Sveikutės
Nelengvas metas išpuolė , teko ir jus apleist
Kas atostogaujat, tai kviečiu penktadienį 28 diena į Šiaurės ragą, gal bus įdomu susipažint su pasieniečių veikla (technika, bus kinologų pasirodymas, išplaukimas su vienu iš laivų) , tai mūsų šventės paminėjimas savotiškas
Aš su vaikais dalyvausiu, bus smagu dar ką nors sutikt
QUOTE(Amrina @ 2013 06 26, 19:47)
Sveikutės
Kas atostogaujat, tai kviečiu penktadienį 28 diena į Šiaurės ragą, gal bus įdomu susipažint su pasieniečių veikla (technika, bus kinologų pasirodymas, išplaukimas su vienu iš laivų) , tai mūsų šventės paminėjimas savotiškas
Kelintą val.? Mes atvarytume...
QUOTE(Prula @ 2013 06 26, 20:39)
Kelintą val.? Mes atvarytume...
Ryt dar patikslinsiu, kinologų pasirodymas apie 12 val.
Pradžia nuo 11 val., 11.40 kinologų pasirodymas, 12-13 plaukimas laivu
Prula tai susiskambinsim
Prula tai susiskambinsim
QUOTE(Amrina @ 2013 06 27, 10:17)
Pradžia nuo 11 val., 11.40 kinologų pasirodymas, 12-13 plaukimas laivu
Prula tai susiskambinsim
Prula tai susiskambinsim
okis
Nu skanūs tie piršteliai buvo . Smagu buvo susitikti seniai matytas .
Buvau pirkusi per Beta kuponus į Liepojos Olimpinio centro baseinų, SPA, pirčių kompleksą. Jau matau, kad taip ir nepavyks panaudoti .
Gal būtų norinčių perpirkti? Vaikams iki 6 metų nemokamai. Yra 3 kuponai po 25 lt. Galioja iki 08.01 d.
Jei ką sudomins, rašykit į až
Buvau pirkusi per Beta kuponus į Liepojos Olimpinio centro baseinų, SPA, pirčių kompleksą. Jau matau, kad taip ir nepavyks panaudoti .
Gal būtų norinčių perpirkti? Vaikams iki 6 metų nemokamai. Yra 3 kuponai po 25 lt. Galioja iki 08.01 d.
Jei ką sudomins, rašykit į až
Tikrai buvo smagu susimatyt , Prula lauksim foto n
Tikrai smagu buvo vėl susimatyt Vaikai ir paaugę, ir tuo pačiu tokie savi, nepasikeitę
Mūsų chiebrantai
Lietui lyjant (tikiuos mergilikės dabar nesupyks, nes vyrioko jos taip ir nepastebėjo )
"Ei barmenas, man tų sūrio pirštelių prašom, ir sulčių bokalą, supratai, ir kuo greičiau, aš tave stebiu... o čia tos mergos kol išsipliurps, aš užkast norėsiu..."
Mūsų chiebrantai
Lietui lyjant (tikiuos mergilikės dabar nesupyks, nes vyrioko jos taip ir nepastebėjo )
"Ei barmenas, man tų sūrio pirštelių prašom, ir sulčių bokalą, supratai, ir kuo greičiau, aš tave stebiu... o čia tos mergos kol išsipliurps, aš užkast norėsiu..."
Prula
Vaikai gražūs, ūgtelėję, foto .
Visiems linkiu gražios, smagios vasasros
Visiems linkiu gražios, smagios vasasros
Ei, atėjau nutraukti tylą su nuostabiom naujienom !!!!!!!!
Nuoširdžiausi sveikinimai Gitai susilaukus dukrytės Aukit, stiprėkit O paskui jau namo grįžus čia prašom pasipasakok kaip kas ir į ką mažutė panaši