Atšilo ir visos išsilakstė
Kaip gyvenat?
Jau kai pagalvoju, kad beliko geras mėnuo ir pirma klasė baigta, o atrodo tik vakar jaudinausi, kaip ten bus mokykloje
Saulės, baleto grupė, laimėjo konkurse pakvietimą į finalą Vilniuje džiaugiasi labai, tai namie treniruojasi ir treniruojasi rytoj važiuojam į koncertą Nidoje
Norėjau kelionių, tai gavau
Gita pasirodyk kaip tavo pilvukas auga
Šaunuolė Saulė, lauksim įspūdžių iš koncertų
Mes nieko, kas mokosi, kas daržan keliauja, kas darban.
Kiek čia truks ir vasaros atostogos. Vaikam gal ir gerai, bet tėvam tai tik rūpesčiai kur vaiką iškišt
Aha GIta kiek čia tau liko, kaip sekasi puškuot ?
Ar daugiau pas mus puškuojančių nėr? Pavasaris, gandrai tai sugrįžo
Mes nieko, kas mokosi, kas daržan keliauja, kas darban.
Kiek čia truks ir vasaros atostogos. Vaikam gal ir gerai, bet tėvam tai tik rūpesčiai kur vaiką iškišt
Linkėjimai Baltikės Simonui gimtadienio proga
Neturiu kaip pasirodyti, neturiu nei vienos nuotraukos su . Teks susiorganizuoti pirštelių vakarėlį, pasirodyčiau gyvai .
Saulei sėkmės šokiuose
Aha, jau puškuoju. Kažkaip svorio prisiauginau . O dar puškuoti 2,5 mėn.
Šią naktį sapnavau, kad su Laperik vyru galinėjaus , taip nepiktai, ale juokais... nu bet aš ir pasapnuoju kartais .
QUOTE(uogele @ 2013 04 24, 14:57)
Gita pasirodyk kaip tavo pilvukas auga
Neturiu kaip pasirodyti, neturiu nei vienos nuotraukos su . Teks susiorganizuoti pirštelių vakarėlį, pasirodyčiau gyvai .
Saulei sėkmės šokiuose
QUOTE(Prula @ 2013 04 24, 20:12)
Aha, jau puškuoju. Kažkaip svorio prisiauginau . O dar puškuoti 2,5 mėn.
Šią naktį sapnavau, kad su Laperik vyru galinėjaus , taip nepiktai, ale juokais... nu bet aš ir pasapnuoju kartais .
Labuka,
aprimusi mūsų temukė - visai paskendom savo reikaluose
uogele> ech, laikas tikrai greit bėga. Greit baigs mūsų dičkiai pirmą klasę. Nespėjam net įsivažiuot, tai vienos atostogos, tai kitos
Na, vasarą mano panelė bus su manim, leisiu ir pas senelius paviešėti. O šiaip, pasiilgau kelionių - tai kartu su MB skaičiuojam dienas iki jo atostogų
O Saulės foto aš FB stebėjau - kokia daili šokėja auga
gita> tau - nieko baisaus tas svoris - kai maitinsi ir nukris ... Man va liko tik +3kg..
prula> taip nejuokauk su tais gandrais kurią dieną vykom pas draugus į Dituvą ir pamačiau pirmą gandrą skrendantį - tai net krūptelėjau, pas mumi jie labai jau pranašingi
aprimusi mūsų temukė - visai paskendom savo reikaluose
uogele> ech, laikas tikrai greit bėga. Greit baigs mūsų dičkiai pirmą klasę. Nespėjam net įsivažiuot, tai vienos atostogos, tai kitos
Na, vasarą mano panelė bus su manim, leisiu ir pas senelius paviešėti. O šiaip, pasiilgau kelionių - tai kartu su MB skaičiuojam dienas iki jo atostogų
O Saulės foto aš FB stebėjau - kokia daili šokėja auga
gita> tau - nieko baisaus tas svoris - kai maitinsi ir nukris ... Man va liko tik +3kg..
prula> taip nejuokauk su tais gandrais kurią dieną vykom pas draugus į Dituvą ir pamačiau pirmą gandrą skrendantį - tai net krūptelėjau, pas mumi jie labai jau pranašingi
Laba diena. Su pagaliau atėjusia vasara
Prisikoncertavome, Nidoje Baltikės Simona mačiau šokanti, šaunuolis vyrukas, gerai šoka Kur Baltikė dingusi, kad jau nebeparašo?
Gita, smagu būtu tavo pilvuką pamatyti, organizuojamės pirštelių? kada kas galite?
Prisikoncertavome, Nidoje Baltikės Simona mačiau šokanti, šaunuolis vyrukas, gerai šoka Kur Baltikė dingusi, kad jau nebeparašo?
Gita, smagu būtu tavo pilvuką pamatyti, organizuojamės pirštelių? kada kas galite?
QUOTE(uogele @ 2013 05 09, 15:01)
Jau nebe pilvukas, o visas pilvas . Ir pati tokia visa didelė, kad net nenoriu fotografuotis. Reikės kokią vieną foto pasidaryti simboliškai, kad turėčiau prisiminimui, bet nesijaučiu telpanti į nuotrauką .
Aš pirštelių galiu bet kada, atostogauju jau . Siūlykit laiką dirbančios .
Gita,
su tavo diena! Būk laiminga!
su tavo diena! Būk laiminga!
Ačiū .
Gita pavėluoti, bet patys pačiausi ir geriausi sveikinimai gimtadieno proga
Nutilo visos, gegužė-renginių metas, kur vaikai išleistuves švęs?
Maniškei jau šį šeštadienį išleistuvės šernuose sodyboje.
Labukas,
Sveikinimai visiems nugalėtojams ir nugalėtojoms, visiems šaunuoliams ir šaunuolėms
Gita, su praėjusiu Gimtadieniu Gėda kad taip pavėluotai, bet namie prie kompo retai prisėdu, darbe neišeina.
Labai norėčiau pirštelių labai Labai noriu susitikimo, tik negalėsiu birželio pirmąją savaitę, o kitus laikus gal po truputį galim derintis?
Pirmos klasės užbaigtuvės bus šeštadienį, tik nekokius orus pranešė
Sveikinimai visiems nugalėtojams ir nugalėtojoms, visiems šaunuoliams ir šaunuolėms
Gita, su praėjusiu Gimtadieniu Gėda kad taip pavėluotai, bet namie prie kompo retai prisėdu, darbe neišeina.
Labai norėčiau pirštelių labai Labai noriu susitikimo, tik negalėsiu birželio pirmąją savaitę, o kitus laikus gal po truputį galim derintis?
Pirmos klasės užbaigtuvės bus šeštadienį, tik nekokius orus pranešė
QUOTE(uogele @ 2013 05 22, 13:32)
Mes užsakėme vaikams spektaklį lėlių teatre. Po spektaklio dar kažkokios vaišės, užsiėmimai ten ir viskas.
Planuojam su šeimyna į savaitės pabaigą nulėkt į Liepoją, į baseinus pasiturkšti ta proga.
Laba,
maniškė ryt važiuoja su klase į ekskursiją Palangon, paskui dar mini zoo, o penktadienį klasėj užbaigimas su apdovanojimais
Beje, tai kada einam pirštelių valgyt?
maniškė ryt važiuoja su klase į ekskursiją Palangon, paskui dar mini zoo, o penktadienį klasėj užbaigimas su apdovanojimais
Beje, tai kada einam pirštelių valgyt?