Mano mašiną užpustyta, pagal prognozes sniego dievulis dar iki savaitgalio duos, tai aš už pasibuvimą kur centre, su vaikais ar be nesvarbu
Tai jei neišeina i pirtį, siūlau penktadienį 18val., su vaikais ar be jų centre cili picerijoje pasisėdėjimą.? Kas už.?
Laba,
kadangi mūsų visų tempai lėti, galim tartis pvz.kt penktadieniui-gal tada pirtelė bus laisva? Ta savaitė greit prabėgs
Jei jau nesigauna su pirtim, tadu aš UŽ pasisedėjimą kur nors centre. Būt gerai jau žinoti ar renkamės, bo reik susiderint dėl Augustės grafiko su tėčiu.
kadangi mūsų visų tempai lėti, galim tartis pvz.kt penktadieniui-gal tada pirtelė bus laisva? Ta savaitė greit prabėgs
Jei jau nesigauna su pirtim, tadu aš UŽ pasisedėjimą kur nors centre. Būt gerai jau žinoti ar renkamės, bo reik susiderint dėl Augustės grafiko su tėčiu.
O kur tas Klaipėdos centras? Kuri picerija centrinė?
O gal pirštelių?
O gal pirštelių?
Labas,
Tai kaip dėl to džiakuzi, aš ten nebuvvau buvusi, ar ten užtektų vietos su vaikais ar jau atkrenta tas variantas? ar kas skambinotės ten?
O kažkada mes Rimkuose buvom visos pirtyje? Kaži kaip ten?
Tai kaip dėl to džiakuzi, aš ten nebuvvau buvusi, ar ten užtektų vietos su vaikais ar jau atkrenta tas variantas? ar kas skambinotės ten?
QUOTE(gita @ 2013 01 16, 08:55)
Aš už pirštelius
Centre Čili pica prie Muzikinio teatro aš ten siūlau
Piršteliams taip
Tai kaip suprantu apie pirtis minties neberutuliuojame, gražiai nutylime
Ar į pirštelius su vaikais? Ten šiaip fainiausia vasarą, kai kiemelyje galima sėdėti ir vaikai gali palakstyti.
Jei einame su vaikais, tai siūlyčiau vaikučius palikti papramoigauti vaikų kambaryje, o pačios eitume kavos pagerti.
Na bet kokiu atveju, dalyvausiu bet kur, kur nutarsime .
Ar į pirštelius su vaikais? Ten šiaip fainiausia vasarą, kai kiemelyje galima sėdėti ir vaikai gali palakstyti.
Jei einame su vaikais, tai siūlyčiau vaikučius palikti papramoigauti vaikų kambaryje, o pačios eitume kavos pagerti.
Na bet kokiu atveju, dalyvausiu bet kur, kur nutarsime .
QUOTE(Jurma @ 2013 01 16, 10:15)
Džiakuzi yra džiakuzi, keliems vaikams vietos ten jau būtų mažoka .
O į Rimkus daugiau kojos nebekeliam, po paskutinio bajerio. Tokios nešvaros, kaip tą kartą mums paliko dar nesu niekur mačiusi. Gal tada tik atsitiktinumas buvo, bet daugiau nebesinori ten .
Žiūriu neapsisprendžiam Su vaikais, be vaiku, picerija ar piršteliai
Aš už pirštelius su vaikais Kiemelyje jie galės ir žiemą padūkti. Nu sakykit, iš esmės man tas pats
Ten kur dziakuzis tai vaikam nebus ka veikt, Rimkuose kiek zinau baseinas nešildomas
Aš ir masčiau apie Akropolį vaikus į vaikų kambarį , o mes kavos
O iš kitos pusės pabūtume ir ten, pasėdėtų paplepėtų, juk nebūtina siust , o užkandę ir kieme galės pabūt jei bus noro
Aš ir masčiau apie Akropolį vaikus į vaikų kambarį , o mes kavos
O iš kitos pusės pabūtume ir ten, pasėdėtų paplepėtų, juk nebūtina siust , o užkandę ir kieme galės pabūt jei bus noro
Eina sau, prakalbom apie pirštelius, tai pagatava jau dabar važiuot jų
QUOTE(gita @ 2013 01 16, 10:55)
Eina sau, prakalbom apie pirštelius, tai pagatava jau dabar važiuot jų