Įkraunama...
Įkraunama...

Svečiuose pas 2005m. Klaipėdos rudeniukus,

Sveikinu Gita sulaukus dziaugsmelio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Geriausi linkejimai pagausejusiai Gitos seimai wub.gif wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Na va ilindau po mėnesio į sm ir pataikiau supernaujienai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gita didžiausi sveikinimai sulaukus dukrytės wub.gif wub.gif
Lauksim tavo pasakojimų kas ir kaip 4u.gif
mes gyvename neblogai, aš uzsivertusi darbais, saulė leidzia dienas stovyklelese, buvom iki Druskininkų nuleke pailsėti, tai likau suzaveta miesto tvarka ir ramybe.
Kas kaip vasara leidzia?
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus.

Na gimdymo smulkmenų nerašysiu. Viskas įvyko gan greitai (per nepilnas 3 val) ir sklandžiai. Vadiname Austėja. Na ką aš galiu pasakyti, negaliu kol kas atsižiūrėti, patikėti kad čia mano... wub.gif
Broliai reaguoja skirtingai. Titas vyresnis, visai kitaip žiūri, labai džiaugiasi, myli. Jis labai jautrus pas mane, tai kai grįžusios iš ligoninės pirmą dieną atlikinėjom visokias prausimosi/valymosi procedūras mažoji užsiklykė, Titas irgi verkti pradėjo. Pamanė, kad jai kažką skaudaus darau. Kol nuraminau, paaiškinau, kad tiesiog sesei nepatinka visokios procedūros doh.gif . Dabar jau nebekreipia tiek dėmesio, bet jei jau sesė suverkia šaukia man, kad lėkčiau iš karto žiūrėt kas jai biggrin.gif .
O Herkui sesuo labiau konkurentė, bestumianti jį iš tėvų lovos biggrin.gif . Matosi, kad myli, džiaugiasi, bet reakcija kitokia. Pvz. kai Titas sako netriukšmauk, sesuo miega, tai tas dar garsiau pašūkauja.
Bet šiaip viskas gerai.
Tik keista pačiai.... ar čia aš tiek vaikų turiu bigsmile.gif lotuliukas.gif .

Atsakyti
Gita kokie nuostabūs tavo įspūdžiai, net supavydejau... wub.gif wub.gif gražus vardas dukrytės wub.gif
visus ir visas su jūros švente thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Mes įsigijome naują šeimos narį siamo kačiuką 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip po jūros šventės gyvos cool.gif

Mes tai kukliai šiais metais, tik sekmadienį sudalyvavom, smagu buvo susitikt Prula, Jurma thumbup.gif

Liepą atostogavom, bet kai turim savo kiemą tai kažkaip niekur ir nesinori keliaut, tai lepinomės namie ax.gif

Liko mėnesiukas, reiks pradėt rugsėjui ruoštis ax.gif

Mažu susibėgsim dar rugpjūtį bigsmile.gif
Atsakyti
Laba vakara visiems 4u.gif

Gitai dar kartą didžiausi sveikinimai wub.gif 4u.gif O jau gražumas, teko laimė sutikti šią šeimą jūros šventėje wub.gif Ech tie mažučiai wub.gif wub.gif wub.gif
Aš norėčiau susitikti 4u.gif
Atsakyti
Pirsteliuuuuu bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, pasiruošę visi rugsėjui? biggrin.gif

Mano bernelis visą vasarą pratinginiavo, vos keletą uždavinių pratybose išsprendė ir viskas. Oi bus, kai reiks vėl įsivažiuoti į mokslus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2013 08 30, 17:07)
Na, pasiruošę visi rugsėjui?  biggrin.gif

Mano bernelis visą vasarą pratinginiavo, vos keletą uždavinių pratybose išsprendė ir viskas. Oi bus, kai reiks vėl įsivažiuoti į mokslus  smile.gif .

Laba,
mano panička tik šiandien grįžo iš gastrolių su tėčiu, tai kosminiu greičiu batukus suradom, sarafaną kiek išaugo, bet susitarėm, kad tiks tas pats doh.gif
O dėl veiklos-turėjo 6-7 knygas perskaityti, bet vos 3 sugebėjo-vis laiko nebuvo...Žodž, nenusiteikę mūsų vaikai keliaut mokyklon...vėl teks būt cerberiu ir "statyt į grafiką" blink.gif

O tai pirštelių buvot kas nors susirinkę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anike @ 2013 08 30, 17:37)
O tai pirštelių buvot kas nors susirinkę?  g.gif

Teoriškai lotuliukas.gif
Atsakyti
Su Rugsėjo - 1!!!

Vėl prasidės mokykliniai rūpestėliai. Man vasarą bėgo prabėgo. Pradirbau, atostogų nėturėjau. Ir tiek gerų naujienų praleidau.

Gita, pirmiausia tau didžiausi sveikinimai, kaip faina wub.gif , gražus vardas ax.gif

Uogele, kaip katinukas auga? Ar mažiuką įsigijot?

Faina būtų susitikt papiršteliaut smile.gif, rugsėjis dar pats laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurma: 01 rugsėjo 2013 - 20:59