Įkraunama...
Įkraunama...

Svečiuose pas 2005m. Klaipėdos rudeniukus,

QUOTE(gita @ 2013 01 16, 16:44)
Kaip dabar dagyvent iki penktadienio ir dar vakaro  wacko.gif  lotuliukas.gif

4u.gif siūlau užsimanyti ko nors kitko, pvz. tiramisu ledų arba pyrago ax.gif Aš va jau kelintą dieną negaliu be deserto vakarienei - tai ledus kapoju doh.gif
Atsakyti
Niu tai laukiam penktadienio. biggrin.gif
Atsakyti
Aga laukiam penktadienio pirštelių smile.gif.
Atsakyti
Labas

Be reikalo iš anksto vaikams pasakiau, kad eisim. Titas tai susiskaičiavo dienas, o Herkus dabar kas valandą klausia, kada jau eisim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2013 01 17, 08:51)
Labas

Be reikalo iš anksto vaikams pasakiau, kad eisim. Titas tai susiskaičiavo dienas, o Herkus dabar kas valandą klausia, kada jau eisim  doh.gif

lotuliukas.gif isivaizduoju ax.gif
Atsakyti
Aš tai nesakiau nei vienai, todėl man ramuuuu rolleyes.gif ir išvis dar neapsisprendžiau vesiuos aš jas ar ne, vieną ar abi... biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė tai labai ramiai sureagavo smile.gif Turi draugę įsitaisius klasei, tai ji kvietėsi ją penktadienį į svečius, tai gal dėl to nesužavėta ax.gif
Atsakyti
Laba,

o maniškė jau ruošia užduotėles visiems vaikams: "reikės nusinešti tą knygutę, kad galėtume visi papiešti"... doh.gif Auga dar viena pedagogė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anike @ 2013 01 17, 12:06)
Laba,

o maniškė jau ruošia užduotėles visiems vaikams: "reikės nusinešti tą knygutę, kad galėtume visi papiešti"... doh.gif Auga dar viena pedagogė  lotuliukas.gif

kaip fainai wub.gif wub.gif wub.gif

laukiu nesulaukiu rytdienos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kam gripo bacilos??? galiu atnesti biggrin.gif
As passs verysad.gif itariu net bacilos atnest neturesiu jegu, tai bukit sveikos ir linkejimai visoms ir visiems gathering.gif group.gif gossip.gif sito nereikia fart.gif slap.gif aggressive.gif pomidorai2.gif cia jumi, kol atkeliaus per para, bacilos susals oro_buckis.gif
Atsakyti
Amirr, sveikatos tau, sveik greičiau 4u.gif

Niu Augustė, kompaneiska smile.gif, gal auga renginių vedėja smile.gif

Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2013 01 17, 22:29)
Gal kam gripo bacilos??? galiu atnesti  biggrin.gif

Ačiū ačiū biggrin.gif Sveik 4u.gif
Atsakyti