Sveikinu Gita sulaukus dziaugsmelio
Geriausi linkejimai pagausejusiai Gitos seimai
Na va ilindau po mėnesio į sm ir pataikiau supernaujienai
Gita didžiausi sveikinimai sulaukus dukrytės
Lauksim tavo pasakojimų kas ir kaip
mes gyvename neblogai, aš uzsivertusi darbais, saulė leidzia dienas stovyklelese, buvom iki Druskininkų nuleke pailsėti, tai likau suzaveta miesto tvarka ir ramybe.
Kas kaip vasara leidzia?
Gita didžiausi sveikinimai sulaukus dukrytės
Lauksim tavo pasakojimų kas ir kaip
mes gyvename neblogai, aš uzsivertusi darbais, saulė leidzia dienas stovyklelese, buvom iki Druskininkų nuleke pailsėti, tai likau suzaveta miesto tvarka ir ramybe.
Kas kaip vasara leidzia?
Ačiū visoms už sveikinimus.
Na gimdymo smulkmenų nerašysiu. Viskas įvyko gan greitai (per nepilnas 3 val) ir sklandžiai. Vadiname Austėja. Na ką aš galiu pasakyti, negaliu kol kas atsižiūrėti, patikėti kad čia mano...
Broliai reaguoja skirtingai. Titas vyresnis, visai kitaip žiūri, labai džiaugiasi, myli. Jis labai jautrus pas mane, tai kai grįžusios iš ligoninės pirmą dieną atlikinėjom visokias prausimosi/valymosi procedūras mažoji užsiklykė, Titas irgi verkti pradėjo. Pamanė, kad jai kažką skaudaus darau. Kol nuraminau, paaiškinau, kad tiesiog sesei nepatinka visokios procedūros . Dabar jau nebekreipia tiek dėmesio, bet jei jau sesė suverkia šaukia man, kad lėkčiau iš karto žiūrėt kas jai .
O Herkui sesuo labiau konkurentė, bestumianti jį iš tėvų lovos . Matosi, kad myli, džiaugiasi, bet reakcija kitokia. Pvz. kai Titas sako netriukšmauk, sesuo miega, tai tas dar garsiau pašūkauja.
Bet šiaip viskas gerai.
Tik keista pačiai.... ar čia aš tiek vaikų turiu .
Na gimdymo smulkmenų nerašysiu. Viskas įvyko gan greitai (per nepilnas 3 val) ir sklandžiai. Vadiname Austėja. Na ką aš galiu pasakyti, negaliu kol kas atsižiūrėti, patikėti kad čia mano...
Broliai reaguoja skirtingai. Titas vyresnis, visai kitaip žiūri, labai džiaugiasi, myli. Jis labai jautrus pas mane, tai kai grįžusios iš ligoninės pirmą dieną atlikinėjom visokias prausimosi/valymosi procedūras mažoji užsiklykė, Titas irgi verkti pradėjo. Pamanė, kad jai kažką skaudaus darau. Kol nuraminau, paaiškinau, kad tiesiog sesei nepatinka visokios procedūros . Dabar jau nebekreipia tiek dėmesio, bet jei jau sesė suverkia šaukia man, kad lėkčiau iš karto žiūrėt kas jai .
O Herkui sesuo labiau konkurentė, bestumianti jį iš tėvų lovos . Matosi, kad myli, džiaugiasi, bet reakcija kitokia. Pvz. kai Titas sako netriukšmauk, sesuo miega, tai tas dar garsiau pašūkauja.
Bet šiaip viskas gerai.
Tik keista pačiai.... ar čia aš tiek vaikų turiu .
Gita kokie nuostabūs tavo įspūdžiai, net supavydejau... gražus vardas dukrytės
visus ir visas su jūros švente
Mes įsigijome naują šeimos narį siamo kačiuką
visus ir visas su jūros švente
Mes įsigijome naują šeimos narį siamo kačiuką
Sveikutės
Kaip po jūros šventės gyvos
Mes tai kukliai šiais metais, tik sekmadienį sudalyvavom, smagu buvo susitikt Prula, Jurma
Liepą atostogavom, bet kai turim savo kiemą tai kažkaip niekur ir nesinori keliaut, tai lepinomės namie
Liko mėnesiukas, reiks pradėt rugsėjui ruoštis
Mažu susibėgsim dar rugpjūtį
Kaip po jūros šventės gyvos
Mes tai kukliai šiais metais, tik sekmadienį sudalyvavom, smagu buvo susitikt Prula, Jurma
Liepą atostogavom, bet kai turim savo kiemą tai kažkaip niekur ir nesinori keliaut, tai lepinomės namie
Liko mėnesiukas, reiks pradėt rugsėjui ruoštis
Mažu susibėgsim dar rugpjūtį
Laba vakara visiems
Gitai dar kartą didžiausi sveikinimai O jau gražumas, teko laimė sutikti šią šeimą jūros šventėje Ech tie mažučiai
Aš norėčiau susitikti
Gitai dar kartą didžiausi sveikinimai O jau gražumas, teko laimė sutikti šią šeimą jūros šventėje Ech tie mažučiai
Aš norėčiau susitikti
Pirsteliuuuuu
Na, pasiruošę visi rugsėjui?
Mano bernelis visą vasarą pratinginiavo, vos keletą uždavinių pratybose išsprendė ir viskas. Oi bus, kai reiks vėl įsivažiuoti į mokslus .
Mano bernelis visą vasarą pratinginiavo, vos keletą uždavinių pratybose išsprendė ir viskas. Oi bus, kai reiks vėl įsivažiuoti į mokslus .
QUOTE(gita @ 2013 08 30, 17:07)
Na, pasiruošę visi rugsėjui?
Laba,
mano panička tik šiandien grįžo iš gastrolių su tėčiu, tai kosminiu greičiu batukus suradom, sarafaną kiek išaugo, bet susitarėm, kad tiks tas pats
O dėl veiklos-turėjo 6-7 knygas perskaityti, bet vos 3 sugebėjo-vis laiko nebuvo...Žodž, nenusiteikę mūsų vaikai keliaut mokyklon...vėl teks būt cerberiu ir "statyt į grafiką"
O tai pirštelių buvot kas nors susirinkę?
QUOTE(anike @ 2013 08 30, 17:37)
O tai pirštelių buvot kas nors susirinkę?
Teoriškai
Su Rugsėjo - 1!!!
Vėl prasidės mokykliniai rūpestėliai. Man vasarą bėgo prabėgo. Pradirbau, atostogų nėturėjau. Ir tiek gerų naujienų praleidau.
Gita, pirmiausia tau didžiausi sveikinimai, kaip faina , gražus vardas
Uogele, kaip katinukas auga? Ar mažiuką įsigijot?
Faina būtų susitikt papiršteliaut , rugsėjis dar pats laikas
Vėl prasidės mokykliniai rūpestėliai. Man vasarą bėgo prabėgo. Pradirbau, atostogų nėturėjau. Ir tiek gerų naujienų praleidau.
Gita, pirmiausia tau didžiausi sveikinimai, kaip faina , gražus vardas
Uogele, kaip katinukas auga? Ar mažiuką įsigijot?
Faina būtų susitikt papiršteliaut , rugsėjis dar pats laikas