Laba diena kaip sekasi mokinukams
Saulė tingi daryti pamokas
Augustę su gimtadieniu
Evelina sveikinam su aštuntuoju gimtadieniu!!!!
Augustę ir Eveliną sveikinam su gimtadieniais
QUOTE(amirrr @ 2013 10 19, 13:10)
Augustę ir Eveliną sveikinam su gimtadieniais
Prisidedame prie sveikinimų :4u
Su prasidėjusiomis atostogomis ka gero veikia antrokeliai per atostogas?
Laba,
Sumasčiau panelei užduotį-gaminsim kalėdinius atvirukus bei mažytes rankų darbo dovanėles. Dabar belieka tik sugalvoti tematiką
Dar knygas sunkiai, bet skaitom..planavau nuvesti į biblioteką kurią dieną..
O kaip, sukasi dirbančios mamytės? Įtariu, daugelio vaikai ant ragelio kabo kiek pasikalbu, visų mamų tokia dalia, kai vaikai namie lieka..
Labukas
Dėkui už sveikinimus pupai
Atostogos gerai, jau reikėjo atsipūst Maniškė namie su tėčiu sėdi, tai sakant ilsisi
Mažis į darželį eina , visai jam ten gerai, aišku su mama skirtis nenori, tai ašarėlę nubraukia
O aš dirbu dirbu dirbu
Atostogos gerai, jau reikėjo atsipūst Maniškė namie su tėčiu sėdi, tai sakant ilsisi
Mažis į darželį eina , visai jam ten gerai, aišku su mama skirtis nenori, tai ašarėlę nubraukia
O aš dirbu dirbu dirbu
QUOTE(Amrina @ 2013 10 30, 11:30)
Labukas
O aš dirbu dirbu dirbu
O aš dirbu dirbu dirbu
Amrina, o tai tokius mažiukus priima? Ar lengvai patekot, kur norėjot? Mane gąsdina nauja tvarka-užsirašiau daržely, o skirstys savivaldybė...
QUOTE(anike @ 2013 10 30, 15:15)
Amrina, o tai tokius mažiukus priima? Ar lengvai patekot, kur norėjot? Mane gąsdina nauja tvarka-užsirašiau daržely, o skirstys savivaldybė...
Yra darželių kur nuo metų priima, aisku nebūna visa grupė tokių pyplių Patekti nėra lengva šiaurinėje miesto dalyje, pietinei manau turėtų tų vietų būti
Su ta nauja tvarka tai iš vis bus nesamonė, o dar ir lengvatų daug panaikina, tai kaži kaip čia bus.
Sveikinimai Titus sulaukus 8 metu Gita, kaip ten maziausia skyrelio gyventoja laikosi?
QUOTE(amirrr @ 2013 11 16, 20:58)
Sveikinimai Titus sulaukus 8 metu Gita, kaip ten maziausia skyrelio gyventoja laikosi?
Ačiū už sveikinimus
Mažoji mano dabar nuo vėjaraupių vaduojas. Herkus daržely pasigavęs buvo, persirgo, dabar mažoji serga. Bet jau į pabaigą. Kitą savaitę jau lįsim jau iš pogrindžio. Aš kol abu išslaugiau tik trumpam kur iš namų išeidavau, tai jau nusibodo namie sėdėti.
Šiandien mano Austėjai 4 mėnesiai sueina. Kažkaip labai greitai auga . Žiūriu tuoj sėdės, pati valgys, vaikščios....
Su gimtadieniu Tita
QUOTE(gita @ 2013 11 17, 19:42)
Ačiū už sveikinimus
Mažoji mano dabar nuo vėjaraupių vaduojas. Herkus daržely pasigavęs buvo, persirgo, dabar mažoji serga. Bet jau į pabaigą. Kitą savaitę jau lįsim jau iš pogrindžio. Aš kol abu išslaugiau tik trumpam kur iš namų išeidavau, tai jau nusibodo namie sėdėti.
Šiandien mano Austėjai 4 mėnesiai sueina. Kažkaip labai greitai auga . Žiūriu tuoj sėdės, pati valgys, vaikščios....
ogo tokia mazute pagvo virusa? Ar sunkiai sirgo? Pala , o nesako, kad maitinami kudikiai reciau suserga uzkreciamom ligom?? itariu eilinis mitas zaraza ana neziuri, prikimba ir tiek, o gal ir gerai, persirgot, dabar bus ramu