70lt. valanda.
galim ir kitam penktadieniui pasiplanuoti į garinę, man irgi labiau patinka. 4u.gif
Atsakyti
Garinė dar yra nardymo centre 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pirmiausia tai užmačiau pas mus wub.gif naujienų bigsmile.gif . Gitut, sveikinimai. Negaliu nepasidžiaugti tokiais dalykais...

Pavydžiu jums susitikimo. Užmačiau jo organizavimą, bet jau turėjome pakvietimą į svečius tam vakarui. Dar mąsčiau bent trumpam atlėkti, kadangi viešėjome beveik Klaipėdoje, bet mano planus nugęsino Martynas: "Ant kalnų? Ne? Tada nenoriu..." Vis dar žiemos pramogomis neatsidžiaugia, o ten, prie draugų, tooookis kalnas....

Į pirtelę, ypač garinę, gundyčiaus prisijungti, bet nei šį penktadienį, nei kitą (tiksliau, visą kitą savaitę) negaliu...

QUOTE(Jurma @ 2013 01 21, 22:34)
Bet, kai nori, kad pasaką pasekčiau, tai pasiskubina lovon.

Aš nuo Kalėdų šitos (tikrai neblogai veikusios thumbup.gif ) priemonės nebetekau verysad.gif ... Skaito pats ką nori ir kada nori - mano pasakos jam jau nebeįdomios. Pas mus irgi ir vakarai sunkūs, kol su visais išsideri, ir rytai. Va, ir šiandien Martynui akys niekaip neatsimerkė, galiausiai su kąsniu burnoje pro duris išlėkė paskutinę minutę.

Atsakyti
o mums kažkaip normaliai su kėlimusi, nes tik atsikelia ir bėga žiūrėti simpsonus, taip bežiūrėdama išsibudina, apsirengia, nusiprausia ir kramto pusryčius. Matas keliasi pusvalandžiu anksčiau, nes vaikinui paauglystė-tai kiekvieną rytą stovi duše, tai mano darbas tik pakelti laiku ir pusryčius paruošti thumbup.gif thumbup.gif
vakare sunkiau su tais nuguldymais, vaikšto po kelis kartus atsigerti doh.gif doh.gif

tai pirtis kaip suprantu nerezervuoju
Atsakyti