Įkraunama...
Įkraunama...

Svečiuose pas 2005m. Klaipėdos rudeniukus,

Biški pasireklamuosiu ( pradedam reklamuotis nuo savų 4u.gif )
Mano vyras pradėjo dirbti kavinukėje "Cafe Kubu",( pačiame centre H.Manto g.10).
Labai smagiai “Cafe Kubu“ kavinėje atšventėme Saulės gimtadienį, jeigu trūksta idėjų kur švęsti gimtadienį, tai siūlau švęsti įdomiai ir neįprastai "Cafe Kubu".
„ Cafe Kubu“ siūlo didelį, uždarą plotą antrame aukšte , muzika, stalo futbolas, paišymo siena, užkandžiai, sumuštinukai, krosanai, kavos, pieniški kokteiliai, gaivukai, saldainiai.
Saulės gimtadienį buvo 20 vaikų, vaišės, žaidė stalo futbolą, žaidimus, ilgiausiai paišė ant sienos, o labiausiai patiko gerti kokteilius -gaivukus smile.gif
Kas susidomesite kreipkites i mane, tel. 8687 29934 Ieva ax.gif
Akimirkos iš gimtadienio smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogele: 25 rugsėjo 2013 - 21:17
Niu kaip fainiai rolleyes.gif Gaila, kad reklama pavėluotai mums, mes jau kitą vietą rezervavom. Bet ateity turėsim omeny ax.gif
Papildyta:
Ir dar vieną rudeniukę Beatričę su aštuntuoju gimtadieniu happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
Labai smagus ir gražus Saulės gimtadienis thumbup.gif drinks_cheers.gif
Beatričę sveikiname su aštuonetuku wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam abi jubiliates su apvaliais gimtadieniais 4u.gif

Aga, ir aš mielai būč pasinaudojusi paslaugomis, jei kiek anksčiau info pasiektų.
Maniškė šiais metais Kalvystės muziejuje su draugėmis gamins baltiškus papuošalus. Po užsiėmimų įteiksim po saldų lauknešėlį namo ir balius baigtas. ax.gif
Atsakyti
Beatriče su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū už įvertinimus ir gerus norus 4u.gif Jei kas ieškos kur švęsti gimtadienį, būsiu labai dėkinga už reklamą smile.gif

Saulė šiandien sako:"Mama, ar tu žinai, kas man dabar rūpi?Nežinau, atsakau. Meilė....aš vis galvoju kas ką myli, kas mane myli.... blink.gif g.gif
Ar jūsų vaikus irgi tokie globaliniai klausimai kankina?
Atsakyti
Sveikinam su praėjusiu gimtadieniu Beatričę , Emiliją 4u.gif ir Martyną 4u.gif
Atsakyti
Emilija ir Martyna sveikiname istojus i astuonmeciu gretas wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
na Ruta siandien mane itikinejo, kad pardaveja labai gera profesija ir kad uzdirbs daug pinigu, dar paprase, kad neismesciau jos rubu, nes juo ji ir nori pardavineti :DDD ir dar paklause, ar gali keistis nuomone del profesijos, va apie ka mes diskutavom bigsmile.gif
Atsakyti
Prisijungiame prie sveikintojų: siunčiam bučkius mamytėms ir jų vaikučiams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tai gal vistik pasidarom rugsėjinukų/rudeniukų pasisėdėjimą? Maniškė vis pasiteirauja, kaip gyvena jos bendraamžiai... ax.gif

QUOTE(amirrr @ 2013 09 30, 20:52)
Emilija ir Martyna sveikiname istojus i astuonmeciu gretas  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif
na Ruta siandien mane itikinejo, kad pardaveja labai gera profesija ir kad uzdirbs daug pinigu, dar paprase, kad neismesciau jos rubu, nes juo ji ir nori pardavineti :DDD ir dar paklause, ar gali keistis nuomone del profesijos, va apie ka mes diskutavom  bigsmile.gif

Augustė į šį "verslą" jau įsisukusi beveik metai doh.gif Vis kliedi, kad mano bute (jį nuomoju) įsirengtume padėvėtų prekių parduotuvę. Na, o dabar beveik viską (kas padoriai atrodo) dedam į musumazyliai.lt - kainas diktuoja pati, pinigėlius dedam į jos taupyklę ir vėl perkam rūbelius. Dabar bent jau nutuokia skirtumus, ką reiškia pirkt už 50, o parduot vos už kelis litus ax.gif
O dėl profesijos, kažkaip jau keli metai nesikeičia-nori būti gyvūnų mokslininke arba archeologe ir keliauti po pasaulį doh.gif

Ir juokinga darosi, kai pasiklausai ir susimastai...

Beje, dar vienas jos perliukas "Dabar kūdikia yra išmanūs, nes moka naudotis mobiliaisiais" lotuliukas.gif
Atsakyti
Titas dažnai sako, kad bus mokslininkas, išradėjas. Tada sakau, kad reikia mokytis, jei nori juo tapti. Tą jis pro ausis praleidžia lotuliukas.gif .

Ir dar... vaiks prašo, kad kraustytumėmės gyventi į kaimą. Nenutuokia, koks vargelis būtų į mokyklą eiti. Galvoje tik bėgiojimas po miškus ir pievas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2013 10 01, 13:15)
Titas dažnai sako, kad bus mokslininkas, išradėjas. Tada sakau, kad reikia mokytis, jei nori juo tapti. Tą jis pro ausis praleidžia  lotuliukas.gif .

Ir dar... vaiks prašo, kad kraustytumėmės gyventi į kaimą. Nenutuokia, koks vargelis būtų į mokyklą eiti. Galvoje tik bėgiojimas po miškus ir pievas  biggrin.gif .

Jep, maniškė irgi pro ausis praleidžia ir JAU tingi mokytis doh.gif Nors būti mokslininke nori lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai Augustei 4u.gif Su gimtadieniu 4u.gif .
Atsakyti
Augustę su aštuntuoju gimtadieniu 4u.gif

Dėkui už sveikinimus maniškei biggrin.gif Emilija nori dirbti kabinete kaip aš: "Ką nors prie kompo, parašai, atspauzdini... su bendradarbėm kavos atsigeri...." lotuliukas.gif
Mažė pradėjo simuliuot, ryte tai ranką skauda, tai galvą, tai pilvą... kad tik ne į daržą, o pas mamą į darbą. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prula: 09 spalio 2013 - 19:01